Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی‌علی عباس‌میرزایی با اشاره به اینکه سعی داشته در انتخاب بازیگر از افرادی مشابه با افراد واقعی استفاده کند تأکید کرد برای انتخاب نقش علیرضا بیرانوند 4 ماه زمان صرف کرده است.

مرتضی‌علی عباس‌میرزایی، کارگردان فیلم سینمایی «بیرو» که امسال در بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: فیلم سینمایی «بیرو» روایتگر بخشی از زندگی علیرضا بیرانوند، دروازه‌‌بان تیم ملی کشورمان، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم از زمانی که بیرانوند برای اولین بار در زمین خاکی تست می‌دهد قصه‌اش را روایت می‌کند. او آن زمان در تیم شاهین خرم‌آباد در پست فوروارد بازی می‌کند که 14 سال بیشتر سن نداشته و قصه تا زمان حضور در تیم ملی با روایت فراز و نشیب‌های زندگی این فوتبالیست ادامه دارد.

عباس‌میرزایی خاطرنشان کرد: تحقیقات ما برای این فیلم 6 ماه به طول انجامید. سید عرفان میرعارفین سرپرست تیم تحقیقات بود. او اهالی فوتبال را به خوبی می‌شناخت و تحقیقات میدانی به بهترین شکل انجام شد. علاوه بر این ما از طریق خانواده، دوستان و اینترنت تحقیقات خود را ادامه دادیم و گزینه نهایی‌مان برای تحقیق خود علیرضا بیرانوند بود. ما با او قرار گذاشتیم و هر آنچه که از تولدش تا امروز به یاد داشت را در اختیار ما قرار داد و پس از تکمیل شدن تحقیقات به سراغ بررسی آن‌ها و در واقع نگارش فیلمنامه رفتیم. طبیعتاً در این مسیر بسیاری از مسائل را کنار گذاشتیم و ماجراهای جذاب و دراماتیک را در فیلمنامه قرار دادیم تا قصه «بیرو» شکل گرفت و فیلمنامه نوشته شد. در مسیر تحقیق مرحوم علی انصاریان، که خود یکی از فوتبالیست‌های قدیمی بود، کمک بسیاری به ما کرد و در واقع هر جا که به بن‌بست می‌رسیدیم از او کمک می‌گرفتیم.

وی افزود: حاصل تحقیقات ما چندین راش تصویری، صوت و چندین صفحه کاغذ بود که همه را مکتوب کردیم و حدود هزار صفحه تحقیقات ما به صورت مکتوب آماده شد، همه این تحقیقات را در اختیار چندین نفر دیگر هم قرار دادیم تا کسانی غیر ما هم تحقیقات را مطالعه کنند و نظر بدهند. در نهایت بخش‌های جذابی که قصد داشتیم در روایت خود از آن‌ها استفاده کنیم فیلمنامه را تشکیل دادند.

این کارگردان در ادامه گفت: دو بخش از زندگی علیرضا بیرانوند بسیار جذاب و دراماتیک هستند. بخش اول به زمان کودکی این شخصیت مربوط می‌شود که این قسمت پتانسیل و گنجایش پرداختن به اندازه یک فیلم سینمایی را ندارد و نهایتاً اثری 40 تا 45 دقیقه‌ای می‌توان از آن ساخت. بخش دوم که به نظر من بی‌نهایت جذاب است به زندگی فوتبالی این شخص برمی‌گردد، از زمانی که بیرانوند در پست فوروارد بازی می‌کرده تا زمانی که جایی تست می‌دهد و زندگی‌اش زیر و رو می‌شود چراکه یک مربی فوتبال به او پیشنهاد می‌دهد که به خاطر قد بلند و جسارتش بهتر است در پست دروازه‌بان بازی کند. در فیلم «بیرو» بیش از هر چیز به این بخش پرداخته شده است.

این کارگردان درباره انتخاب بازیگر فیلم «بیرو» گفت: برای انتخاب بازیگر قریب به 5 هزار نفر برای ما فیلم و عکس فرستادند و 4 ماه این فیلم‌ها و عکس‌ها را بررسی کردیم و تمرکز زیادی برای این بخش به خرج دادیم چراکه اصرار داشتیم بازیگر با افراد واقعی شباهت زیادی داشته باشند. در این فیلم حتی برای شخصیت‌هایی که معروف نیستند هم تلاش کردیم از بازیگران مشابه استفاده کنیم. شخصی که نقش بیرانوند را بازی می‌کند نه تنها تا زمان ساخت این فیلم تجربه بازی نداشته بلکه سینما هم نرفته بود.

عباس‌میرزایی تأکید کرد: ایده ساخت این فیلم متعلق به من نبود و روزبه پیروز، که سرمایه‌گذار کار است، این ایده را مطرح کرد. پیش از این قصد داشتم فیلم دیگری با موضوع یک شخصیت ورزشی دیگر بسازم، یک شخصیت جذاب که قصه عجیبی و جالبی دارد و یک کاراکتر ملی است و کسی درباره آن اطلاع زیادی ندارد اما آقای پیروز به من پیشنهاد داد روی قصه بیرانوند تأمل کنم و بعد از اینکه کمی این سوژه را بررسی کردم به این نتیجه رسیدم می‌توان اثر جذابی از زندگی دروازه‌بان تیم ملی ساخت.

کارگردان فیلم سینمایی «خون خدا» در ادامه درباره ادغام دو جشنواره ملی و جهانی فیلم فجر گفت: زمانی که جشنواره ملی و بین‌المللی همزمان با هم برگزار می‌شد، فیلم‌های خارجی یا آثاری که در بخش بین‌المللی بودند کمتر از دیگر آثار دیده می‌شدند و معمولاً بلیت برای دیدن این فیلم‌ها زیاد بود و حتی برخی مواقع سالن‌دارها فیلم را رایگان اکران می‌کردند. در زمان جداسازی این بخش رونقی گرفت و فیلم‌های حاضر در این بخش هم دیده شدند. به نظر من اگر این ادغام دوباره شرایط قبل را برای بخش بین‌الملل ایجاد کند نمی‌توان اتفاق مثبتی باشد و جداسازی بهتر بود.

عباس‌میرزایی در پایان درباره حذف بخش نگاه نو از جشنواره فجر اظهار داشت: با حذف بخش نگاه نو کاملاً موافقم. به نظر من سن و سال و حتی تجربه چندان مهم نیست. وقتی یک نفر برای اولین بار یک فیلم سینمایی می‌سازد افراد زیادی در ساخت فیلم با او همکاری کرده‌اند که فیلمساز علاقه دارد بخش‌ها مختلف اثرش مورد ارزیابی قرار بگیرند و در زمان وجود بخش نگاه نو این امکان وجود نداشت. حذف بخش نگاه نو اتفاقاً برای جوانان انگیزه بسیاری می‌سازد چراکه یک جوان وقتی با کارگردانی چون مسعود کیمیایی و رضا میرکریمی در یک رقابت قرار می‌گیرد قطعاً انگیزه زیادی می‌گیرد و در این رقابت است که تجربه بزرگتر به او منتقل می‌شود. با این رقابت فیلمسازان جوان جدی گرفته می‌شوند و این اتفاق کاملاً مثبتی است.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فیلم سینمایی جشنواره فیلم فجر فرهنگ و هنر زمین بازی تیم ملی سرپرست تیم فوتبال اینترنت ساخت فیلم مسعود کیمیایی رقابت بازی جشنواره فیلم فجر زمین فرهنگ و هنر فیلم سینمایی علیرضا بیرانوند انتخاب بازیگر عباس میرزایی فیلم سینمایی بخش نگاه نو فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم سیدحسین حسینی در پیروزی دراماتیک استقلال

سیدحسین حسینی نقش مهمی را برای پیروزی استقلال ایفا کرد.

طرفداری | سیدحسین حسینی، دروازه‌بان باتجربه و کاپیتان استقلال، بار دیگر در یک بازی نفس‌گیر، ناجی تیمش شد و با واکنش‌های خود، مانع از شکست شاگردان نکونام مقابل ذوب‌آهن شد.

در دقایق پایانی بازی، زمانی که ذوبی‌ها با نفوذی سریع از جناح راست، موقعیتی ایده‌آل برای گلزنی پیدا کرده بودند، این حسینی بود که با هوشیاری و سرعت عمل مثال‌زدنی، دروازه استقلال را نجات داد و مانع از فرو ریختن آرزوهای آبی‌پوشان شد.

این واکنش استثنایی حسینی، گویی شوکی به سکوها وارد کرد و بار دیگر روحیه را به جان هواداران استقلال ‌دمید. سکوها منفجر شد و فریادهای "حسینی، حسینی" ورزشگاه آزادی را در بر گرفت.

در نهایت، استقلال با کسب پیروزی در این بازی نفس‌گیر، گامی مهم در جهت قهرمانی برداشت و بار دیگر، نام سیدحسین حسینی به عنوان ناجی و ستاره این تیم بر سر زبان‌ها افتاد.

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • نقش مهم سیدحسین حسینی در پیروزی دراماتیک استقلال
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • سبقت جهانی ازدواج همراهانه از عاشقانه
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • انتخاب جذاب لورکوزن: ژابی ستاره لالیگا را می‌خواهد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!