Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر دژاکام با اشاره به اینکه بازی جواد عزتی را از دوران نوجوانی‌اش دنبال کرده، دلیل اصلی حضورش در «مرد بازنده» را همبازی شدن با این بازیگر دانست که تجربه بسیار خوبی برای او بوده است.

امیر دژاکام، کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما که امسال با بازی در فیلم سینمایی «مرد بازنده» در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: در فیلم «مرد بازنده» به کارگردانی محمدحسین مهدویان نقشی را بازی می‌کنم که با جواد عزتی همبازی هستم و تجربه بسیار خوبی برای من بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژاکام خاطرنشان کرد: حدود 10 سکانس در این فیلم بازی دارم و با وجود اینکه شاید نقش کوتاهی بوده اما تجربه دلچسبی بود. من بازی جواد عزتی را از دوران نوجوانی‌اش تا امروز که به یک ستاره در سینمای ایران تبدیل شده، دنبال کرده‌ام و این همکاری با او برایم بسیار جذاب و دلنشین بود و به همین دلیل هم بازی در «مرد بازنده» را پذیرفتم. به نظر من عزتی امروز یکی از بهترین بازیگران مرد سینمای ایران است و حتی می‌توان او را مرد اول سینمای ایران در سال گذشته دانست چراکه علاوه بر موفقیت آثارش، نقش‌های متفاوتی را بازی کرد. بازیگران بسیاری در سینمای ایران هستند که سعی داشتند نقش‌های متفاوت ایفا کنند و انتخاب‌های متفاوتی هم داشته‌اند اما هیچ‌کدام به اندازه جواد عزتی درخشان نبوده‌اند و به نظرم او در نقش‌هایی که ایفا کرده فوق‌العاده ظاهر شده است.

این بازیگر درباره همکاری با محمدحسین مهدویان در فیلم «مرد بازنده» گفت: من همه فیلم‌های مهدویان به غیر از «شیشلیگ» را دیده‌ام و می‌توانم بگویم فیلم «مرد بازنده» در کارنامه این کارگردان متفاوت‌ترین اثر است و فکر می‌کنم بتواند مورد استقبال مخاطبان نیز قرار بگیرد.

دژاکام در ادامه تصریح کرد: من حضور چندانی در جشنواره فیلم فجر نداشتم و به همین دلیل این رویداد را در سال‌هایی که برگزار شده به صورت جدی دنبال نکرده‌ام که بخواهم درباره آن اظهار نظر دقیقی داشته باشم اما درباره بخش نگاه نو و حذف آن از جشنواره باید بگویم بهتر بود این بخش را در جشنواره حفظ می‌کردند چرا که با وجود همه سختی‌هایی که برای نسل جوان در حوزه تولید فیلم وجود دارد ما امروز به نفس تازه‌ در سینما نیاز داریم.

وی افزود: قطعاً فیلمسازان پیشکسوت تا هر زمان که خودشان می‌خواهند باید فیلم بسازند اما اگر امکان ورود جوانان به عرصه کارگردانی را بگیریم همه چیز یکنواخت می‌شود. نسل جوان است که با خود پویایی و فکر تازه به سینما تزریق می‌کند، در سینمای ما معمولاً همواره یک گروه خاص هستند که فضای فیلمسازی دارند که البته انتقادی به آن‌ها ندارم و باید هم بتوانند فیلم بسازند اما باید شرایطی فراهم شود که هر کس علاقه‌مند به ساخت فیلم بود، بتواند فیلم بسازد و سخت‌گیری‌های فراوان را درک نمی‌کنم. از این منظر به اعتقاد من حفظ بخش نگاه نو که خود تشویق و حمایتی برای فیلمسازان جوان به حساب می‌آمد امری ضروری و مهم بود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر بازی فیلم سینمایی جشنواره فیلم فجر فرهنگ و هنر ایران سینمای ایران جشنواره فیلم نسل جوان ساخت فیلم بازی جشنواره فیلم فجر سینمای ایران نسل جوان برنا امیر دژاکام مرد بازنده سینمای ایران مرد بازنده جواد عزتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید

به گزارش "ورزش سه"، از تابستان ۲۰۲۳ تا اکنون که فصل فوتبال اروپا به پایان خودش نزدیک شده است، روزهای زیادی گذشته و در این مسیر بازیکنان زیادی بودند که به دلیل مسائل قراردادی از تیم‌هایشان جدا شدند و در شرایط کنونی بازیکن آزاد هستند.

داوید دخیا:
سخت طلبی داوید دخیا در مسئله انتخاب باشگاه وضعیت این بازیکن را دگرگون کرده و او یک فصل علی‌رغم پیشنهاداتی که از النصر و نیوکاسل دریافت کرد، ترجیح داد خانه نشین باشد. سنگربان اسپانیایی سابق منچستریونایتد می‌توانست در یورو ۲۰۲۴ همراه با لاروخا باشد اما در چنین شرایطی باید این تورنمنت را هم از تلویزیون خانه‌اش تماشا کند.

خوان ماتا:
دیگر همبازی و هموطن داوید دخیا، در آغاز فصل از گالاتاسرای جدا شد و با قراردادی کوتاه مدت به ویسل کوبه ژاپن پیوست، اما این قرارداد تنها سه ماه اعتبار داشت و او هم از آغاز فصل خانه نشین شده. ماتا که در اوقات فراغتش به سراغ هنر و نقاشی می‌رود، این روزها درگیر مراسم نقاشی خودش است و قرار است به زودی یک گالری در منچستر افتتاح کند.

شکودران موستفی:
قهرمان جام جهانی 2014 که 5 فصل در آرسنال حضور داشت و 2 جام حذفی را هم با این تیم بدست آورد، اکنون بدون تیم است.
موستفی در زمستان 2021 به صورت آزاد از توپچی‌ها جدا شد و به شالکه رفت تا با آنها به بوندسلیگا 2 سقوط کند. سپس با لوانته هم این اتفاق را در اسپانیا تجربه کرد و حالا از تابستان 2023 دیگر باشگاهی او را نمی‌خواهد.

خسه رودریگز:
دو چمپیونزلیگ، یک لالیگا و یک جام باشگاه‌های جهان؛ اینها فقط گوشه‌ای از افتخارات خسه رودریگز هستند.
بازیکنی که در سنین جوانی به عنوان پدیده‌ی جدید رئالی‌ها مطرح شده بود، با تصمیمات اشتباه مسیر فوتبالی‌اش را بسیار کوتاه‌تر و کم فروغ‌تر از آنچه که باید کرد.
خسه پس از اینکه در سال 2020 از جمع پاریسی‌ها جدا شد، قراردادهای یک ساله با تیم‌های دیگر امضا کرد و با پایان یافتن کارش در کوریتیبای برزیل، در 31 سالگی فصل را بدون باشگاه تمام خواهد کرد.

آلکسی ویدال:
او هم جام‌های زیادی با بارسایی‌ها کسب کرده بود و رویاهای بزرگی در سر خود می‌پروراند.
ویدال که فرصت زیادی برای نمایش توانایی‌هایش در بارسلونا نداشت، به سویا بازگشت تا شاید احیا شود؛ این‌گونه نشد و انتقال‌های قرضی هم جواب ندادند تا نهایتا او به اسپانیول برود.
سقوط با اسپانیول در سال گذشته آخرین چیزی بود که او نیاز داشت. بعد از آن تا کنون ما او را در پیراهن تیم دیگری ندیده‌ایم.

ممدو ساخو:
کاپیتان سال‌های نه چندان دور پاری سن ژرمن و مدافع میانی لیورپول، این روزها خانه نشین شده است.
ساخو که فصول زیادی را در پریمیر لیگ گذراند، در سال 2021 به قصد بازگشت به کشورش و پوشیدن پیراهن مون پلیه، از کریستال پالاس جدا شد.
اما این هم قسمت جدیدی از سریال اشتباهات او بود؛ ساخو در سومین فصلش به یک نیمکت نشین مطلق تبدیل شد و در نوامبر 2023 به کارش در مون پلیه پایان داد.

اندی دلورت:
دلورت تیم‌های مختلفی را در لیگ یک فرانسه تجربه کرده بود و گل‌های زیادی برای‌شان به ثمر می‌رساند.
این مهاجم فرانسوی پس از اتمام ماجراجویی‌اش در اروپا، با مبلغی نسبتا ارزان به ام‌صلال قطر پیوست.
یک و نیم فصل بازی در آب‌های خلیج فارس برای او به‌نظر کافی می‌آمد تا راهش را از این تیم قطری جدا کند و منتظر تماس‌های سایرین بماند.

انور ال‌قاضی:
وینگر هلندی که ما او را با پیراهن استون ویلا می‌شناسیم، در 28 سالگی تیمی برای بازی کردن ندارد.
ال‌قاضی پس از یک دوره قرضیِ نه چندان موفق در اورتون، عزم سفر به وطنش را کرد و به پی اس وی آیندهوون پیوست؛ فصل اول خوب بود اما سال دوم راه او را از این باشگاه جدا کرد.
او در پنجره تابستانی 2023 به ماینز رفت، اما کمتر از دو ماه آنجا دوام آورد و با فسخ قراردادش با این تیم آلمانی، یک سال را به صورت آزاد سپری کرد.

سیمونه زازا:
هواداران فوتبال ایتالیا که در تلاش برای فراموشی پنالتی باجو در جام جهانی ۱۹۹۴ بودند، در یورو ۲۰۱۶ و مقابل تیم ملی آلمان، زازا را در قامت باجو ندیدند اما این بازیکن هدف‌گذاری مشابه با بهترین بازیکن ایتالیایی تمام تاریخ داشت و باعث آشفتگی کونته شد. زازا هم اکنون خانه نشین شده و در شرایط کنونی باید به دنبال تیم جدید باشد.

کارلوس ولا:
ستاره مکزیکی لس آنجلس اف سی احتمالا به روزهای جوانی‌اش و بازی کردنش با پیراهن آرسنال فکر کند. مردی که گزینه نقل و انتقالاتی بارسلونا بود و حتی در زمستان، نامش در میان گزینه‌های پرسپولیس شنیده می‌شد، حالا بدون تیم مانده و در ۳۵ سالگی می‌خواهد همچنان به فوتبالش ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید
  • پیام تبریک ناصر الخلیفی به مناسبت دوازدهمین قهرمانی پاری سن ژرمن در لیگ فرانسه
  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • تیپ و استایل هنری بازیگر زن و مرد در یک عکس یادگاری
  • (تصاویر) جواد عزتی و شبنم قربانی در اکران مردمی تمساح خونی
  • نکو به دنبال تجدید یک خاطره شیرین!
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست