Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله محسن زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:کشت چغندر قند و ذرت در کشت و صنعت مغان طی سال‌های اخیر افزایش یافته بطوریکه تولید چغندر قند نسبت به سال قبل بیش از ۲.۵ برابر رشد داشته و در شمالغرب کشور هم بزرگترین مزارع کشت ذرت علوفه‌ای و یا سیلویی در ابعادهای ۱۲ هکتاری مربوط به مزارع شرکت کشت و صنعت مغان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: کارخانه قند کشت و صنعت مغان یکی از کارخانه‌های بزرگ قند کشور به شمار می‌رود که با تولید شکر سفید، ملاس و تفاله موجب توسعه کشت چغندر قند در اراضی منطقه و استان‌های همجوار شده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد: محصولات برداشت شده ذرت هم علاوه بر مصرف روزانه بخش دامپروری شرکت با دستگاه‌های مکانیزه به صورت سیلاژ در اندازه‌های مختلف بسته‌بندی می‌شود.

 وی از انعقاد تفاهمنامه همکاری سه جانبه برای کاشت نشایی محصولات بین معاونت علمی ریاست جمهوری به عنوان کارفرما، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به عنوان بهره‌بردار و شرکت فناوران کاشت زاگرس به عنوان مجری اقدام خبر داد و گفت:این بنگاه اقتصادی به لحاظ شاخص تولید، جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد و ظرفیت این مجموعه در زراعت و باغ بسیار بالا است.

محسن زاده  افزود: کشت و صنعت مغان با درک اهمیت مدیریت بهینه آب و رعایت اصول نگهداری خاک و با توجه به تغییرات اقلیمی برای برون رفت از معضلات خشکسالی در پی راهکارهای نوین علمی است که یکی از این روش‌ها کشت نشایی است و از اینکه بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل به عنوان پایلوت برای کشت نشایی چغندر و ذرت کشور انتخاب شده است، بسیار خرسندیم.

وی  اجرای طرح های آبیاری تحت فشار را یادآور شد و گفت:از سال‌های آینده با استفاده از این روش آبیاری شاهد افزایش راندمان تولید در بخش زراعت و باغات شرکت خواهیم بود و در حال حاضر هم افزایش راندمان ۳۱ درصدی گندم، ۲۱ درصدی کلزا و ۴۱ درصدی چغندر قند و افزایش تولید شیر و شکر شرکت محقق شده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد:به رغم کاهش سه هزار هکتار از اراضی شرکت ناشی از واگذاری آن به عشایر میزان تولیدات شرکت افزایش یافته هرچند نارسایی‌هایی هم در بخش‌های مختلف وجود دارد ولی باید اعتراف کرد که شرکت در وضعیت بهتری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه میزان تولید محصولات باغی این شرکت ۲۵ درصد افزایش یافته است افزود: تلاش بر این است روند صعودی در سال‌های آینده هم تداوم داشته باشد.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

برچسب‌ها جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان کشت و صنعت مغان چغندر قند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲