Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با اشاره به نقش بزرگان و ریش سفیدان محلات در ایجاد صلح و سازش در محلات گفت: در همین راستا هسته هایی در محلات تشکیل خواهد شد و موضوعات پیش آمده در محلات به این هسته ها ارجاع می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش یزدرسا، محمد حسین رحیمی زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان یزد در حاشیه نشست آموزشی توجیهی مصلحین و صلح یاران در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به نقش بزرگان و ریش سفیدان محلات در ایجاد صلح و سازش در محلات گفت: در همین راستا هسته هایی در محلات تشکیل خواهد شد و موضوعات پیش آمده در محلات به این هسته ها ارجاع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی زاده بیان اینکه توهین و افتراء در صدر جرائم اولویت دار استان قرار دارد گفت: 75 درصد پروند ها ی این حوزه به دلیل نبود دلیل کافی منجر به محکومیت نمی شود.

وی افزود: آگاه سازی مردم از این موضوع و پادرمیانی بزرگان و ریش سفیدان قطعا می تواند در صلح و سازش و کاهش ورودی های دستگاه قضا بسیار موثر باشد.

رحیمی زاده تصریح کرد: این هسته ها در تمامی حوزه ها در سطح محلات به ویژه در حوزه مسائل خانوادگی ورود و با دعوت از طرفین و بهره گیری از تجریه و اعتبار خود نسبت به صلح و سازش طرفین اقدام می کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان  با بیان اینکه دانستن حق مردم است افزود: هرچه بجای برخورد حقوقی در اختلافات بیشتر به سمت نگاه سازشی برویم و سازوکار آنرا حمایت و تقویت کنیم مشکلات بصورت ریشه ای تر حل می شود.

وی افزود: در حوزه اصناف نیز پیش از این مقرر شد تا در قرادادهای صنوف فردی به عنوان داور معرفی تا در صورت اختلاف قبل از تشکیل پرونده در محکمه نزد داور موضوع مطرح شود اما چون داوری هم بحث حقوقی است به دنبال تقویت مصلحین و هسته ها در سطح صنوف هستیم.

رحیمی زاده اظهار داشت: به دنبال ورود به مسائل حقوقی، جرم شناسی و روانشناسی پرونده ها نیستیم بلکه به دنبال آنیم تا با ریش سفیدی و تجربه مشکلات را در سطح محلات حل کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تصریح کرد: نشست های آموزشی و توجیهی مصلحین و صلح یاران به صورت مستمر و به صورت فصلی برگزار خواهد شد.

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان رحیمی زاده ریش سفیدان صلح و سازش هسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده