Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازارها همچنان همسو با گمانه زنی‌های جدی از مذاکرات برجامی وین در شرایط انتظاری به سر می‌برند.

به گزارش قدس آنلاین، بازارها همچنان همسو با گمانه زنی های جدی از مذاکرات برجامی وین در شرایط انتظاری به سر می‌برند و تغییرات بازارها در روز یکشنبه چندان جدی نبود.

افت دسته جمعی دلار و سکه

بازار ارز و سکه با افت دسته جمعی روبه رو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قیمت دلار در محدوده نزدیک به لبه کانال ۲۸ هزار تومان دنبال شد. قیمت درهم هم مسیر کاهشی را طی کرد. سکه هم با یک شیب کاهشی به محدوده ۱۲.۳۶ میلیون تومان رسید. البته قیمت ها در هر حالی به صورت جمعی مسیر کاهشی را دنبال کرد که به نظر می رسد گمانه زنی ها از مذاکرات برجامی وین و بحث بر سر تعیین تکلیف مذاکرات مهمترین اهرم تعیین کننده در بازار ارز در روزها و هفته های آینده خواهد بود.

شاخص بورس هت تریک می کند؟

در بازار سهام، شاخص دوباره رشد ۲ درصدی را تجربه کرده و برای دومین روز متوالی شاخص کل بورس در کانال ۱.۲ میلیون واحد صعودی شد؛ اما معلوم نیست که در روز دوشنبه آیا بازار با همین فرمان دنبال می شود و شاخص می تواند به کانال جدید ۱.۳ میلیون واحد وارد شود. حقوقی‌ها مایلند که نوسانات شاخص کل بورس در محدوده کانالی ۱.۳ میلیون واحد دنبال شود و از این لحاظ می خواهند که مسیر صعودی شاخص کل بورس در روز دوشنبه دنبال شود اما شاخص های عملکردی بازار سهام، صعود شاخص کل بورس را چالشی ارزیابی میکند.

پراید 192 میلیون تومانی!

در بازار خودرو با همان قیمت های روز قبل در دامنه محدودی دنبال شد، البته قیمت برخی از خودروهای پرتیراژ ایران خودرو و سایپا همچون پراید تا ۱۹۲ میلیون تومان هم دیده شد. پراید البته در بازار به قیمت ۱۸۹ میلیون تومان هم برگشت. اگرچه بازار خودرو همچنان به دور از خریداران فعال در حرکت است؛ اما رفتار بازار خودور تابعی از تغییرات بازار ارز است. 

مسکن فعلا تغییر جدی ندارد

در بازار مسکن، گزارش ها حکایت از این دارد که قیمت اجاره مسیر صعودی را دنبال کرده است، البته قیمت ها اگرچه مسیر و نشانه های صعودی را دنبال کرده؛ اما حجم معاملات در محدوده ثابتی در سطوح پایین و در شرایط رکودی انجام می شود. 

رمز ارزها دوباره به خط صعود برگشتند

در بازار ارز دیجیتال قیمت بیت کوین در محدوده کانالی ۳۷ هزار تومان دنبال شد. اتریوم هم در تابعی از قیمت بیت کوین شاهد تحرکات مثبت بود. با صحبات های جرم پاول، رئیس فدرال رزرو در خصوص افزایش سطح عمومی قیمت ها، بازار ارز دیجیتال دوباره شاهد ثبت سفارش ها در موقعیت های خرید بود. سایر رمز ارزها هم در همان روند معاملاتی در حرکت بودند. در مجموع نشانه های بازار ارز دیجیتال مثبت ارزیابی شد؛ اما معلوم نیست که آیا پیش بینی های مربوط به افزایش معنادار بیت کوین در سال ۲۰۲۲ تا چه اندازه تحقق می یابد.

منبع: اقتصادنیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قیمت پراید افزایش قیمت پراید میلیون تومان بازار ارز قیمت ها شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترمز طلای جهانی در مسیر صعود

قیمت طلای جهانی با تمرکز سرمایه گذاران بر نشست فدرال رزرو آمریکا، ثابت ماند.

به گزارش ایسنا، قیمت طلا امروز، سه شنبه (۳۰ آوریل) ثابت بود و برای سومین افزایش ماهانه متوالی قرار گرفت زیرا فعالان بازار منتظر تصمیم سیاست فدرال رزرو ایالات‌متحده و داده‌های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی بودند که اواخر این هفته برای کاهش نرخ بهره منتشر می‌شود.

هر اونس طلا بدون تغییر به ۲۳۳۴ دلار و ۹۲ سنت رسید. هر اونس طلای آمریکا ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۲۳۴۶ دلار آمریکا رسید. قیمت شمش تا کنون در این ماه ۴.۶ درصد افزایش یافته است.

بازارها بر جلسه سیاست دو روزه فدرال رزرو امروز و داده‌های حقوق‌ و دستمزد غیرکشاورزی روز جمعه تمرکز دارند. به نظر می رسد فدرال‌رزرو در این نشست نرخ بهره پایه خود را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵ درصد ثابت نگه داشته است. تورم که اخیراً نشانه‌ای از کاهش یا محدود شدن را نشان نمی‌دهد، سیاست‌گذاران فدرال رزرو را در این هفته در مورد چگونگی توصیف گام‌های بعدی خود به چالش می‌کشد.

گزارش تورم قیمت مصرف‌کننده بیش از حد انتظار در ماه مارس، معامله گران را بر آن داشت تا انتظارات برای کاهش نرخ بهره فدرال رزرو را کاهش دهند. نرخ‌های بهره بالاتر جذابیت نگهداری شمش‌های بدون بازده را کاهش می‌دهد.

تحلیلگران پیش‌بینی‌های خود را در مورد قیمت طلا در سال ۲۰۲۴ افزایش دادند و انتظار داشتند که مشکلات ژئوپلیتیکی تدریجی برای سرمایه‌گذاران به پناه بردن به دارایی‌های امن و افزایش قیمت‌های رکورددار بیشتر با تقویت ذخایر بانک‌های مرکزی افزایش یابد.

نظرسنجی رویترز نشان داد که تحلیلگران و معامله گران پیش‌بینی قیمت پلاتین و پالادیوم در سال ۲۰۲۴ را به دلیل تقاضای ضعیف بخش خودرو کاهش داده اند اما همچنان انتظار دارند قیمت پلاتین در سال ۲۰۲۵ افزایش یابد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۰۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۵۲.۴۵ دلار رسید، در حالی که پالادیوم ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۹۷۲.۶۸ دلار رسید.

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود