Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرنگار ایرنا، چهاردهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه روز دوشنبه به ریاست بهمن امیری مقدم، استاندار کرمانشاه با حضور مدیران استان در سالن شهدای استانداری با پیگیری چهار دستور کار برگزار شد.

«آب‌رسانی به شهر کرمانشاه» اولین دستور کار این جلسه بود که با هدف بهره‌برداری هر چه زودتر از این طرح، قرار شد پیگیری آن در تمام نشست‌های شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در دستور کار باشد و هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های مختلف برای برداشتن موانع تکمیل طرح صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستور کار دوم نشست امروز «مصوبات کارگروه زیربنایی» بود که ۱۱ پیشنهاد درباره آن مطرح بود. یکی از مصوبات کارگروه زیربنایی، بیمارستان «ویانا» در شهر کرمانشاه بود که مقرر شد باتوجه به گذشت زمان زیادی از انعقاد قرارداد اجرای آن، مذاکراتی با پیمانکار طرح صورت بگیرد تا از بلاتکلیفی خارج شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه دراین‌باره گفت: سرمایه‌گذار بیمارستان یک شرکت خارجی است که با توجه به وضعیت فعلی امکان انتقال سرمایه آن به داخل وجود ندارد و لازم است پیگیری مناسب برای رفع موانع این انتقال سرمایه و تکمیل طرح صورت بگیرد.

درآمد ۲ هزار میلیاردی کرمانشاه از فروش اموال مازاد

 «حبیب الله وفایی» همچنین درباره دیگر دستور کار نشست امروز یعنی «لایحه بودجه سال ۱۴۰۱» گفت: لایحه بودجه سال آینده یک تغییر راهبردی نسبت‌به سال‌های گذشته داشته یعنی پایه‌ریزی لایحه بر مبنای تحقق رشد هشت درصدی در کشور.

در نشست امروز مقرر شد که در حوزه‌های مختلف به‌ویژه حوزه منابع هم اقداماتی از جمله فروش اموال مازاد به‌ عنوان یکی از محل‌های تحقق درآمدهای دولت پیگیری شود.

به گفته‌ وفایی، بنابر پیش‌بینی اداره‌کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه درآمد استان از محل فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی حدود ۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

سهم ۲ هزار میلیاردی کرمانشاه از صندوق توسعه و پیشرفت

صندوق پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه مهم‌ترین مصوبه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه بود که برمبنای آن باید همه دستگاه‌های اجرایی برای سال ۱۴۰۱، به ‌صورت برنامه محور اعلام کنند که چه سهمی از اشتغال و تولید مصوب شده را محقق خواهند کرد.

وفایی درباره صندوق توسعه و پیشرفت گفت: براساس احکامی که در لایحه بودجه سال آینده آمده و به تصویب کمیسیون تلفیق رسیده ‌است، این صندوق برای اولین‌بار تشکیل‌شده و بخشی از منابع تامین مالی برای برنامه‌های توسعه کشور و استان در آن در نظر گرفته‌شده به طوری که حدود ۶۶ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره ۱۴ در این صندوق و در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و سهم کرمانشاه هم از این رقم چیزی حدود ۲ هزار میلیارد تومان است.

سهم اشتغال کرمانشاه از بودجه ۱۴۰۱ اعلام شد

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه با بیان این‌که در لایحه بودجه سال آینده ۳۷ هزار و ۴۳۵ شغل خالص در استان ایجاد خواهد شد، گفت: برای تحقق این هدف باید به رشد هفت درصدی دست پیدا کنیم.

وفایی میزان اشتغال پیش‌بینی‌شده برای کل کشور را هم یک میلیون و ۶۸ هزار شغل اعلام و عنوان کرد: برای تحقق این هدف باید به رشد هشت درصدی دست پیدا کنیم که برای آن ۵۵ هزار میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی، تسهیلات بانکی، سرمایه‌گذاری خارجی، سرمایه‌گذاری داخلی و سایر منابع عمومی در نظر گرفته شده‌ است.

برچسب‌ها اشتغال زایی دولت کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی کرمانشاه لایحه بودجه 1401

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی دولت کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اشتغال زایی دولت کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی کرمانشاه لایحه بودجه 1401 هزار میلیارد تومان بودجه سال آینده لایحه بودجه سال استان کرمانشاه ۲ هزار میلیارد توسعه استان برنامه ریزی دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده

به گزارش خبرنگار مهر، مختار احمدی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه رسانه که در محل سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد پس از بزرگداشت هفته کارگر، اظهار کرد: ۶۰ درصد از جامعه کشور مخاطبان وزارت کار هستند و همین امر سبب اهمیت مسائل مربوط به حوزه کارگری است.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال کارگری و ایجاد فرصت‌های شغلی، افزود: با توجه به اینکه به طور سالانه برای ایجاد فرصت‌های شغلی هدفگذاری‌هایی از سوی دولت انجام می‌گیرد سال گذشته استان کرمانشاه با اتکا به سند تدوین شده اشتغال از ۳۴ هزار و ۵۱۷ شغل ناخالص با تحقق ۱۱۸ درصدی یعنی ۴۰ هزار و ۵۶۰ فرصت شغل ایجاد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه به منظور کاهش نرخ بیکاری خود سند اشتغال را به طور ویژه دنبال کرده و جز استان‌هایی بوده که سند اشتغال تدوین شده منسجم دارد بر همین اساس هدف‌گذاری امسال نیز ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ فرصت شغلی را در دستور کار خود قرار داده است‌.

احمدی ادامه داد: سامانه رصد یکی از سامانه‌های ثبت اشتغال‌های ایجاد شده است که با ایجاد هر یک از فرصت‌های شغلی به منظور جلوگیری از ثبت افراد تکراری راستی آزمایی لازم از این سامانه انجام می‌گبرد که بر اساس اطلاعات و بررسی‌های انجام گرفته در سال گذشته از ۱۰۰ درصد اشتغال ثبت شده ۹۶ درصد صحت داشته و تنها شاهد انحراف چهار درصدی ثبت آمار و اطلاعات شغل‌های ثبت شده بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به کاهش آمار و نرخ بیکاری در فصول سال تاکید و عنوان کرد: استان کرمانشاه در سال‌های اخیر در نرخ بیکاری آمار بالایی داشت اما بر اساس تدوین برنامه منسجم اشتغال در سال گذشته شاهد روند نزولی این نمودار بودیم و بر همین اساس در فصل بهار سال گذشته با کاهش ۵.۲ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد رسید.

احمدی ادامه داد: همچنین در فصل تابستان با کاهش ۳.۳ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۳ درصد و در فصل پاییز با کاهش ۱.۷ درصد این آمار به ۱۱.۲ درصد رسید و تنها در فضل زمستان به دلیل بروز برخی مشکلات این آمار با ۲.۳ درصد افزایش به ۱۷.۴ درصد رسید.

کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری نیازمند ایجاد ۸۰۰۰ فرصت شغلی است

وی همچنین به چگونگی ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری یک روند تدریجی و چندان مشهودی است که با درصدهای پایین برای مردم ملموس نیست چراکه برای کاهش هر یک درصد آمار نرخ بیکاری باید هشت هزار فرصت شغلی ایجاد شود که بی شک با وجود سختی بالا برای ایجاد این میزان فرصت شغلی اما قابل ملاحظه برای عموم در کاهش نرخ بیکاری نخواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه مطرح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از بیکاری استان مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است در هدف‌گذاری و برنامه ریزی امسال تمرکز بیشتری بر روی اشتغال این قشر از جامعه است اما بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است سهم ۱۴ درصدی ایجاد اشتغال در دستگاه‌ها برای فارغ‌التحصیلان لحاظ شود.

احمدی از پوشش بیمه‌ای در استان کرمانشاه در پی ایجاد اشتغال‌های سال گذشته یاد کرد و بیان داشت: آنچه که از آمار ارائه شده بر می‌آید در سال گذشته افزایش حدود ۹ هزار بیمه شده اجباری در اشتغال داشتیم که اکنون با احتساب این آمار پوشش بیمه تأمین اجتماعی از ۳۸ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳۹.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال در سال گذشته

وی به وضعیت تسهیلات و پرداخت‌های انجام گرفته به کارگران نیز اشاره‌ای کرد و افزود: با توجه به سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه مبلغ یازده هزار میلیارد تومان در این سفر برای استان رقم خورد که از این میزان ۴.۴ میلیارد تومان تحقق یافته است که بر اساس تعهدات صورت گرفته و امید است که تا پایان زمان مقرر ۲ ساله در شهریور ماه تمامی این مبلغ تحقق پیدا کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی اعم از تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه سهم تعاونی‌ها در اقتصاد استان کرمانشاه، گفت: سهم استان کرمانشاه در حالی که باید ۲۵ درصد باشد اکنون این سهم تنها پنج درصد است اما با این وجود سال گذشته ۵۷ تعاونی جدید با اشتغالزایی یک هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی راه اندازی شده است.

احمدی در پایان نیز در اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر، اظهار کرد: دیدار ۳۰ نفر از کارگران منتخب با مقام معظم رهبری، عطرافشانی و غبارروبی از مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی در سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در کرمانشاه، جشن بزرگ ویژه هفته کارگر، تجلیل از خانواده شهدا و همایش ویژه بانوان تحت عنوان «بانوان تأثیر گذار در عرصه کار و تولید» از جمله برنامه‌های این هفته بوده است.

کد خبر 6094971

دیگر خبرها

  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه