Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدتقی صفری روز دوشنبه در جمع مسئولان کمیته‌های ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان گناوه افزود: دهه فجر یادآور حماسه ها و دلاوری های مردم شجاع و غیور ایران به رهبری بزرگ مرد تاریخ امام خمینی (ره) است که توانست قدرت استکبار جهانی را به زوال بکشاند و پرچم ناب اسلام را در جهان برافراشته کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: دهه فجر متعلق به همه آحاد جامعه است و همه باید دست به دست دهیم با تمام توان، برنامه های این دهه به نحو شایسته و درخور و البته با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

صفری افزود: در عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی کارهای مهم و بزرگی در کشور از جمله این شهرستان صورت گرفته که اهم آنها باید در دهه مبارک فجر بصورت مستندسازی شده و تصویری، برجسته و گسترده به اطلاع مردم در فضای مجازی رسانده شود.

وی گفت: در فضای مجازی سعی شود که مطالب بامحتوا و به سمت مسایل انقلابی و معنوی سوق داده شود و سخنان معمارکبیر انقلاب، رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور منتشر شود.

فرماندار گناوه بیان کرد: با توجه به انتقال سریع ویروس اومیکرون لازم است که برنامه ها و جلسات ایام دهه فجر در فضای باز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک برگزار شود.

وی افزود: کمیته ارزیابی و نظارت ستاد دهه فجر شهرستان از روز اول این دهه تا آخر نسبت به وظایفی که دارد اقدام و عمل و روند برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی و کمیته های ستاد را بخوبی رصد کند.

صفری گفت: آذین بندی و نصب پرچم در فضای شهر و روستا، ادارات و مساجد، پایگاه‌های بسیج، مدارس و دانشگاه‌ها مدنظر قرار گیرد.

فرماندار گناوه بیان کرد: در برنامه های دهه فجر همه مسئولان کمیته ستاد دهه فجر و دستگاه‌های اجرایی، حضور و  مشارکت پررنگ داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گناوه گفت: باتوجه به وضعیت کرونایی نارنجی این شهرستان، بخشی از برنامه‌های ستاد به سمت فضای مجازی کشانده خواهد شد.

ضرغام مردانی افزود: در دهه مبارک فجر برنامه‌های متنوعی پیش بینی شده  که شاخص‌ترین آن در روز  ۱۲ و ۲۲ بهمن است.

وی اظهارداشت: به منظور هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن برنامه‌های دهه فجر امسال، ۲۳ کمیته ستاد دهه فجر در شهرستان تشکیل و وظایف آنها مشخص شده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گناوه گفت: خبرنگاران شهرستان همواره در انعکاس برنامه و مناسبت‌ها بخوبی ایفای نقش می‌کنند و نیازمند خودرو برای پوشش برنامه‌های دهه فجر هستند.

برچسب‌ها بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه دهه فجر برنامه های دهه فجر برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود

فرماندار تیران و کرون گفت: ورزش باستانی و زورخانه ‌ای در مناطق روستایی مستعد این شهرستان با احداث زورخانه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا عصر امروز _جمعه– هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ورزش باستانی و زورخانه‌ای با حضور در زورخانه ولیعصر (عج) تیران اظهار کرد: این رشته ورزشی عجین و توأم با معنویت و اخلاق بوده و حال و هوای خاصی دارد که اگر منش و الگوهای پهلوانی و اخلاقی این وزش به دیگر عرصه‌ها منتقل شود بازتاب موفق خوبی به همراه دارد.

وی افزود: منش پهلوانی یکی از مؤلفه‌های موفقیت و انتقال اخلاق در جامعه بوده که ورزش باستانی این ظرفیت را دارد و می‌تواند در بخش‌های مختلف فرهنگ سازی کند.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به تأثیرات سازنده این ورزش در توسعه شهری و روستایی، تصریح کرد: راه اندازی زورخانه در روستاها و شهرها امکان بهره برداری از این ظرفیت را فراهم کرده و دستاوردهای آن در زندگی دیده می‌شود.

علی محمدی کیا جذب به این رشته را نیز مستلزم برنامه ریزی متولیان این رشته، اداره ورزش و جوانان، دستگاه‌های فرهنگی و شهرداری و دهیاری‌ها اعلام کرد و اذعان داشت: ورزشکار جوان و نوجوان همراه با پیشکسوتان در گود زورخانه فعالیت می‌کنند همین موضوع بر الگوسازی و تعامل بین نسلی تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر زورخانه در شهرهای این شهرستان و تعدادی از روستاها راه اندازی و این ورزش در حال فراگیری بوده اما باید زمینه مستعد در دیگر مناطق روستایی فاقد این رشته یافته و هیأت باستانی در تعامل با دهیاری‌ها برای آن برنامه ریزی و زمینه سازی فعالیت را انجام دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شناخت رشته ورزشی باستانی امکان جذب را فراهم می‌کند، گفت: جمعیت بسیاری از ساز و کار این ورزش بی خبر بوده و تنها نامی از آن شنیده‌اند که اجرای میدانی و برنامه‌ای این رشته می‌تواند علاوه بر معرفی زمینه حضور دیگران را نیز فراهم کند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید از ورزشکاران رشته باستانی و زورخانه ای تیران تجلیل شد.

کد خبر 748156

دیگر خبرها

  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • نشست تخصصی مدیر توزیع برق سلماس با فرماندار
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز
  • سردار اشتری: شهید حجازی از بازوان اصلی محور مقاومت بود
  • «امیدآفرینی» بهترین اسلحه برای مبارزه در جنگ ترکیبی دشمن است
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور