Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس- طرح نسخه نویسی الکترونیکی در بیمارستان، کلینیک امام علی و تعداد انگشت شماری از مطب‌های خصوصی در کیش اجرا می‌شود و بیشتر پزشکان از اجرای این طرح خودداری می‌کنند.

پزشکان آماده نبودن برخی زیرساخت‌ها و سرعت پایین اینترنت، آموزش ناکافی در خصوص چگونگی کار با نرم افزار‌های این طرح از سوی سازمان‌های متولی، زمان بر بودن ثبت نسخه‌های بیماران در سامانه را از جمله دلایل مشارکت نکردن در این طرح عنوان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئول یکی از داروخانه‌های کیش با اشاره به اینکه سنگینی اجرای این طرح بر دوش متصدیان داروخانه‌ها قرار گرفته است گفت: پزشکان به دلیل زمان بر بودن مراحل ثبت نسخه‌ها در سامانه از این سامانه استفاده نمی‌کنند و ثبت نسخه توسط متصدیان داروخانه‌ها انجام می‌شود.

مدیردرمان تامین اجتماعی هرمزگان در خصوص مشکلات نسخه نویسی الکترونیکی در کیش گفت: با توجه به اینکه این کار بر بستر اینترنت انجام می‌شود، چنانچه مشکلاتی در این حوزه مطرح می‌شود باید در ابتدا عوامل منطقه‌ای از جمله سرعت اینترنت و در مرحله بعد وضعیت سامانه‌های سازمان تامین اجتماعی بررسی شود.

مریم امیری افزایش تولید نسخه الکترونیکی در برخی از ساعات شبانه روز و به روز رسانی سیستم‌ها را از دیگر دلایل کندی سامانه تامین اجتماعی برشمرد.

وی گفت: پزشکان و متصدیان داروخانه‌ها در زمان بروز مشکلات سامانه تامین اجتماعی می‌توانند با کارشناسان فناوری اطلاعات تامین اجتماعی هرمزگان با شماره تلفن ۰۹۳۹۸۷۸۵۵۵۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیک هرمزگان تامین اجتماعی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی

مهران محرمیان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار داشت: در چند سال گذشته اقداماتی انجام شد که همزمان با کاهش تورم و کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها در نهایت شاهد کاهش خلق نقدینگی در بانک‌ها بودیم.

وی ادامه داد: در کنار اجرای این اقدامات، موضوعی که باعث نگرانی شده این است که در این شرایط تامین نقدینگی دچار مشکل شود، بنابراین روش‌های تامین مالی مورد توجه قرار می‌گیرد از این رو برات الکترونیکی ابزار قدرتمند محسوب می‌شود.

معاون بانک مرکزی گفت: این ابزار شاید در دوره سیاست‌های انبساطی مورد توجه نگیرد، اما امروز به عنوان ابزار کارا استفاده می‌شود و در راستای تحقق شعار سال می‌توان از آن استفاده کرد.

محرمیان در پایان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری