Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر قادری روز دوشنبه در جلسه تنظیم بازار مهاباد افزود: گران فروشی و معیشت مردم جز خط قرمزهای ما در وضعیت فعلی است و نیاز است نظارت های مشترک بازرسان و پیوسته برای کنترل بازار تداوم یابد.

وی ادامه داد: علاوه توزیع مناسب و کافی برخی از کالاهای اساسی در سطح شهرستان شاهد افزایش دوباره برخی از اقلام هستیم که نشان از عدم مدیریت و نظارت کافی نهادهای زیر ربط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه مهاباد اظهار داشت: در آستانه عید نوروز و فرا رسیدن سال جدید نظارت بر بازار توسط بازرسان آموزش دیده و توجیه شده باید تشدید شود و بدون تعارف با افرادی که زندگی مردم را تحت تاثیر قرار می دهند برخورد قانونی صورت گیرد.

قادری با تاکید براینکه موضوع حدف ارز ترحیجی از دستور کار دولت خارج شده است، گفت: با افرادی که به بهانه این موضوع و ایجاد جوی روانی ناشی از آن به فکر سوء استفاده از جیب مردم باشند برخورد می شود.

وی با اشاره به اینکه در شهر مهاباد کمبودی در خصوص کالاهای اساسی به ویژه گوشت مرغ وجود ندارد، بیان کرد: باتوجه به تعاملات بین شهرهای استان و همچنین استان های همجوار نیاز است برنامه ریزی لازم برای جبران کمبود گوشت مرغ احتمالی در برخی از شهرها توسط واحدهای جوجه ریزی شهرستان انجام شود.

قادری با اشاره به وجود فروشگاه های زنجیره ای و معایب و مزیت های آنها گفت: در صورتی محرز شدن تخلفات این فروشگاه ها به صورت شهرستانی تا مرحله پلمب نیز برخورد خواهد شد.

وی همچنین ساماندهی و عرضه با کیفیت نان را ضروری دانست و گفت: شهروندان از مسوولان و همچنین جلسات تنظیم بازار انتظار دارند روند عرضه و با کیفیت کالاهای اساسی از جمله نان انجام شود.

در ادامه جلسه در مورد تبعات و مزایای حذف احتمالی ارز ترجیحی و همچنین مشکلات حوزه امنیت غذایی بحث و گفت و گو شد.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی کالای اساسی کالای قاچاق ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی کالای اساسی مهاباد آذربایجان غربی کالای اساسی کالای قاچاق ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است