Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@21:14:46 GMT

54 پروژه طی دهه فجر در فردوس به بهره برداری می رسد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۱۹۸۶

54 پروژه طی دهه فجر در فردوس به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حمید حلاج مقدم امروز در نشست خبری اظهار داشت: با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات گسترده و چشمگیری در بخش های مختلف در سطح کلان کشور انجام شده که در کنار همه مشکلات و نیازهای موجود، این خدمات نیز باید بیان شود.

وی گفت: در این سالها بعد از انقلاب تقریبا تمام زیرساخت‌ها در سطح شهرستان و در دورافتاده ترین روستاها فراهم و خدمات ارائه شده که همه این اقدامات، از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار فردوس بیان کرد: علیرغم وجود مشکلات بسیار در حوزه‌های  مختلف، معیشت مردم و تحریم‌های ظالمانه جهان استکبار بویژه امریکای جنایتکار علیه مردم ایران، همچنان اقتدار نظام جمهوری اسلامی حفظ شده که به برکت خون شهدا، رهنمودهای مقام معظم رهبری و  و امام راحل است.

حلاج مقدم با اشاره به برنامه‌ها و پروژه‌های دهه فجر امسال در شهرستان فردوس افزود: ۶۳ پروژه با اعتبار ۲۰۲ میلیارد و ۱۲۶ میلیون تومان افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی افزود: از این تعداد ۵۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷۳ میلیارد و ۳۳۶ میلیون تومان به بهره‌برداری خواهد رسید که زمینه اشتغال ۲۵۴ نفر را فراهم می‌کند.

فرماندار فردوس با بیان اینکه عملیات اجرایی ۹ پروژه نیز با اعتبار پیش بینی شده ۱۲۸ میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان، آغاز خواهد شد، گفت: اعتبار این پروژه‌ها از محل اعتبارات ملی و نیز بخش خصوصی بوده که پس از بهره‌برداری برای ۱۹۱ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

حلاج مقدم افزود: افتتاح شرکت دُرین کاشان که تولید کننده پودر میکرونیزه بنتونیت است، با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان و اشتغال ۳۰ نفر به صورت پایدار، در ۶ هکتار زمین با زیر بنای یک هزار و ۵۰۰ متر مربع سالن مهمترین پروژه قابل افتتاح در این ایام است.

وی بیان کرد: آبرسانی و تامین آب شرب پایدار برای شهر باغستان که از سالهای قبل در دستور کار بوده، اکنون با ۶ هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال و ۱۸ ایستگاه برداشت آب و نیز ۵ هزار متر اصلاح شبکه برداشت آب با اعتبار ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

حلاج مقدم افزود: بهره‌برداری از اقامتگاه سرای زنده دلان در روستای برون با ۳ هزار مترمربع زیربنا و چهار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و اشتغال مستقیم سه نفر از دیگر پروژه‌های مهم قابل افتتاح در دهه فجر امسال است.

وی بهره برداری از ساختمان اداره منابع آب شهرستان فردوس که از سالها قبل عملیات اجرایی آن اغاز شده با اعتبار ۲ میلیارد تومان و نیز بهره‌برداری از ۲ پروژه احداث مرکز جامع سلامت در روستاهای باغستان علیا و خانکوک را از دیگر پروژه‌های مهم شهرستان عنوان کرد که همزمان با دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار شهرستان فردوس گفت: کلنگ‌زنی واحد رنگرزی مجموعه کارخانجات نساجی فردوس که مشکل تامین آب مورد نیاز با حضور استاندار خراسان جنوبی به این شهرستان مرتفع شد، با اعتبار پیش بینی شده ۸۰ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۱۰۰ نفر مهمترین پروژه‌ای است که امسال کلنگ‌زنی می شود.

حلاج مقدم افزود: کلنگ‌زنی مخزن یک هزار متر مکعبی باغستان با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان به جهت رفع مشکل تامین آب بهداشتی و بهبود فشار آب در فصول گرم سال، کلنگ‌زنی مجموعه تجاری شهرداری فردوس در خیابان شهید بهشتی با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا و ۵۰ واحد تجاری با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان از مهمترین طرح‌هایی است که در دهه فجر امسل کلنگ‌زنی خواهد شد.

انتهای پیام/۶۹۰۷۰/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: دهه فجر پروژه شهرستان فردوس بهره برداری میلیارد تومان میلیون تومان حلاج مقدم کلنگ زنی خواهد شد دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟

تین نیوز

تاکنون تلاش های سه دولت برای به ثمر رساندن خط ریلی شلمچه-بصره به عنوان کوتاه ترین و کم هزینه ترین مسیرریلی اتصال به عراق، بی نتیجه مانده است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر،  با شکل گیری حکومت جدید در عراق پس از سقوط صدام حسین در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی، روابط دو کشور همسایه ایران و عراق در همه ابعاد به خصوص اقتصادی و فرهنگی ارتقا یافت؛ به گونه ای که در سال های اخیر تجارت دو کشور به بیش از ۱۰ میلیارد دلار و تبادل زائر و گردشگر نیز به حدود سالانه ۹ میلیون نفر رسیده است. این در حالی است که زیرساخت های ارتباطی مناسب به خصوص در حوزه مسیر ریلی میان دو کشور وجود ندارد.

وجود مسیر ریلی که از نظر میزان حمل مسافر، بار و هزینه های نقل وانتقال نسبت به سایر مسیرها برتری دارد، می تواند روابط سطح بالای اقتصادی و فرهنگی کنونی را ارتقا دهد. اهمیت ایجاد خط ریلی در اوایل دهه ۹۰ شمسی با افزایش تبادلات اقتصادی و گردشگری بین دو کشور نمود پیدا کرد.

در میان مسیرهای ریلی که می تواند میان دو کشور احداث شود خط ریلی شلمچه-بصره در اولویت قرار دارد؛ زیرا این مسیر برای تکمیل به هزینه و نیز عملیات عمرانی کمتری نیازمند است. در حال حاضر خط ریلی شلمچه-بصره تنها نیازمند حدود ۳۲ کیلومتر عملیات عمرانی و ریل گذاری است که از این مسافت حدود ۱۶ کیلومتر نیز نیاز به مین روبی دارد.

توافق های پی درپی و بی نتیجه

در سال ۹۰ در زمان تصدی دولت دهم یک تفاهم نامه برای احداث خط ریلی مذکور میان دو کشور منعقد شد. این تفاهم نامه به دلایلی از جمله پایبند نبودن طرفین به مفاد تفاهم و نیز بحران داعش در عراق به مرحله اجرا نرسید. با تغییر دولت در ایران و روی کار آمدن دولت دوازدهم به دلیل اهمیت پروژه مذکور، اجرای آن مجدداً در دستور کار قرار گرفت و در سال ۹۳ یک تفاهم نامه جدید میان دو دولت به امضا رسید.

بااین حال به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی دولت عراق این تفاهم نیز حاصلی نداشت. در سال های ۹۶ و ۹۹ نیز تفاهم نامه هایی میان دو طرف شکل گرفت که هیچ کدام نتایجی درپی نداشت و نتوانست طلسم راه اندازی این خط ریلی را بشکند.

پس از این ناکامی ها دولت سیزدهم تلاش کرد با برطرف کردن موانع، این پروژه ملی و بر زمین مانده را اجرا کند. از همین رو با سفر وزیر وقت راه و شهرسازی در دی ماه ۱۴۰۰ به عراق یک توافق جدید میان طرفین شکل گرفت.

وزیر وقت راه و شهرسازی پس از این توافق اعلام کرد: «طلسم سال ها تفاهم نامه و مذاکره شکسته شد و این توافقنامه دارای یک زمان بندی مشخص است و یکی از بندهای آن این است که طی یک ماه آینده عملاً عملیات اجرایی شروع خواهد شد. توافق کلی به این شیوه است که شرکت راه آهن جمهوری اسلامی و شرکت راه آهن عراق به طور مشترک این پروژه را اجرا می کنند و ظرف ۲ ماه شرکت مشترک تشکیل خواهد شد.»

در نهایت پس از حدود ۲ سال در شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور ایران و شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، سنگ بنای احداث این خط ریلی گذاشته شد.

مطابق وعده مسئولان مقرر شده تا این پروژه در طی ۱۸ ماه به بهره برداری برسد. با این وجود باگذشت حدود ۹ ماه از زمان تعیین شده، بررسی ها حکایت از آن دارد که عملیات های عمرانی از جمله مین روبی و حتی انجام مطالعات کافی برای احداث پل بر روی اروند نیز متوقف است.

حال باید دید آیا دولت سیزدهم می تواند با اجرای این پروژه در زمان باقی مانده طلسم بهره برداری از آن را بشکند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد