Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این کودکان در بخشی از برنامه‌ای برای غلبه بر ترس‌هایشان، بچه جاگوارها را نوارش و با پنجه‌هایشان بازی می‌کنند، به پوست سرد و مرطوب مارها دست می‌زنند و به یک زیبو (گاو کوهان‌دار) شیر می‌دهند.

یایما پوبلاس، متخصص حیوان‌درمانی و مدیر توسعه باغ‌وحش در این باره می‌گوید: «ما در قاره آمریکا پیشگام کار کردن با این گونه‌های کمیاب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تماس به این حیوانات نه تنها حصارهای ترس این کودکان را می‌شکند...بلکه آنها را تشویق می‌کند مراقبت محیط زیست باشند و از آن محافظت کنند.»

والدین و آموزگاران می‌گویند این برنامه نقطه روشنی برای کودکان دارای نشانگان داون، اوتیسم و سایر نیازهای ویژه در دورانی به خصوص سخت در این جزیره دریای کارائیب است که با پاندمی کرونا و بحران اقتصادی درگیر است.

این برنامه در کوبا که هزینه آموزش در تمام سطوح در آن بوسیله دولت تامین می‌شود، رایگان است.

مارایدیس رامیرز، یک آموزگار مدرسه می‌گوید: «این بچه‌ها با آمدن به باغ‌وحش انگیزه پیدا می‌کنند. من همین حالا هم پیشرفت آنها را در کلاس درس می‌بینم.»

خاویر لاوومنتا می‌گوید این برنامه جهت زندگی پسرش را عوض کرده است.  این پدر می‌گوید: «ما شاهد پیشرفت‌های فوق‌العاده‌ای در بچه‌ها بوده‌ایم... این برنامه باعث تغییرات بسیاری در زندگی‌  آنها چه در مدرسه و چه در خانه شده است.»

باغ‌وحش ملی کوبا با ۱۴۷۳ نمونه‌ای که از بیش از ۱۲۰ گونه جانوری از جمله حیوانات بزرگی مانند فیل‌ها و کرگدن‌ها دارد، از نقاط محبوب کوبایی‌ها است.

کد خبر 654090 برچسب‌ها حیوانات - باغ وحش حیوانات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حیوانات باغ وحش حیوانات باغ وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لحظه بلعیده شدن جوجه‌های اردک توسط خرس مقابل چشم کودکان | ویدئو
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز