Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری با بیان اینکه عادی انگاران و واکسن نزده ها گروه های پر خطر در معرض سویه جدید کرونا هستند، گفت: میزان مرگ و میر اومیکرون با افزایش تعداد مبتلایان زیاد می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: وضعیت فعلی کرونایی کشور از زمان شیوع اومیکرون پیش بینی می شد، با توجه به این که این سویه، رشد آسانسوری دارد و سریع آمار مبتلایان به آن افزایش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به همین دلیل دائم توصیه می شد، هموطنان هم واکسن شان را کامل بزنند، به ویژه نوبت سوم را و هم آن هایی که واکسن تزریق نکرده اند، به مراکز واکسیناسیون مراجعه و در این رابطه اقدام کنند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس اظهار کرد: با توجه به این مهم برای کودکان هم بررسی های زیادی انجام و مقرر شد با رضایت والدین از دو نوع واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای گروه های سنی ۹ تا ۱۲ سال استفاده و بعد از بررسی های لازم، واکسن کرونا برای کودکان بالای ۵ سال هم تزریق شود که توصیه می کنیم خانواده ها به این موضوع توجه داشته باشند.

وی اذعان کرد: مشکلی که با آن مواجه هستیم این که وقتی توصیه می شود، برخی هموطنان باور ندارند که در وضعیت خطر قرار داریم، بنابراین تاکید می کنم که حتما مراقبت کنند، اگر ضرورتی ندارد از سفر خودداری کنند، ماسک بزنند و در تجمعات حضور پیدا نکنند تا این موج برطرف شود.

شهریاری با بیان این که تا دو هفته دیگر این نگرانی وجود دارد، اضافه کرد: در بسیاری از کشورها با رعایت توصیه ها تعداد آمار مبتلایان به اومیکرون در حال پایین آمدن است، اما از آنجایی که سرعت این بیماری خیلی زیاد بوده در صورت بی توجهی می تواند افراد زیادی را گرفتار کند.

به گفته وی، وقتی یک فرد مبتلا با شخصی سالم رو به رو شود، بین یک و نیم تا سه روز طول می کشد که علائم پیدا کند، حتی خیلی از افراد ممکن است علائم نداشته باشند یا این که کمتر باشد، بعضی ها هم به خصوص جوان ترها و افراد بالای ۶۰ سال در معرض ریسک بالاتری هستند و ممکن است گرفتار شوند که باید مردم مراقبت کنند،

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: خواهش من از هموطنان به خصوص مردم خوب سیستان و بلوچستان این است که برای تزریق دوز سوم اقدام کنند و آن هایی که واکسن نزده اند به منظور حفظ جان خود، خانواده و هموطنان حتما واکسن بزنند.

وی اذعان کرد: متاسفانه برخی مردم توصیه ها را باور نمی کنند و عادی انگاری رواج پیدا کرده، درست است که مرگ و میر اومیکرون نسبت به نوع دلتا کمتر بوده، ولی با توجه به این که تعداد زیادی مبتلا می شوند، خطرآفرین است. اگر به عنوان مثال از هزار مبتلا به دلتا دو نفر فوت می شدند، در اومیکرون از هزار نفر یک نفر ممکن است فوت کند، ضمن این که تعداد این بیماران خیلی زیاد بوده و تعداد فوتی هم بالا خواهد بود.

شهریاری تاکید کرد: مردم باید مراقبت کنند، فکر نکنند که در اومیکرون فوتی نداریم، در برخی کشورها از جمله آمریکا خیلی از روزها اومیکرون بالای ۳ هزار نفر تلفات دارد، بنابراین نباید فکر کنیم که این بیماری خفیف تر است و مرگ و میر ندارد، اومیکرون به طور قطع در افرادی که سیستم ایمنی مناسبی ندارند یا کسانی که مسن هستند و واکسن نزده اند خطر مرگ و میر دارد و باید همه مردم رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن نزده مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گیتا فرشاد اظهارکرد: در انسان تولید تخمک‌ها در طول هفته ۲۰ بارداری ۶ تا ۷ میلیون است و در زمان تولد این مقدار به یک تا ۲ میلیون کاهش پیدا می‌کند، در زمان بلوغ نیز تخمک‌ها به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تخمک می‌رسد و در سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی تولیدمثلی یک خانم فقط ۴۰۰ تخمک آزاد می‌شود و بقیه تخمک‌ها هدر می‌روند.

بیشتر بخوانید: نرخ موالید در کشور به چه دلایلی کاهش پیدا کرده است؟

وی افزود: در سن ۴۰ سالگی میزان تخمک‌ها به ۲۵ هزار تخمک کاهش پیدا می‌کند و در سن نزدیک به یائسگی به هزار تخمک می‌رسد، پیری تولیدمثلی مدت‌ها قبل از اینکه علائم بالینی خودش را نشان دهد آشکار می‌شود در این مدت قاعدگی‌ها منظم است ولی طول و دوره سیکل‌های قاعدگی به‌مرور کوتاه می‌شود و در سن ۴۲ سالگی به حداقل میزان خودش می‌رسد.

متخصص زنان، زایمان و نازایی بیان کرد: در سن ۴۲ سالگی میزان باروری به انتها رسیده و یا نزدیک به انتها قرار دارد، معمولاً ۴۶ سالگی متوسط یائسگی است که در برخی خانم‌ها در ۴۳ سالگی و در برخی دیگر تا ۵۴ سالگی هم ممکن است یائسگی به تأخیر بیفتد.

وی با بیان اینکه ژنتیک در ذخیره تخمدان نقش دارد، تصریح کرد: اگر مواردی چون اعمال جراحی، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی و عوامل محیطی که می‌تواند تخمدان را تخریب کند را کنار بگذاریم ژنتیک در ذخیره تخمدان نقش دارد، حتماً شنیده‌اید در ختر خانم‌هایی که مادرانشان زود یائسه می‌شوند نیز یائسگی زودتر اتفاق می‌افتد و این موضوع نشانگر نقش ژنتیک در ذخیره تخمدان است.

فرشاد ادامه داد: علاوه بر اینکه تعداد فولیکول‌ها در یک خانم با افزایش سن کم می‌شود کیفیت تخمک‌ها هم کاهش می‌یابد البته ممکن است با کم شدن کیفیت تخمک، خانم در سن بالا باردار شود اما این بارداری به انتها نرسیده یعنی بارداری موفق اتفاق نخواهد افتاد و در این شرایط میزان سقط و ناهنجاری‌های کروموزومی در تخمک‌ها افزایش پیدا می‌کند، این خطر اگرچه تا سن ۳۵ سالگی کمتر است اما در سن ۴۰ سالگی این میزان به ۷۰ درصد و در سن ۴۵ سالگی نزدیک به ۱۰۰ درصد می‌رسد یعنی نزدیک به ۱۰۰ درصد تخمک‌های خانم ۴۵ ساله ناهنجاری دارند و این موضوع نقش سن در باروری یک خانم را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: آزمایش‌های متفاوتی وجود دارد که ذخیره تخمدان را تا حدی به ما نشان می‌دهند یکی از آزمایش مهم و کاربردی آزمایش هورمون AMH است این هورمون از فولیکول‌های بدوی در زمان جنینی ترشح می‌شود تا زمانی که فولیکول به ۲ تا ۵ میلی‌متر می‌رسد و سپس ترشح آن متوقف می‌شود بنابراین هرچه تعداد فولیکول‌های تخمدان بیشتر باشد میزان هورمون بیشتر می‌شود.

متخصص زنان، زایمان و نازایی گفت: با افزایش سن وقتی تعداد فولیکول‌ها کم می‌شود میزان این هورمون هم کمتر خواهد شد و این هورمون به خاطر اینکه در طول سیکل قاعدگی خانم تغییرات ناچیزی دارد به‌راحتی می‌توانیم ذخیره تخمدان را حدس بزنیم البته سونوگرافی واژینال، تعیین تعداد و اندازه فولیکول‌ها که توسط متخصصین زنان انجام می‌شود می‌تواند شکست درمان و یا موفقیت درمان و ناباروری را نشان دهد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229044 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد