Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از امدادرسانی به ۴۰۶ آسیب دیده ناشی از ۷۰ حادثه به وسیله ۷۷ تیم عملیاتی این جمعیت در هفته اول بهمن ماه خبر داد.

داریوش کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص وضعیت امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان اظهار کرد: پوشش امدادی ۷۰ حادثه در هفته قبل انجام شده است و ۴۰۶ آسیب دیده ناشی از حادثه در این مدت از خدمات امدادی هلال‌احمر استان اصفهان بهره‌مند شدند و حوادث جاده‌ای با ۲۸ حادثه همچنان بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد حوادث تحت پوشش این جمعیت از روز شنبه دوم تا جمعه هشتم بهمن ماه، اضافه کرد: در این بازه زمانی ۲۸ حادثه جاده‌ای، ۱۳ خدمات حضوری، هفت حادثه شهری، ۱۴ حادثه برف و کولاک و هشت حادثه صنعتی به وسیله نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر استان پوشش داده شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، خاطرنشان کرد: در امدادرسانی به حوادث رخ داده تعداد نجات یافتگان ۴۸ نفر بودند که از این تعداد ۳۱ نفر به بیمارستان‌ها منتقل شدند و ۱۷ نفر خدمات درمانی سرپایی دریافت کردند.

امدادرسانی و رهاسازی خودروهای گرفتار در برف و کولاک

کریمی تصریح کرد: ۲۰۳ نفر نیروی عملیاتی نجاتگر و امدادگر این جمعیت در قالب ۷۷ تیم عملیاتی با به کارگیری ۶۴ دستگاه خودروی امدادی و همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی در عملیات‌های یاد شده فعالیت داشته‌اند و در این مدت سه عملیات رهاسازی به وسیله نیروهای این جمعیت انجام شده است.

وی بارش برف در راه‌های مواصلاتی مناطق غرب و جنوب استان در روزهای پایانی این هفته خاطرنشان کرد: پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای شهرستان‌های این مناطق از جمله فریدن، خوانسار و سمیرم در این مدت با آماده‌باش کامل و با همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به امدادرسانی و رهاسازی خودروهای گرفتار در برف و کولاک و نیز رهاسازی سرنشینان خودروهای حادثه دیده اقدام کردند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان گفت: از مردم به ویژه شهروندان تقاضا می‌شود ضمن رعایت نکات ایمنی در صورت بروز هرگونه حوادث احتمالی، بلافاصله با تلفن ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.

کد خبر 552455

منبع: ایمنا

کلیدواژه: امداد رسانی هلال احمر اصفهان حوادث جاده ای برف و كولاك امار مصدومان حادثه تصادف حادثه رانندگی امداد ونجات ماموریت های امدادی خدمات درماني امدادرسانی به مصدومان حوادث امداد گران امداد کوهستان آمار مصدومین امدادگران هلال احمر افزایش بارندگی اعزام آمبولانس پایگاه های امداد و نجات فعاليت داوطلبانه تلاش امدادگران هلال احمر امدادرسانی هلال احمر به حوادث داریوش کریمی معاون امداد و نجات هلال احمر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جمعیت هلال احمر استان اصفهان امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: ۱۵ پایگاه امدادی در استان در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

محمد قدمی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیشگیری از کم کردن حوادث احتمالی در استان، اظهار کرد: در بحث پیشگیری از وقوع حوادث جمعیت هلال‌احمر لرستان، در کنار ستاد مدیریت بحران استان اقدامات خوبی را انجام داده است.

وی اضافه کرد: در لرستان ۱۵ پایگاه امدادی در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برای تکمیل آنها نیازمند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: برای تامین این اعتبار درخواست داریم مدیریت بحران کشور همکاری لازم را با جمعیت هلال‌احمر کشور داشته باشد.

قدمی بیان کرد: همچنین علاوه بر پایگاه‌های مذکور، پنج پایگاه امدادی دیگر مورد نیاز استان است و البته از محل اعتبارات استانی مدیریت بحران رقم اندکی برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: برای برای سرعت بخشیدن به تکمیل این پنج پایگاه امدادی به اعتبارات ویژه‌ای نیاز است و هم‌اکنون بین ۵ تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان اضافه کرد: همچنین نیازمند اعتباراتی برای تجهیزات انفرادی هستیم.

قدمی در ادامه با بیان اینکه فضای فیزیکی که در اختیار داریم نسبت به جمعیت هر شهرستان دو درصد است، تصریح کرد: در برخی شهرستان‌ها همچون رومشکان، چگنی و معمولان انبار اقلام نداریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور | عملیات امدادی در این استان‌ها ادامه دارد
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • امدادرسانی هلال‌احمر در ۴ استان متاثر از بارش‌ها
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • آب‌گرفتگی در 4 استان! هلال احمر به امدادرسانی شتافت
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان