Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در همین زمینه، تحقیقات بسیاری در حوزه علوم پایه از نوع آزمایشگاهی و پیش‌بالینی انجام یافته است. براساس سیاست‌های توسعه‌محورانه، نیاز است تا علوم و فناوری‌های کسب‌شده در حوزه علوم پایه، کاربرد بالینی پیدا کرده و به مرحله تجاری‌سازی برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بومی‌سازی دانش روز جهان

پژوهشگران حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، بسیاری از دانش روز دنیا مانند شبیه‌سازی، لقاح آزمایشگاهی و انتقال جنین، فناوری‌های انتقال ژن، ساخت محصولات تراریخته و روش‌های تکثیر، تمایز و کشت سلول‌های بنیادی را به خوبی بومی‌سازی کرده و نتایج دستاوردهای خود را در قالب مقالات معتبر علمی، منتشر کرده‌اند.

به منظورکاربرد بالینی بســیاری از نتایج حاصل از این مطالعات، نیاز به مطالعات تکمیلی درون‌تنی است. در این راستا حیوانات آزمایشگاهی با گستره و تنوعی که دارند و به دلیل شباهت‌های فراوان فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی که با یکدیگر و انسان دارند، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند.

لزوم تجاری‌سازی فناوری مدل‌سازی حیوانی

با نگاهی به کشورهای پیشرفته در این حوزه مهم از علم و فناوری، به روشنی می‌توان نقش علوم و فناوری‌های مرتبط با حیوانات آزمایشــگاهی را در راستای توســعه علوم همگرا و نوین به‌خصوص سلول‌های بنیادی و پزشکی بازســاختی مشاهده کرد. بر این اساس نیاز است تا کشور به‌تدریج از حوزه تحقیقات آزمایشگاهی برون‌تنی به حوزه تحقیقات مرتبط با حیوانات آزمایشگاهی و مدل‌سازی حیوانی تغییر جهت داده و در راستای تجاری‌سازی علوم و فناوری‌های یادشده، گام‌های مهم و تاثیرگذاری طی سال‌های آینده بردارد.

راه‌اندازی شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی

شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون‌تنی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه اندازی شده است تا در قالب یک شبکه منسجم، علاوه بر اتصال کلیه فعالان مرتبط با علوم و فناوری‌های حیوانات آزمایشگاهی و امکان جستجوی سریع انواع حیوانات مدل موجود در کشــور، بســتر لازم را برای ارزیابی امکانات و تجهیزات موجود، بررسی نیازهای کشور، ایجاد زیرساخت‌های جدید در قالب مزرعه‌های حیوانی، رتبه‌بندی شرکت‌ها و آزمایشگاه‌های ذینفع و نیز توسعه امکانات موجود از طریق ارائه مشوق‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی فراهم کند.

رونق بسترسازی برای توسعه

برای این شبکه، 7 ماموریت مهم در نظر گرفته شده است که «بسترسازی توسعه فناوری و تجاری‌سازی خدمات و محصولات حوزه علوم حیوانات آزمایشگاهی» و «اعتباربخشی بین‌المللی آزمون‌های پیش‌بالینی انجام‌گرفته در ایران» از جمله آن‌ها است.

«مرجعیت ملی در تحقیقات مرتبط با علوم حیوانات آزمایشگاهی» و «بسترسازی توسعه تحقیقات پیش‌بالینی» از جمله رسالت­های شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون‌تنی محسوب می‌شود.

این شبکه با «استانداردسازی مطالعات پیش‌بالینی»، «تشکیل شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون‌تنی» و «راه‌اندازی وبگاه شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی»، درصدد توسعه فعالیت‌های خود و دانش مدل‌سازی حیوانی در کشور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه تجاری سازی فناوری مدل سازی حیوانات آزمایشگاهی علوم و فناوری سلول های بنیادی راه اندازی تجاری سازی پیش بالینی درون تنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم وطن خواه، با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی افزود: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.

کد خبر 6092779 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم