Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حمید حسن‌پور رئیس دانشکده رسانه فارس در ویژه برنامه مادرانه این دانشکده که در سالن کوثر این مرکز آموزشی برگزار شد، خاطرنشان کرد: نحوه تربیت فرزندان شهدا الگوی خوبی برای همه کشور است. شهیدان از جنبه‌های مختلفی برای کشور اهمیت دارند که می‌توان به جنبه بین‌المللی، اجتماعی و فردی آن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) در صحیفه نور می‌فرمایند: ما انقلاب خود را به جهان صادر می‌کنیم تا زمانی که پرچم لا اله الا الله و محمد رسول الله در جهان به اهتزاز در آید. انقلاب ما به همین معناست که سربازان آمریکایی در برابر نیروهای ما زانو بزنند و شهیدی همچون مسعود عسگری از تهران به حلب برود و این‌گونه نامدار شود، این امر صدور انقلاب بوده و حاکی از این است که مرزهای ما بدون حد است.

رئیس دانشکده رسانه فارس بیان کرد: در هیچ نقطه‌ای از کشور نمی‌توان مکانی را یافت که به نام یک شهید مزین نباشد، دشمنان اینگونه بیان می‌کنند که ایران تبدیل به امامزاده شده است اما همه ما به شهدا می‌بالیم.

حسن‌پور اظهار کرد: میان بودن و شدن تفاوت است، همه ما کم و بیش از بدو تولد به یکدیگر شباهت داریم و تفاوتی با سایر مخلوقات نیست جز فطرت. این امر می‌تواند ما را به عرش ببرد یا به قعر رساند. آن چیزی که موجب می‌شود تا تبدیل به شهید مسعود عسگری شد خواستن و فطرت او است. کلید جعبه سیاه چگونگی تربیت فرزندان یک جامعه در دست مادران شهید بوده تا بدانیم چگونه توانسته‌اند فرزندان این‌چنینی تربیت کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه ما رسانه‌ها این است که در اضلاع مختلف جامعه به دنبال رسانه‌ای کردن حرف دل مادران شهدا باشیم و وظیفه رسانه ارائه دستورالعملی است که با توجه به فرمایشات مادران شهدا تنظیم شده باشد. این امر موجب می شود که نه تنها جایگاه شهدا به نقطه اوج رسانده شود بلکه شروع اشتیاقی در اطرافیان ایجاد گردد.

گفتنی است در این ویژه برنامه از دانشجویان برتر علمی دانشکده رسانه فارس تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشکده رسانه فارس حمید حسن پور دانشکده فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های جامعه دارند
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • معلمان شاخص ترین عنصر در تعلیم و تربیت فرزندان مردم هستند
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد