Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «دفتر انقلاب» عنوان یکی از ویژه برنامه‌های رادیو صبا در ایام دهه فجر است، این برنامه ادبی با شعار تجلی انقلاب در آیینه ادبیات هر روز ساعت ۱۴ همراه مخاطبان می‌شود. در این برنامه امیرحسین مدرس با خوانش داستان‌ها و اشعار انقلابی برای شنوندگان خاطره سازی می‌کند.

مژگان فرزین تهیه کننده برنامه «دفتر انقلاب» در توضیحاتی از این برنامه به خبرنگار مهر گفت: «دفتر انقلاب» یکی از برنامه‌های تازه رادیو صبا است که مثل همیشه از ساعت ۱۳ به مدت ۳۰ دقیقه همراه مخاطبان می‌شود، دفتر فصلی رادیو صبا در ۱۲ بهمن به فصل انقلاب می‌رسد و با روایت داستان روزهای انقلاب یاد و خاطره روزهای پیروزی را برای مخاطبان زنده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داستان‌ها وقتی از خود مردم باشند، از دل آنها بگوید و از زبان مردم جاری شود یعنی واقعیت داشته باشند آن موقع جان می‌گیرد و به دل می‌نشیند. در این برنامه امیرحسین مدرس با لحن شیرین و دلنشین در بخش‌های مختلف داستان‌هایی با محوریت بهمن ۵۷ و دهه فجر روایت می‌کند که به دل هر شنونده می‌نشیند و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

فرزین با اشاره به ارجاعاتی در این برنامه از روزهای انقلاب ۵۷ و المان‌هایی که مردم با کمک آنها پیروز شدند، گفت: «دفتر انقلاب» در هر قسمت با انتخاب کلیدواژه‌هایی با شنوندگان خاطره بازی می‌کند. تمام این کلیدواژه‌ها مثل آمدن یک نفر، اسپری رنگی و دیوارنگاری و… برای کسانی که روزهای انقلاب را تجربه کردند یا در مورد آن شنیده‌اند یادآور خاطرات روزهای انقلاب و بهمن ۵۷ است.

مخاطبان این برنامه در ایام دهه فجر در یک دفتر، شنونده بخش‌هایی از کتاب «داستان‌های انقلاب» با روایتی از بهروز رضوی می‌شوند.

ویژه برنامه «دفتر انقلاب» در ایام دهه فجر به تهیه کنندگی مژگان فرزین گویندگی امیرحسین مدرس از ساعت ۱۳ همراه مخاطبان می‌شود.

کد خبر 5414019 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیو صبا امیرحسین مدرس چهلمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران فیلم کوتاه چهلمین جشنواره تئاتر فجر سازمان صداوسیما چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تئاتر شهر هنرمندان تئاتر کارگردان تئاتر حسین مسافر آستانه موسیقی ایرانی رادیو صبا فیلم مرد بازنده سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر روزهای انقلاب امیرحسین مدرس دفتر انقلاب دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد (فیلم)
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • خاطره بازی با معلمان کوهستان
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)