Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@08:21:26 GMT

واکسن های mRNA به قرص تبدیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۷۱۳۲

واکسن های mRNA به قرص تبدیل شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، در همین راستا پژوهشگران MITآمریکا قرصی به اندازه یک دانه بلوبری ابداع کرده اند که می تواند داروهای مبتنی mRNA را به بدن برساند.

پیش از این به دلیل ماهیت اسیدی سیستم گوارش انسان، داروهای مبتنی بر فناوری mRNA به طور خوراکی قابل استفاده نبودند.

اما اکنون محققان امیدوارند قرصی که به تازگی توسعه یافته محتویات خود را به طور مستقیم به لایه داخلی معده برساند و از بخش های دیگر سیستم گوارش میانبر بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها تصمیم دارند قابلیت این قرص برای ایجاد واکنش ایمنی مشابه به واکسن های کووید ۱۹ در بدن انسان آزمایش کنند.

به گفته پژوهشگران MIT قرص ۱۵۰ میکروگرم از mRNA را به معده خوک ها منتقل کرده است. جیوانی تراورسو محقق ارشد این پژوهش می گوید: توسعه روشی نوین برای حفاظت از mRNA در داروهای خوراکی، راهی تازه برای درمان های دیگر مانند درمان زخم فراهم می کند. اسید های نوکلئیک، به خصوص RNA نسبت به تجزیه به خصوص در مسیر گوارش حساس هستند.

او در ادامه افزود: غلبه بر این چالش روش های متعددی برای درمان های مختلف از جمله واکسن های خوراکی احتمالی فراهم می کند.

این قرص گنبدی شکل است و با الهام از شکل نوعی لاک پشت آفریقایی ساخته شده است. شکل ظاهری سبب می شود قرص بتواند خود به تنهایی طوری مسیریابی کند که محتویاتش در لایه معده تزریق شوند.

همچنین پژوهشگران نوع جدیدی از پوشش برای قرص ابداع کرده اند که ازتجزیه mRNA در لایه داخلی معده و در مسیر انتقال به سلول ها جلوگیری می کند.

کد خبر 5414100 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: تحقیقات علمی مهندسی ژنتیک واکسن دارو حاکمیت سایبری ایالات متحده امریکا فناوری فضایی نوآوری اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حکمرانی فضای مجازی تحقیقات علمی شبکه ملی اطلاعات فیس بوک هوش مصنوعی اقتصاد دیجیتالی باتری لیتیومی جشنواره رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند