Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد صادقی در چهل و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به فرا رسیدن دهه مبارک فجر، گفت: فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر را به محضر مقام معظم رهبری و مردم انقلابی تهران تبریک گفته و همچنین رحلت عالم ربانی حضرت آیت الله صافی گلپایگانی را خدمت همه شیعیان جهان تسلیت می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه در تذکری به شهرداری تهران، افزود: با توجه به سویه جدید کرونا و شدت گرفتن شیوع این ویروس لازم می‌دانم مواردی را به شهرداری تهران متذکر شوم تا هرچه سریع‌تر با هماهنگی قرارگاه مبارزه با کرونا و تجربه موفق شهرداری در مبارزه با این بیماری از غافلگیری و صدمات جبران‌ناپذیر این آفت بزرگ قرن جلوگیری شود.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند افزود: مواردی که شهرداری تهران می‌بایست مد نظر قرار دهد به شرح ذیل است؛

۱- ارائه خدمات به شهروندان به صورت هوشمند و بر پایه فناوری اطلاعات و پرهیز از ایجاد ساختارهایی جهت مراجعه حضوری شهروندان صورت می‌گیرد.

۲- برنامه‌ریزی جهت دورکاری پرسنل شهرداری تهران به ویژه بانوان شاغل.

۳- ادامه ارائه خدمات درمانی و حمایتی به مبتلایان شامل شهروندان و پرسنل شهرداری تهران.

۴- توجه به موضوع فاصله گذاری اجتماعی در وسایل حمل و نقل عمومی.

۵- استفاده از ظرفیت‌های تبلیغاتی در اختیار مجموعه مدیریت شهری جهت اطلاع رسانی آموزش و آگاه سازی شهروندان.

۶- برنامه ریزی جهت تعطیلی اماکن غیر ضرور و سربسته که امکان شیوع بیماری را گسترش می‌دهند.

۷- افزایش ظرفیت واکسیناسیون عمومی شهروندان.

۸- عدم برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌های غیر ضرور.

۹- آماده باش دستگاه‌ها و نیروهای دخیل در کنترل بیماری.

کد خبر 5414263

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ویروس کرونا امیکرون شورای شهر تهران شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران نمایشگاه گردشگری پلیس راهور آلودگی هوا وزارت آموزش و پرورش ترافیک گردشگری یوسف نوری نمایشگاه گردشگری تهران علیرضا نادعلی معتاد متجاهر جاده چالوس سفر استانی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • مهدی چمران یک‌تنه پشت اقدامات جنجالی شهرداری در شهر تهران
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • برای دیدار بااستقلال من تصمیم نمی‌گیرم/فوتبال همیشه غافلگیری دارد
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند