Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@06:02:53 GMT

هشدار WHO: زباله‌های ناشی از کووید زنگ خطر سلامتی است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۷۸۲۷

هشدار WHO: زباله‌های ناشی از کووید زنگ خطر سلامتی است

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، گزارش سازمان جهانی بهداشت، سرنگ‌های دور انداخته شده، کیت‌های آزمایش استفاده شده و ویال واکسن‌ها که همگی ناشی از همه‌گیری کووید-۱۹ است روی هم انباشته شده و ده‌ها هزار تن زباله پزشکی ایجاد کرده  که سلامت انسان و محیط‌زیست را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این گزارش آمده است، این زباله‌ها که بخشی از آن می‌تواند عفونی باشد زیرا ویروس کرونا می تواند روی سطوح زنده بماند، به طور بالقوه کارکنان بهداشتی را در معرض  جراحات ناشی از سوزن و میکروب‌های بیماری‌زا قرار می دهد.

جوامع نزدیک به محل‌های دفن زباله با مدیریت ضعیف نیز می‌توانند از طریق هوای آلوده ناشی از سوزاندن زباله، کیفیت پایین آب یا آفات ناقل بیماری تحت تأثیر قرار گیرند.

این گزارش خواستار اصلاح و سرمایه گذاری از جمله از طریق کاهش استفاده از بسته بندی است که باعث انبوه پلاستیک شده و همچنین لازم است استفاده از تجهیزات محافظ ساخته شده از مواد قابل استفاده مجدد و قابل بازیافت پیش گرفته شود.

تخمین زده می‌شود، حدود ۸۷ هزار تن تجهیزات حفاظت فردی (PPE) یا معادل وزن چند صد نهنگ آبی، از طریق یک پورتال سازمان ملل تا نوامبر ۲۰۲۱ سفارش داده شده که تصور می‌شود بیشتر آنها به زباله تبدیل شده‌اند. 

این گزارش همچنین به حدود ۱۴۰ میلیون کیت تست با پتانسیل تولید ۲۶۰۰ تن زباله عمدتاً پلاستیکی و زباله‌های شیمیایی اشاره کرده است.

علاوه بر این، تخمین می‌زند که حدود ۸ میلیارد دز واکسن که در سطح جهان تزریق شده، ۱۴۴ هزار تن زباله اضافی به شکل ویال‌های شیشه‌ای، سرنگ، سوزن، و جعبه‌های ایمنی تولید کرده است.

در گزارش سازمان جهانی بهداشت نمونه‌های خاصی از محل وقوع فاجعه‌بارترین تجمع‌ها ذکر نشده است، اما به چالش‌هایی مانند محدود بودن تصفیه و دفع زباله رسمی در مناطق روستایی هند و همچنین حجم زیادی از زباله‌های تأسیسات قرنطینه در ماداگاسکار اشاره می‌کند.

این سازمان در پایان خاطرنشان کرد، حتی قبل از همه‌گیری، حدود یک سوم مراکز بهداشتی برای رسیدگی به زباله‌های موجود مجهز نبودند. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کووید 19 زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از شبکه روسیا الیوم، پیر لودامار، مسئول واحد مین روبی سازمان ملل گفت: تخمین زدیم که ۳۷ میلیون تن آوار یا حدود ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع در نوار غزه وجود داشته باشد.

وی افزود: با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون، آواربرداری ۱۴ سال طول می کشد.

این مسئول سازمان ملل همچنین هشدار داد: حداقل ۱۰ درصد از مهمات شلیک شده منفجر نمی شود و بنابراین تهدیدی دائمی برای مردم، تیم های تخلیه کننده قربانیان از زیر آوارها و همچنین کارگرانی است که وظیفه آواربرداری را دارند.

در همین راستا، منابع خبری از تخریب گسترده شبکه آب و فاضلاب شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه و از بین بردن محصولات کشاورزی این شهر توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.

شهرداری بیت‌لاهیا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۷۰درصد از چاه‌های آب شمال غزه و ۵۰درصد پمپاژهای فاضلاب را تخریب کرده است.

این شهرداری همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تمام محصولات کشاورزی در بیت‌لاهیا را که سبد غذایی اولیه در غزه به شمار می‌رود، از بین برده است.

پیش از این دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی نابودی شهر بیت‌لاهیا در شمال غزه و قتل و کوچاندن مردم آن را آغاز کرده است.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که نسبت به ارتکاب کشتار جدید در بیت‌لاهیا توسط ارتش رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات کوچ اجباری جدید در سایه صدور دستورهای غیرقانونی علیه مردم آن برای تخلیه فوری که تقریبا ۵۰ هزار نفر هستند، هشدار می‌دهد.

این سازمان اضافه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی قبل از صدور دستور تخلیه منطقه بیت‌لاهیا با طرح ادعای منطقه جنگی بودن آن، حملات هوایی و توپخانه‌ای فشرده را در این منطقه آغاز کرد.

دیدبان حقوق بشری اروپا-مدیترانه در بیانیه‌ خود آورد: پناهگاه‌هایی که ارتش اسرائیل برای مردم بیت‌لاهیا مشخص کرده، ویران شده هستند و به هیچ وجه قابل سکونت نیستند. این مناطق بدون آب بوده و سیستم فاضلاب آن‌ها نیز به طور کامل نابود شده است.

در این بیانیه آمده است: هر منطقه ای که ارتش اسرائیل اعلام می‌کند، نظامی است، به طور کامل ویران و کشتارهایی وحشتناک علیه کسانی که در آن باقی می‌مانند مرتکب می‌شود.

این سازمان حقوق بشری اضافه کرد: نسبت به هرگونه عملیات نظامی در بیت‌لاهیا هشدار می‌دهیم، این عملیات منجر به جنایت‌های خطرناک و نقض قوانین بین‌المللی انسانی می‌شود.

کد خبر 847449 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • (عکس) لاشخورهایی که آن‌قدر مست کرده‌اند که توان پرواز ندارند!
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی