Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی کیانی اظهار کرد: با توجه به آغاز موج ششم کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، از مردم تقاضا داریم در صورت داشتن علائم مشکوک به مراکز منتخب و درمانگاه‌ها مراجعه کرده و از حضور مستقیم در اورژانس بیمارستان‌های مشهد و دیگر شهرستان‌های خراسان رضوی پرهیز کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: حضور مستقیم در بیمارستان‌ها ضمن افزایش خطر ابتلاء به عفونت، موجب ایجاد ازدحام در این مراکز درمانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که افراد دارای علائم مشکوک به کرونا در مرحله نخست با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند، بیان کرد: کارشناسان این مرکز با راهنمایی و ارائه اطلاعات لازم در خصوص بیماری کرونا، شهروندان را به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا و یا درمانگاه‌ها هدایت می‌کنند.

کیانی افزود: اکنون علاوه بر ۴۱ مرکز منتخب خدمات جامع سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱۵۰ درمانگاه غیردانشگاهی برای خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی فعال و در آمادگی کامل هستند.

وی گفت: در صورت بروز علائم شدید بیماری و یا تشخیص پزشکان سطح یک و دو نسبت به لزوم ارجاع بیماران به بیمارستان‌ها، این اقدام باید در اسرع وقت انجام شود تا بتوان خدمات متناسب با شرایط بیمار را به شکل مناسب ارائه داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: فعالیت تمامی مراکز منتخب کرونا در این دانشگاه به‌منظور گسترش خدمات به بیماران سرپایی تا ساعت ۱۹:۳۰ ادامه خواهد داشت ضمن این‌که چند مرکز نیز به صورت شبانه‌روزی فعالیت دارند.

وی با بیان این‌: ۴۷ درمانگاه خصوصی در مناطق مختلف شهر مشهد، تست سریع (رپید) را بر اساس نرخ مصوب ارائه می‌دهند، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، افرادی که هر سه دز واکسن خود را دریافت کرده‌اند از ایمنی کافی در برابر کرونا به‌ویژه سویه امیکرون برخوردارند و به بیماری شدید مبتلا نشده و نیاز به بستری پیدا نمی‌کنند.

کد خبر 5414379

منبع: مهر

کلیدواژه: خراسان رضوی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا امیکرون دهه فجر ویروس کرونا مطالبات مردم گیلان از دولت بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران بارش برف شیوع کرونا خراسان رضوی برف و کولاک شیراز زنگ انقلاب بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد