Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@12:10:14 GMT

توضیحات مالک کروز در رابطه با حسین فریدون

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۹۲۸۳

توضیحات مالک کروز در رابطه با حسین فریدون

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین جلسه رسیدگی به متهمان پرونده کروز در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی صلواتی از متهم ردیف اول درخواست کرد تا برای دفاع از خود در جایگاه قرار گیرد.

حمید کشاورز مالک گروه کروز و بهمن در پاسخ به سوال قاضی مبنی بر اینکه آیا تابعیت آمریکایی هم دارد، گفت: خیر فقط دارای تابعیت ایرانی هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اساساً هیچکدام از اتهامات وارده را قبول ندارم و تمامی آنها را رد می‌کنم.

متهم در ابتدای دفاعیاتش، توضیحاتی درباره فعالیت‌های اقتصادی خود و شرکت کروز به دادگاه ارائه کرد.

وی همچنین به اقدامات انجام شده از سوی شرکت کروز در تأمین قطعات خودرو در دوران تحریم‌ها نیز اشاره کرد.

متهم کشاورز در ادامه با بیان اینکه برخی از اطلاعاتی که در کیفرخواست آمده دارای اشتباهاتی است، گفت: هیچ جایی از پرونده ما مجهول نبوده است.

وی با اشاره به خرید سهام ایران خودرو اظهار کرد: سال ۸۷ به همراه شریک خود آقای علیپور سهام ایران خودرو را خریداری کردیم و تا سال ۹۰ این سهام به میزان ۱۴ درصد افزایش یافت و به دنبال آن به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره ایران خودرو انتخاب شدیم و تا کنون هم به عنوان یک عضو غیرموظف در ایران خودرو حضور داریم و هیچ نقشی در اداره این شرکت بر عهده ما نیست.

متهم کشاورز مدعی شد: طی سالهای اخیر اتهامات بسیاری علیه بنده مبنی بر اینکه به اطلاعات نهان شرکت ایران خودرو دسترسی دارم مطرح شده است اما در هیئت تجدیدنظر شورای رقابت از اتهامات مبرا شده‌ام.

وی با اشاره به اظهارات نماینده حقوقی شرکت ایران خودرو مبنی بر اینکه علیه گروه کروز شکایت کرده‌اند، گفت: به عنوان بزرگترین سهامدار ایران خودرو توانایی مقابله با شکایت این شرکت علیه خود را ندارم.

متهم کشاورز درباره خرید گروه خودروسازی بهمن گفت: سال ۹۵ و زمانی که گروه بهمن به مزایده گذاشته شد در قالب یک شرکت ثالث و با گرفتن شریک سومی گروه بهمن را خریداری کردیم.

وی ادامه داد: گروه بهمن با دارا بودن ۲۲۸ هزار سهامدار به عنوان تنها گروه خودروسازی سهامی عام فعالیت می‌کند.

متهم کشاورز با اشاره به وضعیت اقتصادی شرکت کروز گفت: هم‌اکنون شرکت کروز ریالی مطالبات معوقه به سیستم بانکی کشور ندارد و تمام تعهدات ارزی خود را تسویه می‌کند همچنین این شرکت هیچ بدهی مالیاتی و بیمه‌ای به هیچ ارگان و نهادی ندارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شرکت کروز از شرکت سایپا و ایران خودرو مبلغ شش هزار میلیارد تومان طلبکار است.

متهم کشاورز با اشاره به ارتباطات شرکت خود با برخی از افراد سیاسی ادعا کرد: شرکت کروز هیچ ارتباطی با حسین فریدون و مسعود احمدی‌زاده ندارد اما انقدر عاقل هستیم که از دستگاه سیاسی کشور فاصله بگیریم زیرا سیاست با اقتصاد تفاوت‌های بسیاری دارد.

وی درباره قاچاق کالا گفت: برای ورود کالا به داخل دو مجرای وجود دارد من قاچاقچی را فردی می‌دانم که با لنج و بدون پرداخت هیچ حقوق و عوارضی کالا را به داخل وارد می‌کند اما همواره از مجرای قانونی کالاها را به کشور وارد کردیم.

متهم کشاورز ادامه داد: صنعت خودروسازی هیچ ارز ارزانی را استفاده نکرده است. شرکت کروز کالاهای متعددی را از خارج از کشور خریداری و به داخل وارد می‌کند و این شرکت هیچگاه کم اظهاری یا بیش اظهاری نداشته است.

وی اظهار کرد: شرکت کروز مجبور بود تا کالاها را به صورت هوایی وارد کشور کند و برای همین هم مبلغ ۲ میلیون دلار هزینه حمل ونقل کالا به صورت هوایی را پرداخت می‌کنیم.

قاضی صلواتی ضمن ختم جلسه رسیدگی به پرونده ادامه رسیدگی را به فردا سیزدهم بهمن ماه موکول کرد.

کد خبر 5414528 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت کروز ایران خودرو سایپا حسین فریدون شهرداری تهران شورای شهر تهران نمایشگاه گردشگری وزارت آموزش و پرورش یوسف نوری نمایشگاه گردشگری تهران گردشگری معتاد متجاهر پلیس راهور علیرضا زاکانی آلودگی هوا دهه فجر ترافیک جاده چالوس ایران خودرو متهم کشاورز شرکت کروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود

مرتضی صفری ظهر شنبه در حاشیه بازدید از کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه گفت و گو با خبرنگاران از ساماندهی کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه با همکاری مالک، شهرداری و این اداره‌کل خبر داد و افزود: این کاروان‌سرا از جمله بناهای تاریخی ارومیه بوده که در اختیار مالک بخش خصوصی قرار دارد که با گفت‌وگوهای انجام شده با مالک آن مقرر شد نسبت به ساماندهی آن اقدام شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی ادامه داد: به‌منظور جلوگیری از تخریب بیشتر این مجموعه اقدامات احیا و مرمت حجرات پیرامون کاروان‌سرا زیر نظر کارشناسان مرمت و احیا اداره‌کل در اسرع وقت عملیاتی خواهد شد.

صفری گفت: همچنین برای ساماندهی این بنا شهرداری ارومیه نیز اعلام آمادگی جهت مشارکت داشته است و آواربرداری و محوطه‌سازی با همکاری این مجموعه انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: کاروان سرای شرکت نفت ارومیه یکی از مجموعه‌های تاریخی متعلق به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است.

کد خبر 6090073

دیگر خبرها

  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • تیم «کشاورز قم» به مرحله دوم لیگ بسکتبال امید‌های کشور راه یافت
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • توضیحات زلفی‌گل در خصوص تمهیدات آزمون سراسری
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم اعدام توماج صالحی
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی