Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرهای غیررسمی در برخی رسانه‌ها حاکی است که سعید جلیلی گزارشی ۲۰۰ صفحه‌ای علیه مذاکرات وین نوشته و روند حرکت تیم علی باقری کنی را به ضرر ایران دانسته است. ظاهرا در این نامه که به رهبری ارسال شده، سعید جلیلی مدعی است در شرایط فعلی نباید مذاکره کرد و صرفا باید امتیاز قابل اندازه‌گیری و بررسی از آمریکایی‌ها گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید جلیلی مخالف سرسخت برجام است. یکی از نگرانی‌های اصلی بعد از انتخابات، احتمال قرارگرفتن سعید جلیلی در راس وزارت امور خارجه و هدایت سکان مذاکرات هسته‌ای توسط شخص او بود. اگرچه این نگرانی با عدم قرارگرفتن جلیلی در سمت‌های کلیدی دولت مرتفع شد اما تاثیر جلیلی بر تیم مذاکره کننده و قرار گرفتن باقری کنی، مشاور و معاون سابق جلیلی در راس مذاکرات همچنان وجود دارد. برخی ناظران معتقدند بیم این می‌رود که مخالفت او با برجام و روند مذاکرات در نهایت معادلات را در وین برهم بزند.

در این باره با فریدون عباسی نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی گفتگو کردیم. عباسی به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت محمود احمدی‌نژاد از نزدیک در جریان مذاکرات هسته‌ای آن زمان بوده است. در جریان مذاکرات دولت احمدی نژاد مسئولیت مذاکره هنوز به وزارت خارجه سپرده نشده بود و دبیر شورای عالی امنیت ملی یعنی سعید جلیلی در راس مذاکره کنندگان حضور داشت. عباسی به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی به همراه سعید جلیلی در بسیاری از دوره‌های مذاکرات هسته‌ای حضور داشته است. او معتقد است بدون انتشار یا رویت شرایط مذاکره در وین نمی‌توان علیه آن موضع‌گیری کرد. با این حال عباسی معقتد است ایران نباید هیچ قدمی بردارد یا با آمریکا مستقیما مذاکره کند.

بیشتر بخوانید: فریدون عباسی: تا آمریکا ما را به عنوان قدرت جهانی نپذیرد، مذاکره مستقیم به صلاح نیست / تیم مذاکره قبلی به ما می گفتند «بیسواد »

انتظار ویژه فریدون عباسی از رییس جمهور / تعداد انتصابات فامیلی زیاد نیست الکی بزرگ کردند!

کمیسیون انرژی هیچ اطلاعی از جزییات مذاکرات وین ندارد

فریدون عباسی درباره نامه ۲۰۰ صفحه سعید جلیلی به رهبری در مخالفت با روند مذاکرات وین به رویداد۲۴ گفته هنوز متنی از توافق منتشر نشده است. اگر سعید جلیلی ۲۰۰ صفحه نامه نوشته، باید دست‌کم ۱۰۰ صفحه از جریان مذاکرات منتشر شده باشند. در دولت جدید دو و در دولت قبل ۶ دور مذاکره انجام شده است. از تیم قبلی که چیزی منتشر نشده بود از این تیم هم چیزی منتشر نشده بنابراین اگر جلیلی نامه‌ای زده باید قاعدتا از جزییات خبر داشته باشد.

او در پاسخ به این سوال که آیا مجلس از محتوای مذاکرات اطلاع دارد یا خیر گفت: در کمیسیون امنیت چند بار توضیحاتی توسط تیم مذاکره‌کننده داده شده، ولی کمیسیون انرژی در جریان نیست. در کمیسیون انرژی بحث‌های فنی به ما مرتبط می‌شود که هنوز توضیحی درباره بخش‌های فنی مذاکرات هم در این کمیسیون داده نشده است.

هر کس مصوبه مجلس را در مذاکرات وین رعایت نکند، به عنوان متخلف به قوه قضاییه معرفی می‌شود

عباسی با اشاره به نامه ۲۰۰ صفحه‌ای جلیلی می‌گوید: من وقتی می‌توانم درباره روند مذاکره اظهار نظر کنم مگر آنکه بدانم در جلسه چه گذشته است. او درباره موضع مجلس درقبال روند مذاکرات وین گفت: اصرار مجلس روی اجرای مصوبه «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» است زیرا مجلس یک چیزی را مصوب و به دولت ابلاغ کرده و هر کس این مصوبه را اجرا نکند به عنوان متخلف به قوه قضاییه معرفی می‌شود. تکلیف دولت و آقای ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهور مشخص است؛ باید مطابق این مصوبه مذاکره کند.

ایران هیچ قدمی در مذاکرات نباید بردارد

عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به این سوال که آیا ایران حاضر است در همزمان با طرف آمریکایی قدمی برای بازگشت به برجام بردارد؟ تاکید کرد: ما هیچ قدمی نباید برداریم؛ ما قدم‌هایمان را قبلا برداشتیم. مقداری تکالیفمان را کاهش دادیم تا آن‌ها به تعهداتشان برگردند.

عباسی در واکنش به گزارش‌های غیررسمی درباره درخواست طرف‌های برجام برای نابودی سانتریفیوژهای پیشرفته گفت: به آن‌ها مربوط نیست که بخواهند چنین درخواستی کنند. اول باید تکالیف خودشان را در برجام انجام دهند و نمی‌توانند برای ما خط مشی تعیین کنند. ما قبل از اینکه آن‌ها همه تحریم‌ها را بردارند و راستی‌آزمایی کنیم، هیچ قدمی برنمی‌داریم. بعد از راستی‌آزمایی و اینکه مطمئن شویم کانال‌های برگشت تحریم‌ها مسدود است، به تعهداتمان برمی‌گردیم.

مجلس ۹ شرط برای اجرای برجام تعیین کرده، شورای عالی امنیت ملی ۱۰ شرط و رهبری ۹ شرط

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه هر چه در برجام نوشته شده باید اجرا شود، گفت: مجلس این برجام را با همه مشکلاتی که داشته مصوب کرده؛ مجلس ۹ شرط را برای اجرای برجام تعیین کرده است. ۱۰ شرط هم شورای عالی امنیت ملی گذاشته و ۹ شرط رهبری. یعنی دستگاه اجرایی با ۲۸ پیش شرط باید برجام را اجرا کند. هیچ چیزی نباید به برجام اضافه شود.

عباسی درباره روند مذاکرات گفت: من با مذاکره عزتمندانه موافقم. ما الان در موضع قدرت هستیم. از نظر دفاعی قوی هستیم. درست است که ارزش پول ملی افتاده و نفت‌مان را کمتر می‌توانیم بفروشیم، اما دنیا در حال تغییر است. قطب‌بندی‌ها تغییر کرده و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.

او افزود: ما قبلا قدرت منطقه‌ای بودیم، الان قدرت جهانی شدیم. چون صاحب علم و فناوری شدیم. می‌گویند اگر تحریم‌ها را از روی ایران برداریم به یک قدرت جهانی تبدیل می‌شود. الان نباید آمریکا را خیلی تحویل بگیریم. چون هم صاحب علم و فناوری هستیم و هم انتخابات داریم. این‌ها می‌بینند که هر سال یک انتخابات داریم؛ حالا ممکن است بعضی جناح‌های سیاسی نظرشان در انتخابات تامین نشده باشد و انتقاد کنند اما همین گروه‌های سیاسی که در چارچوب نظام هستند تا حالا نظام را قربانی نکردند. مردم قدرت نرم نظامند. هر چه بیشتر در صحنه بیایند تیم مذاکره کننده با قدرت بیشتری سر میز مذاکره حاضر می‌شود.

الان نباید آمریکا را خیلی تحویل بگیریم

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره احتمال مذاکره مستقیم با آمریکا گفت: سی سال است درباره این احتمال صحبت می‌شود. در برخی مقاطع مذاکره هم انجام شده است. حداقل در دولت روحانی مذاکره مستقیم صورت گفت. با آمریکایی‌ها وقتی مذاکره فایده دارد که در موضع قدرت باشیم.

عباسی در پاسخ به اینکه «به گفته خودش الان در موضع قدرت هستیم، و آیا مذاکره مستقیم را قبول دارد یا خیر» گفت: الان آمریکا قدرت ما را در منطقه و تاثیر ما را در جهان دیده و آن‌ها علاقه‌مندند با ما مذاکره کنند. وقتی اصرار می‌کند یعنی آن‌ها در موضع ضعف هستند و ما در موضع قدرت هستیم. اول آمریکایی‌ها باید بپذیرند کنار پنج کشور دیگر عضو برجام بنشینند. این یعنی اول باید به تعهداتشان عمل کنند؛ اگر نه مذاکره مستقیم هیچ فایده‌ای ندارد.

۲۱۲۱۹

کد خبر 1598695

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برجام توافق هسته ای ایران شورای عالی امنیت ملی مذاکره مستقیم کمیسیون انرژی روند مذاکرات فریدون عباسی موضع قدرت مذاکرات وین مذاکره کنند سعید جلیلی تیم مذاکره تحریم ها ۲۰۰ صفحه هیچ قدمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با اجرای دقیق برنامه های زمان بندی از جمله برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس، ان‌شاءالله ملت شریف ایران شاهد برگزاری اجلاسیه مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روزهای اول و هفتم خرداد ماه آینده خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، «محسن اسلامی» روز یکشنبه درگفت‌وگویی اظهار کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با ۱۵ استان کشور شدت گرفته است.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ عنوان کرد: عطف به ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و براین اساس و بر پایه شمارش آرای مأخوذه در انتخابات ۱۱ اسفند پارسال نظر به اینکه در ۲۲ حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ۲۲ حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در ۱۵ استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رأی به صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که درحوزه های انتخابی که بیش از یک نماینده ازآن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود.

اسلامی تصریح کرد با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم آباد، قائم شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهیم بود.

لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیز به صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

دبیر ستاد انتخابات کشور در ادامه این گفت وگو در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون برعهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رأی باشیم که در مجموع کمتر از دوهزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

اسلامی افزود: براین اساس ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه درمرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رأی در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

وی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رأی گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شدو صندوق الکترونیکی درحکم تعرفه خواهد بود. با این وجود در راستای پیش بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی درتمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند. همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی درساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. زمان اخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که دراین صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

چهار مؤلفه راهبردی انتخابات

محسن اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال ۱۴۰۲ درباره چهار مؤلفه راهبردی انتخابات (امنیت - رقابت - سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به طور کلی یک برنامه ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به عنوان متولی و برگزار کننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را برجای بگذارد.

وی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین المللی شاهد بودند که هیچ گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم. این امر نشان دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

اسلامی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را درحوزه های مختلف مورد تایید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تایید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از ۷۰ درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تایید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد. این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهارداشت: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از ۲۵ میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت کنندگان سال ۱۳۹۸ بود نمره قابل قبولی را باید برای مولفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت. بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مولفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مولفه ها محقق شوند.

اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات درحوزه های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک ساعت پس از اتمام رای گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت ۳۲ نامزد، انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تایید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رویت است. از این رو فرایندهای انتخابات و اخذ رای طولانی نخواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: قابل پیش بینی است که تا ابتدای روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه پس از پایان اخذ رای گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در ۱۵ استان با تایید هیئت نظارت برسد و به طور رسمی اعلام شود.

تبلیغات

دبیر ستاد انتخابات کشور عنوان کرد نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند. بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای ۹۰ نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است. همچنین بر اساس مذاکراتی که با صدا و سیما انجام شده مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و تا ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

واجدین شرایط

محسن اسلامی در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رای دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رای نداده‌اند می‌توانند درهر کدام از حوزه‌های ۲۲ گانه شرکت نمایند.

وی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است و بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رای داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رای انجام می‌گیرد.

اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

دبیر ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اجرای دقیق زمان بندی مراحل مختلف انتخابات، تاکید کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا انشا الله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خرداد ماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

کد خبر 748789

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد