Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر «بهمن روشنی» روز سه‌شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه روند بستری و ابتلا در ۲ هفته اخیر افزایش پیدا کرده است، افزود: ویروس اُمیکرون بسیار سریعتر از سویه‌های دیگر کرونا انتشار پیدا می‌کند و به این دلیل سریعتر به پیک بیماری خواهیم رسید.

وی اظهار داشت: در بیمارستان‌های شهرستان‌های استان نیز در صورت افزایش تعداد موارد بستری کرونایی به بیش از ۵۰ درصد ظرفیت تخت های بیمارستانی، اعمال جراحی الکتیو باید لغو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تعداد قابل توجهی از موارد ابتلا به اُمیکرون کودکان هستند و بیمارستان تخصصی اطفال و بخش های اطفال بیمارستان‌ها، آمادگی لازم را باید داشته باشند.

وی اضافه کرد: اکسیژن سازها و ونتیلاتورها باید سرویس شوند و مخازن اکسیژن باید پر باشد و به دلیل سرایت بالای بیماری باید استفاده از تریاژ دولایه حتما رعایت شود.

روشنی تاکید کرد: در صورت نیاز، مراکز سرپایی را باید دوباره راه‌اندازی کنیم و علاوه بر آن، مراکز جامع سلامت در شهرستان‌ها نیز باید برای تزریق رمدسیویر و درمان سرپایی بیماران اختصاص یافته و کیت های تشخیصی اُمیکرون برای تشخیص سریع بیماری در دسترس باشد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان هم‌اکنون ۱۴۰ نفر است، افزود: از این تعداد ۳۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال چهار نفر آنها وخیم است.

مجموع جان‌باختگان استان کرمانشاه هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۴۳ نفر رسیده است.

شهرستان صحنه در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگ‌بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان صحنه از یازدهم بهمن در وضعیت نارنجی قرار گرفت.

«مهدی محمدی» افزود: براساس این رنگ‌بندی شهرستان‌های پاوه، کنگاور، سرپل‌ذهاب، جوانرود، اسلام‌آبادغرب، کرمانشاه و هرسین هم از در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی اظهار داشت: شهرستان‌های قصرشیرین، دالاهو، روانسر، ثلاث‌باباجانی، سنقروکلیایی و گیلانغرب نیز در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند.

برچسب‌ها اومیکرون ویروس کرونا کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اومیکرون ویروس کرونا کرمانشاه اومیکرون ویروس کرونا کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است

به گزارش خبرگزاری مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کد خبر 6094894

دیگر خبرها

  • (ویدیو) معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان
  • تصاویر معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان + فیلم
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت