Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - در هجدهمین اجلاس فناوری رسانه سازمان صداوسیما که پنجم و ششم بهمن ماه ۱۴۰۰ بصورت مجازی در تهران برگزار شد معاونت فنی صداوسیمای فارس با دریافت یک تندیس، ۵ لوح برتر و ۲ رتبه برگزیده مرکز برتر فنی کشور شد.

واحد فناوری اطلاعات مرکز فارس بین واحد‌های ستادی مراکز استان‌های گروه الف موفق به کسب دریافت جوایز متعدد در هجدهمین اجلاس فناوری رسانه سازمان صداوسیما شد و برگ زرین دیگری بر افتخارات بی شمار استان فارس افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ده‌ها طرح ابتکاری و خلاقانه واحد فناوری اطلاعات مرکز فارس به بخش داوری اجلاس راه پیدا کرد.

در بخش ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای واحد ستادی مراکز گروه الف، صداوسیمای فارس رتبه برتر را کسب کرد.

در بخش ایستگاه تلویزیونی پرقدرت و رادیویی اف ام مراکز گروه الف، ایستگاه پرقدرت تلویزیونی صداوسیمای فارس حائز رتبه برتر شد.

در بخش ساختمان و تاسیسات واحد ستادی مراکز گروه الف، صداوسیمای فارس رتبه برتر را از آن خود کرد.

در بخش نظارت و ارزیابی واحد ستادی مراکز گروه الف، صداوسیمای فارس رتبه برتر را بدست آورد.

صداوسیمای فارس در ارائه طرح پایش پارامتر‌های قدرت و درصد مدولاسیون فرستنده‌های رادیویی موج متوسط، رتبه برگزیده را بدست آورد.

این مرکز در ارائه طرح سامانه مانیتورینگ سیگنال رسانی نیز رتبه برگزیده هجدهمین اجلاس فناوری رسانه را به خود اختصاص داد.

در مجموع صداوسیمای مرکز فارس به همراه مراکز آذربایجان شرقی و گیلان بین مراکز گروه «الف» رسانه ملی رتبه برتر اجلاس را کسب کردند و آقای سهرابی مدیرکل صداوسیمای فارس به عنوان مدیرکل برتر مراکز گروه الف رسانه ملی معرفی شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اجلاس فناوری رسانه صداوسیمای فارس ستادی مراکز رتبه برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • در استان های واحد های سیار با کیفیت مطلوب مستقر می کنیم
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است