Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@07:27:22 GMT

جایگاه نخست شهرستان رودسر در تولید ماهیان گرمابی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۱۵۵۷

جایگاه نخست شهرستان رودسر در تولید ماهیان گرمابی

به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، آبزی‌پروری ساده‌ترین و اقتصادی‌ترین روش تولید غذای مورد نیاز جامعه و ایجاد اشتغال است. 

پرورش ماهی در کنار کار کشاورزی یکی از روش‌های است که علاوه بر کسب درآمد و اشتغال‌زایی بستر مناسبی برای اقتصاد مقاومتی بوده که می‌تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش موثری داشته باشد. 

عصر امروز همزمان با نخستین روز از دهه مبارک فجر دو طرح شیلاتی پرورش ماهیان سردابی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان در شهرستان رودسر به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی اکبر قربان نیا در آئین افتتاح یک طرح شیلاتی در روستای ناصرسرای بخش مرکزی اظهار کرد: این شهرستان در بخش تولید ماهیان پرورشی از ظرفیت بالایی برخوردار است. 

وی با اشاره به فعالیت ۲۲۰ مزرعه صنعتی و خرد افزود: مجموع ظرفیت تولید در این مزارع یک هزار و ۲۶۴ تن و غالبا سردآبی بوده که برای ۳۶۰ نفر مستقیم شغل ایجاد شده است. 

رئیس اداره شیلات رودسر با اشاره به فعالیت ۱۰ شرکت پره فعال در این شهرستان گفت: حدود ۹۵۰ نفر صیاد در نوار ساحلی شهرستان رودسر فعالیت دارند. 

وی از جایگاه نخست رودسر در تولید ماهیان پرورشی در بخش‌های مشاغل خانگی در سطح استان گیلان خبر داد و افزود: این شهرستان در بخش مزارع سردابی و خاویاری رتبه دوم را دارا است. 

قربان نیا با تاکید بر لزوم توسعه آبزی‌پروری در سطح روستاها به عنوان بستری مناسب در کسب درآمد و اشتغال‌زایی بیان کرد: مجموع اشتغال مستقیم در بخش آبزی‌پروری و صیادی شیلات شهرستان رودسر بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ نفر است. 

وی با اشاره به توسعه ظرفیت، مکانیزاسیون و سرمایه در گردش برای شش طرح شیلاتی رودسر در سال جاری بالغ بر دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت و جذب شده است، تصریح کرد: هفت طرح دیگر شامل قفس‌های دریایی، احداث مزارع سردابی و مجتمع زنده فروشی و رستوران شیلاتی توسط بخش خصوصی با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۷ میلیارد تومان برای سال جاری توسط شیلات رودسر معرفی و ثبت درخواست شده است. 

شهرستان رودسر در تولید آبزیان پرورشی برای ماهیان خاویاری و نیز ماهیان سردابی ویژه قزل آلا پس از شهرستان تالش رتبه دوم در استان گیلان را دارا بوده و ظرفیت‌های توسعه تا دو برابر وضعیت موجود شناسایی شده که با حمایت‌های مسئوولان می‌توان فضای کسب و کار و درآمد کشاورزان منطقه را بهبود بخشید. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید ماهیان گرمابی شیلات گیلان گیلان ماهیان سردابی دهه مبارک فجر شهرستان رودسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود