Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«رجب طیب اردوغان» امروز پس از دیدار با «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان در کنفرانس خبری افزود: ما در کنار لبنان هستیم و می‌خواهیم بدون تبعیض و در همه زمینه‌ها به ویژه در حوزه سلامت، امنیت و انرژی با همه بخش‌های جامعه لبنان همکاری داشته باشیم.

وی افزود: ضرب المثلی هست که می‌گوید دوست کسی است که در مواقع سختی و روز سیاه در کنار دوستش باشد و در این دیدار بر موضع قاطع خود تاکید کردیم که در کنار لبنان هستیم و توانایی‌های زیادی داریم که می‌خواهیم لبنان از آن‌ها استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردوغان یادآورشد: در این دیدار به میقاتی اعلام کردم که شرکت‌های ترکیه‌ای برای اجرای طرح‌های زیربنایی در لبنان از جمله بازسازی بندر بیروت آمادگی دارند.

رییس جمهوری ترکیه از تلاش‌های میقاتی برای انجام اصلاحات لازم در لبنان قدردانی کرد و با بیان اینکه همکاری‌های دوجانبه را در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد، افزود: در این دیدار با برگزاری جلسه کمیته عالی اقتصادی مشترک دو کشور در نیمه اول سالجاری میلادی موافقت کردیم.

وی ادامه داد: همچنین مقرر شد کمیته مشترکی برای حل مشکلات بین دو کشور تشکیل شود.

اردوغان همچنین اجرایی شدن توافقنامه تجارت آزاد بین دو کشور و تداوم همکاری‌ها در زمینه‌های انرژی، بهداشت، گردشگری، حمل و نقل، کار و همکاری لبنان با شرکت‌های ترکیه‌ای را با اهمیت دانست و افزود: اطمینان دارم گفتگو‌هایی که با میقاتی داشتیم روابط لبنان و ترکیه را بیش از پیش عمیق‌تر خواهد کرد.

نخست وزیر لبنان نیز در این نشست خبری خطاب به اردوغان گفت: جناب عالی در سخنان خود گفتید که دوست کسی است که در زمان سختی به کمک بیاید و من می‌گویم برادر همیشه در کنار برادرش است و ما همیشه احساس می‌کنیم روابط لبنان و ترکیه برادرانه است.

«نجیب میقاتی» افزود: در همه ایستگاه‌ها شما نخستین کسی هستید که دست یاری را بسوی لبنان دراز و به آن کمک می‌کنید به‌ویژه در بحران‌های متوالی که داریم می‌گذرانیم.

وی افزود: در جریان مذاکرات مشترکمان در بیروت در سال ۲۰۰۵، تصمیم گرفتیم روادید بین دو کشور لغو شود تا به توسعه روابط دوجانبه کمک کند.

نخست وزیر لبنان گفت که لبنان امروز به شدت به همکاری و کمک نیاز از سوی شما (ترکیه) نیاز دارد و عشق شخصی شما (اردوغان) به لبنان و روابط نزدیک شخصی ما در‌های بسیاری برای همکاری و کمک باز خواهد کرد.

میقاتی یادآورشد: لبنان در حال گذر از بحرانی است که بدترین بحران جهان در همه سطوح اقتصادی، مالی و اجتماعی بوده است و ما نیازمند حمایت و کمک در همه زمینه‌ها هستیم.

«نجیب میقاتی» صبح امروز (سه شنبه) در راس یک هیات شامل وزیران کابینه لبنان بنا به دعوت «رجب طیب اردوغان» رییس جمهوری ترکیه وارد آنکارا شد.

پیشتر «عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه و مهاجران لبنان گفت که در سفر میقاتی به ترکیه مسائل مربوط به همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های گردشگری، انرژی، بهداشت، کشاورزی، آموزش، سرمایه‌گذاری در بخش نفت و صادرات لبنان به ترکیه بررسی خواهد شد.

دو کشور طی بیش از هفت دهه بیش از ۳۰ قرارداد همکاری امضا کرده‌اند که اولین آن در سال ۱۹۴۷ یعنی چهار سال پس از استقلال لبنان از قیمومیت فرانسه (در سال ۱۹۴۳) امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترکیه رجب طیب اردوغان نجیب میقاتی بندر بیروت زمینه ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • انتقاد رهبر حزب رفاه ترکیه از اردوغان: آیا شایسته ترکیه است که علیه ایران با اسرائیل همکاری کند؟
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا