Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، بهرام ستاری شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها به فلسفه گرامیداشت دهه فجر اشاره و اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی از دوازده بهمن با ورود امام خمینی (ره) تا ۲۲ بهمن ده شب والفجر و لیالی عشر را تداعی می‌کند. این ۱۰ شب بعد از ۱۴۰۰ سال تولد نوینی از اسلام را به جهان عرضه می‌دارد، دهه فجر پاسداشت اسلامی است که از محرومیت بیرون آمده و انقلاب طلیعه ظهوری است که  نورافشانی می‌کند و ظلمت ها را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان  گفت: باید دهه فجر را در آستانه ۴۳ سالگی پاس بداریم که میمون و مبارک است.

دشمنی استکبار جهانی با انقلاب اسلامی

ستاری در ادامه صحبت‌های خود به علل دشمنی استکبار جهانی با نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی ماهیتا نقش جهان گستر دارد، اگر به اهم دستاورد نظام جمهوری اسلامی اشاره کنیم، جهان شمول بودن آن است. انقلاب اسلامی مرزها را درنوردید، در حالی که انقلاب های بزرگ دنیا مانند فرانسه و روسیه فقط در مرزهای خودشان بودند.

وی با بیان اینکه جهان شمول بودن انقلاب باعث شد نور امیدی را به بیرون بدهد، عنوان کرد: زمانی انقلاب اسلامی شکل گرفت که دو ابر قدرت شرق و غرب به دنبال محدودیت اسلام بودند، یعنی اسلام را از صحنه سیاست بیرون آورده و در موزه‌های تاریخی نگه داشته بودند. 

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی استقلال و هویتی به مردم و  مسلمانان داده است، ما فراموش نکرده‌ایم جوانان هم نباید فراموش کنند که ما قبل از انقلاب کشوری بودیم که بدون استکبار جهانی قدرت انجام هیچ حرکتی را نداشتیم.

وی تصریح کرد: امروز همان ملت به عنوان الگو حرکت می‌کنند و رهبرانشان جهان را مدیریت می‌کنند، هویت و کرامتی که مردم ما امروز دارند به شکلی است که نمی‌خواهیم به روزهای تلخ برگردیم بلکه باید نوین بخش آینده باشیم.

امروز ابرقدرت‌ها خودشان را با ما تطبیق می‌هند

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان تاکید کرد: امروز شرایط به شکلی است که ابرقدرت‌ها خودشان را باید با ما تطبیق دهند. استقلال و کرامت ملت ایران  یکی از آثاری است که استکبار  نمی‌تواند در عرصه بین‌المللی و داخلی تحمل کند.

افتتاح ۴۶۲ پروژه با اعتبار بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در لرستان

ستاری در ادامه به آغاز دهه فجر و برنامه‌هایی که در این ایام در استان لرستان برگزار می‌شود، اشاره و عنوان کرد: حدود ۴۲۵ ویژه برنامه در ایام دهه فجر در استان خواهیم داشت و در عین حال ۴۶۲ پروژه و طرح در دهه فجر در استان با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۸ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.

وی به سهم شهرستان‌ها از پروژه‌های دهه فجر اشاره کرد و افزود: ۵۶ پروژه در خرم‌آباد،۴۳ پروژه بروجرد، ۱۶ پروژه کوهدشت، ۴۷ پروژه دورود، ۴۷ پروژه الیگودرز، ۳۴ پروژه ازنا، ۷۸ پروژه دلفان، ۲۴ پروژه سلسله، ۲۵ پروژه پلدختر، ۳۸  پروژه چگنی و ۸ پروژه در رومشگان خواهیم داشت.

وحدت و هماهنگی مدیریت ارشد استان و نمایندگان برای رفع مشکلات لرستان

معاون استاندار لرستان در ادامه به دستاوردهای دولت سیزدهم در مدت کوتاه خدمت خود در لرستان اشاره کرد و گفت: استاندار لرستان از زمان استقرار در استان با جدید تمام و با ایجاد آرامش در فضای بعد از انتخابات، شناسایی نقاط آسیب پذیر و همچنین ظرفیت‌های استان را در دستور کار قرار داد تا بتواند با هماهنگی و کمک نمایندگان و نخبگان و اساتید صاحب نظر یک ندا را به مرکز برسانند که آن ندای وحدت بوده و خوشبختانه تا الان هم موفق بوده است.

اختصاص بیش از ۱۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سفر ریاست جمهوری به لرستان

وی با بیان اینکه با درایت استاندار فضای وحدت بخش و خوبی بین نمایندگان و مدیریت ارشد استان در راستای پیگیری رفع مشکلات استان به وجود آمده است، بیان داشت: در پرتو این هماهنگی سفر ریاست جمهوری شکل گرفت که در جریان این سفر ۱۶۹ پروژه خوب و تاثیر گذار برای استان، مورد توافق قرار گرفت.

ستاری سهم لرستان از مصوبات سفرهای ریاست جمهوری را خیلی خوب ارزیابی کرد و گفت: جمع اعتبارات عمرانی سفر ریاست جمهوری ۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان و جمع اعتبارات تسهیلاتی ۱۰ هزار و ۱۴۸ میلیارد تومان بوده و در کنار اینها ۳۴۰ میلیون یورو تسهیلات ارزی نیز به استان اختصاص یافته است.

تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نقد به لرستان پس از سفر رئیس جمهور

وی خاطرنشان کرد: در این یک ماه گذشته بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان تزریق اعتباری پول نقد به استان صورت گرفته است که استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در لرستان تلاش‌های مضاعفی در این راستا انجام داده است. در اینجا وظیفه می‌دانم از زحمات استاندار تلاش کنم که در این راستا با ایجاد وحدت بین دولت و نمایندگان هر روز برای اجرای مصوبات از طریق وزارتخانه‌ها پیگیر است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان بیان داشت: نوید بخش سفر این است که در یک برنامه چند ساله وضعیت استان را بهبود بخشیده و چالش‌های موجود را شاهد نباشیم. این نوید را به مردم می‌دهیم که پروژه‌های اقتصادی و عمرانی و دستاوردهای سفر می‌تواند استان را به شرایط خوبی برساند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز بهرام ستاری معاون استاندار لرستان استانداری لرستان اجتماعی استاندار انقلاب اسلامی میلیارد تومان ریاست جمهوری معاون سیاسی دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه‌ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و گفت : از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه‌ها دریغ نمی‌کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت‌های دیگر قرار می‌گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کار‌های برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده‌ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری‌های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت‌های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه‌های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه‌ها را رها کنیم.

وی با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می‌رسد یکی از پروژه‌های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه‌های استان خواست تا پروژه کتابخانه‌های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت‌های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه‌های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می‌توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت‌ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه‌ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه‌های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویداد‌ها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • «کارگران» رزمندگان عرصه اقتصادی هستند
  • مصوبات سفر رئیس‌جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • مصوبات سفر رئیس جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان