Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: با توجه به سویه اومیکرون میزان بستری افراد در ایران نیز مانند سایر دنیا خیلی زیاد است؛ همچنین در دنیا کودکان بیشتر بستری شدند و ما هم همین شرایط را داریم.

احمد طباطبایی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت برنا اظهار کرد: در شرایطی هستیم که اگر نگرانی بیماری را در مردم ایجاد کنیم آن ها بیشتر احتیاط می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زمانی که احتیاط می شود میزان بیماری کم می شود، افزود: از آذرماه برای شیوع مجدد کرونا هشدار دادیم و در حال حاضر در بهمن ماه بیماری شیوع پیدا کرده است و مهمانی های شب یلدا و روز  مادر و... در این بین بی اثر نبوده است.

عضو کمیته میزان قرمز شدن و تغییر رنگ شهر ها زیاد شده است که وزارت بهداشت آمار ها را در لحظه اعلام می کند، تصریح کرد: پیش بینی ما برای دو هفته آینده بسیار بد است. ان شالله به حدی نرسیم که میزان فوتی های روزانه ناشی از کرونا سه رقمی شود.

وی با اشاره به اینکه زمانی که درصد بیماری زیاد می شود تعداد مبتلایان بالا می رود ، گفت: تعداد مبتلایان کرونا در حال حاضر ده برابر میزانی است که آمار ها نشان می دهد. در مقایسه با کشوری که روزی یک میلیون است انجام می دهدتست هایی که در شبانه روز در ایران انجام می شود خیلی کم است و میزان می تواند ٢٠ هزار تا تست در روز باشد.

طباطبایی تصریح کرد: تمامی بیمارانی که این چند روز به ما مراجعه می کنند مشکوک به کرونا هستند. 

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: اومیکرون هم مانند دیگر سویه ها کرونا ویروس ها یک سری ژن های  دارد که توسط پی سی از کشف می شود . برخی از این ژن ها را پی سی ار مشخص می کند اما اگر تست فردی منفی باشد مانند دیگر سویه های کرونا است.

وی با بیان اینکه از آن جایی که طول درمان و بیماری اومیکرون کوتاه تر است ممکن است مانند دیگر سویه های کرونا درصد خطایی برای تشخیص آن وجود داشته باشد، افزود: در هر صورت مبنا تشخیص بیماری کرونا به خصوص اومیکرون را تست قرار نمی دهیم و علائم بالینی را در نظر می گیریم .

طباطبایی گفت: اگر فردی پی سی از مثبتی داشت محرز است بیمار است اما از است آن منفی شد نمی توانیم به طور قطع اعلام کنیم که بیماری را ندارد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا است یک کرد:  بزرگسالان واکسینه شده هم شانس ابتلا به اومیکرون را دارند چرا که احساس امنیت می کنند و ممکن است بی مهبا در مجامع شرکت کنند همچنین کودکان نیز به دلیل واکسینه نشدنشان شانس ابتلا بیشتری دارند.

طباطبایی گفت: میزان بستری افراد در ایران نیز مانند سایر دنیا خیلی زیاد است همچنین در دنیا کودکان بیشتر بستری شدند و ما هم همین شرایط را داریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت شب یلدا وزارت بهداشت ایران ویروس ژن درمان کودکان واکسیناسیون اومیکرون عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۳۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان