Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، خلیل عوض زاده با بیان اینکه هفته گذشته یک واحد نیروگاهی خورشیدی با قدرت ۱۰ کیلووات به شبکه تولید برق تجدید پذیر استان اضافه شد گفت: تعداد نیروگاه‌های خورشیدی با قدرت پنج کیلووات این استان ۱۰۳ واحد با میزان انرژی ۵۱۵ کیلووات، تعداد نیروگاه‌های خورشیدی با قدرت ۲۰ کیلووات سه واحد با میزان ظرفیت ۶۰ کیلووات، تعداد نیروگاه‌های خورشیدی با قدرت ۵۰ کیلووات ۲ واحد با میزان ظرفیت ۱۰۰ کیلووات و تعداد نیروگاه بادی این استان یک واحد با قدرت انرژی پنج کیلووات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دست اقدام اشاره کرد و افزود: ۱۵ واحد نیروگاه پنج کیلوواتی خورشیدی، توسط متقاضیان این نیروگاه‌ها در دست اجراست که مراحل احداث آن‌ها در حال نهایی شدن است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان بیان کرد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر امروزه یکی از ضروری‌ترین نیاز‌های کشور است که در دولت سیزدهم به عنوان یکی از برنامه‌های محوری افزایش ظرفیت تولید برق کشور مورد تاکید است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان طبق گفته کارشناسان حوزه انرژی‌های تجدید پذیر از جهت ساعت‌های آفتابی، درجه حرارت منطقه و وزش باد از استعداد‌های کشور در حوزه استفاده از انرژی‌های پاک است.

عوض زاده خاطر نشان کرد: طی امضای تفاهم نامه توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر و بررسی تسهیل امر سرمایه گذاری بخش خصوصی در توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر استان که با حضور معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) انجام شد، مقرر گردید مشوق‌های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده شود.

وی تصریح کرد: صادارت انرژی به استان‌های همجوار و کشور‌های افغانستان و پاکستان به غیر از دوره پیک و فصل‌های پرمصرف سال از جذابیت‌های دیگر برای سرمایه گذاران این بخش است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان بیان کرد: سرمایه گذاری در بخش انرژی‌های تجدید پذیر از پنج کیلووات تا هفت مگاوات در حوزه کاری شرکت توزیع نیروی برق استان قرار دارد.

عوض زاده با بیان اینکه میزان ظرفیت تولید انرژی پنج تا ۱۵ کیلووات در بخش خانگی و بیشتر از آن در حوزه سرمایه گذاری قرار می‌گیرد افزود: متقاضیان بخش خانگی با مراجعه به دفتر انرژی‌های تجدید پذیر شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان درخواست خود را اعلام و پس از تایید فنی، نسبت به ثبت نام درخواست خود در "سامانه مهرسان" اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: متقاضیان در صورتی که بیش از این میزان کیلووات عنوان شده خواهان سرمایه گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدی پذیر هستند باید علاوه بر ارایه درخواست به این شرکت نسبت به دریافت استعلام وضعیت مالکیت زمین نیروگاه از سازمان منابع طبیعی اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ درخواست متقاضی توسط دفتر انرژی‌های تجدید پذیر این شرکت ثبت و در حال بررسی است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت توزیع برق انرژی خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان انرژی های تجدید پذیر نیروگاه های خورشیدی خورشیدی با قدرت تعداد نیروگاه سرمایه گذاری پنج کیلووات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان

تین نیوز

مدیر کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ نهراب، شیله، ماشکید و افضل آباد با اعتبار افزون بر ۲۶۸۹ میلیارد تومان در چهار سال اخیر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه های ساخت بزرگراه در محورهای شمال استان افزود: در سال های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیر ساخت های راه را در اولویت قرار داده به طوری که توانستیم با حمایت مسوولان استانی با بهره گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه نماییم.

اکبری تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره برداری از پروژه های مذکور در سال جاری عملیات ساخت ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدفگذاری رقم اعتباری بیش از ۲۷۸۲ میلیارد تومان ۸۰ کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کند.

وی تاکید کرد: همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل زاهدان پس از ۱۸ سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیر ساخت های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده است، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابه جایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان