Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مسعودی‌فر اعلام کرد به‌دلیل ذات اکوسیستم کریپتوکارنسی و نقش بسیار مهم سرعت در معاملات، «سرعت» یکی از عوامل مهم در انتخاب صرافی محسوب می‌شود. وی افزود: منظور از سریع‌بودن فقط به سرعت انجام تراکنش خلاصه نمی‌شود... کاربر از بدو ورود به وب‌سایت صرافی یا پلتفرم تبادل رمزارز، با احراز هویت روبه‌رو می‌شود و از نظر بسیاری از کاربران، این فرسایشی‌ترین بخش حضور در دنیای رمز‌ارزهاست؛ چراکه معمولاً زمان زیادی از آنان می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مسعودی‌فر تصریح ‌کرد: «مراحل احراز هویت ممکن است تا ۴۸ ساعت هم زمان ببرد؛ باوجوداین با‌‌توجه‌به اهمیتِ این مرحله در مقابله با پول‌شویی و حفظ امنیت معاملات‌، نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن عبور کرد. به‌همین‌دلیل، در صرافی تترلند سرویس جدیدی برای احراز هویت کاربران خود پیاده‌سازی کرده‌ایم تا در کمتر از ۱۰ دقیقه مراحل احراز هویت را با استانداردهای لازم به‌اتمام برسانند.»

مؤسس صرافی تترلند گفت: «پس از تکمیل احراز هویت در صرافی، کاربر به‌سراغ انجام تبادل رمز‌ارزی می‌رود. در این مرحله، سرعت واریز رمزارز یا تومان اهمیت بسزایی برای کاربران دارد؛ چراکه امواج تغییر قیمت در اقیانوس بی‌کران رمزارزها بسیار متلاطم است و قیمت‌ها تحت‌تأثیر عوامل مختلفی، لحظه‌ای تغییر می‌کنند. بر‌اساس این دغدغه نیز، دو سرویس واریز تتر آنی و تسویه ریالی فوری را در تترلند اجرایی کرده‌ایم که گام بسیار مثبتی برای بهبود سرعت معاملات کاربران این پلتفرم تبادل تتر است.»

وی اضافه ‌کرد: «در صرافی تترلند، با هدف افزایش سرعت فرایندها برای به‌ارمغان‌آوردن تجربه‌ای بی‌نظیر از انجام تبادل رمزارزی، تمرکز بسیاری روی ارتقای سرعت پشتیبانی کرد‌ه‌ایم. واحد پشتیبانی صرافی ما ۲۴ساعته در ۷ روز هفته پاسخ‌گوی کاربران است و این سرویس پرسرعت زمان انتظار کاربران برای رسیدن به پاسخشان را به کمتر از یک دقیقه کاهش داده است تا آنان بتوانند راهنمایی لازم را در سریع‌ترین زمان ممکن و در هر ساعت از شبانه روز دریافت کنند.»

مسعودی‌فر افزود: «با عبور از معیار سرعت، می‌توان گفت که «میزان کارمزد» از دیدگاه کاربران بسیار اهمیت دارد؛ زیرا روی میزان سود آنان تأثیر‌گذار است؛ ازاین‌رو در صرافی تترلند، همیشه کمترین کارمزد ممکن را از کاربرانمان دریافت می‌کنیم.»

مؤسس صرافی تترلند بیان کرد: «در‌ادامه معیارها، باید به «امنیت» نیز اشاره کنم؛ معیاری که یکی از ستون‌های اصلی فلسفه بلاک‌چین و قطعاً کریپتوکارنسی محسوب می‌شود. صحبت درباره جزئیات مبحث امنیت ممکن است بسیار مفصل باشد؛ اما هر صرافی با‌‌توجه‌‌به زیرساخت و تمهیداتی که برای ایجاد بیشترین سطح امنیتی در نظر می‌گیرد، می‌تواند در این اکوسیستم به پیشرفت ادامه دهد؛ وگرنه توان تاب‌آوری در فضایی که امنیت حرف اول را می‌زند، دشوار خواهد بود.»

وی گفت: «همان‌طور‌که می‌دانید، صرافی تترلند پلتفرمی برای خرید‌و‌فروش رمزارز تتر است و این نوع رمزارز، از‌جمله ارزهای دیجیتال محبوب است که معامله‌گران و سرمایه‌گذاران فعالان حوزه کریپتوکارنسی به‌طور گسترده از آن استفاده می‌کنند.»

مسعودی‌فر معتقد است تتر می‌تواند به‌عنوان ارزی مرجع برای شروع هر معامله‌ای در دنیای کریپتوکارنسی نقش‌آفرینی کند و مزیت‌های مهمش از‌جمله نقدشوندگی سریع و سرعت در تبادلات و امنیت را به هر معامله‌ای تعمیم دهد. وی درادامه افزود: «با ‌‌توجه ‌‌به تمرکز صرافی تترلند برای تبادل تتر، می‌توان به‌جرئت گفت که شفافیت و رفع ابهام درباره نرخ تتر در بازار، یکی از مزیت‌های اصلی صرافی ما به‌حساب می‌آید که با ایجاد شفافیت، سبب جلب اعتماد بیشتر کاربران شده است.»

مدیرعامل صرافی تترلند تصریح‌ کرد: «البته بیان این موضوع و محدود‌شدن صرفاً به یک مزیت کار بسیار دشواری است؛ چرا‌که با نگاه به چند ماه گذشته و گام‌های مثبتِ برداشته‌شده‌، مشاهده می‌کنیم که شاخص‌های متعددی به‌عنوان مزیت رقابتی در صرافی تترلند وجود دارد. بااین‌حال، اگر بخواهیم علاوه‌‌بر شفافیت در نرخ تتر، به سه مزیت مهم دیگر اشاره کنیم، قطعاً باید از سرعت انجام فرایندها و امنیت مثال‌زدنی و کارمزد بسیار ناچیز یاد کنیم.»

به‌گفته مسعودی‌فر، اکوسیستم رمزارزها بر‌اساس فلسفه تکنولوژی بلاک‌چین بنا شده است. در معاملات رمزارزی، ویژگی‌هایی مانند سرعت فراوان و غیرمتمرکز‌بودن و ضریب امنیتی بسیار زیاد را شاهد هستیم؛ ولی درمقابل، عوامل مهم دیگری هم وجود دارند که در تضمین امنیت معاملات تعیین‌کننده هستند؛ ازجمله انتخاب صرافی یا تبادلات رمزارزی و حفظ امنیت حساب کاربری و سرمایه‌گذاری آگاهانه.

وی افزود: «انتخاب هوشمندانه صرافی که امنیت معاملات کاربران را تضمین کند، کار پیچیده‌ای نیست و بررسی تجربه کاربران در فضای مجازی و از آن مهم‌تر، توجه به سابقه و اصالت صرافی، می‌تواند راه‌حل‌های مناسبی برای پی‌بردن به امنیت صرافی‌ها باشد. شایان ذکر است یک طرف ریسمان حفظ امنیت در تبادلات رمزارزی، در دست کاربر است. با‌‌توجه‌‌به عاری‌نبودن فضای کریپتوکارنسی از سرقت‌هایی که با هک‌شدن اطلاعات حساب کاربری کاربران انجام می‌شود، هر شخص فعال در این حوزه باید نکاتی را برای از‌بین‌بردن چنین ریسکی رعایت کند. برخی از این نکات عبارت‌اند از: استفاده از G2FA و قرار‌ندادن اطلاعات حساب کاربری در‌اختیار دیگران و... .»

مؤسس صرافی تترلند درپایان گفت: «از جمله ضعف‌های رایج در بین فعالان حوزه رمزارز در ایران‌، سرمایه‌گذاری بر‌اساس اطلاعاتی است که از دیگران دریافت می‌کنند. انتخاب یک یا چند رمزارز برای سرمایه‌گذاری و انتخاب صرافی و حتی انتخاب کیف‌پول، همگی باید با تحقیق و مطالعه خودِ کاربران انجام شوند. دراین‌میان، آگاهی از دیدگاه دیگر فعالان و صاحب‌نظران نیز می‌تواند مفید باشد؛ اما تعیین استراتژِی سرمایه‌گذاری بر‌‌اساس آن ریسک بزرگی است که احتمال دارد دارایی افراد را به‌خطر بیندازد.»

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین پیک ششم کرونا دهه فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر آیت الله صافی گلپایگانی احراز هویت رپرتاژ آگهی مذاکرات وین پیک ششم کرونا دهه فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر آیت الله صافی گلپایگانی سرمایه گذاری احراز هویت مسعودی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی

تعدادی از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپا با توجه به پرونده‌های جاسوسی‌های اخیر علیه این نهاد اروپایی بر لزوم همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان برای مقابله با این بحران تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: چندین سیاستمدار اتحادیه اروپا از سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی ملی درخواست کردند تا آخرین رسوایی‌های فساد و جاسوسی را بهتر بررسی کنند. طبق گزارش هفته نامه اشپیگل، نمایندگان پارلمان اروپا بر همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا در این زمینه تاکید دارند.

دلیل این درخواست، پرونده اخیر جاسوسی یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه، نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای چین و پرداخت های احتمالی روسیه به نمایندگان اتحادیه اروپا در ارتباط با سایت خبری صدای اروپا است.

"اشپیگل" به نقل از دانیل کاسپاری، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفت: نیاز فوری به همکاری قوی‌تر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا وجود دارد.

"هانا نویمان"، سیاستمدار سبز اتحادیه اروپا هم در این باره گفت، ماجرای موسوم به قطر گیت، که در آن پرداخت‌های قطر به اوا کایلی، سیاستمدار بلند مرتبه پارلمان اروپا کشف شد، نشان داد که مقامات ملی باید مجهزتر شوند. نویمان با اشاره به ماجرای جاسوسی مربوط به صدای اروپا گفت: سرویس های مخفی باید اطلاعات خود را با نمایندگان مجلس در کمیته های محرمانه به اشتراک بگذارند - «همانطور که آشکارا آن را با پارلمان چک به اشتراک گذاشتند».

مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ پارلمان اروپا نیز اعلام کرد: سرویس‌های مخفی باید فوراً اطلاعات لازم برای تحقیق را در اختیار پارلمان قرار دهند. به گفته وی به منظور برخورد مستمر با ماجرای جاسوسی، تبادل اطلاعات جامع بین مقامات تحقیقاتی و سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی تحقیق ضروری است. شیردوان گفت: «دموکراسی نباید با عملکرد غیر شفاف سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی آسیب بیشتری ببیند.

در آغاز هفته گذشته، یکی از کارمندان "ماکسیمیلیان کراه"، نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان به طور موقت در درسدن دستگیر شد. به گفته دادستان های فدرال، این کارمند دفتر پارلمانی مقر اتحادیه اروپا ظاهرا برای چین جاسوسی کرده و اطلاعات پارلمان اروپا به این کشور را منتقل کرده است. علاوه بر این، دو تحقیق مقدماتی علیه کراه، کاندیدای ارشد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در همین ارتباط در جریان است. سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان گفت که این پرونده در مورد پرداخت های مشکوک از منابع روسی و چینی است.

نام کراه همچنین هفته ها در رابطه با ماجرای رسانه اینترنتی طرفدار روسیه صدای اروپا مطرح شده است. دولت چک در پایان ماه مارس تحریم هایی را بر این رسانه اعمال کرد زیرا آن را عملیات نفوذ کرملین می داند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم پس از دستگیری یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه به اتهام جاسوسی، اعلام کرده که منتظر موارد بیشتری است. بوشمان در گزارش برنامه ARD از برلین گفت: "ما باید فرض کنیم که در چند ماه آینده نقاب برداری بیشتری انجام خواهیم داد."

این مقام آلمانی گفت که آلمان مدت‌هاست به هدف قدرت‌های اقتدارگرا تبدیل شده است که از منابع سرویس های مخفی نیز استفاده می‌کنند. بوشمن همچنین با ادعاهای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان مبنی بر اینکه پرونده کارمند کرا یک کمپین علیه این حزب است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: قوه قضائیه بر اساس هیچ ملاحظات سیاسی عمل نمی کند، بلکه منحصراً بر اساس قانون و نظم عمل می کند.

"جیان جی"، کارمند کرا به اتهام جاسوسی برای چین در بازداشت است. وی متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است. دفتر دادستانی فدرال، جی را «کارمند یک سرویس مخفی چین» توصیف کرد. در ژانویه 2024، گفته می شود که او بارها "اطلاعات مربوط به مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا را به مشتری اطلاعاتی خود منتقل کرده است." همچنین گفته می شود که او از اعضای مخالف چین در آلمان برای سرویس مخفی جاسوسی کرده است.

کرا، سیاستمدار حزب افراطی آلمان، عضو کمیته‌های تجارت بین‌المللی و همچنین در کمیته‌های فرعی حقوق بشر و امنیت و دفاع پارلمان اروپا است. وی همچنین در هیئت روابط با آمریکا حضور دارد. وی کاندیدای اصلی حزب خود در مبارزات انتخاباتی اروپا است. علیرغم این ماجرا، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد کراه را حفظ کند. تحقیقات اولیه توسط دادستانی درسدن علیه شخص کرا نیز در جریان است.

تاکنون، پارلمان اتحادیه اروپا نه توانسته است تحریم هایی را علیه ماکسیمیلیان کراه، اعمال کند و نه مصونیت وی لغو شده است. تحقیقات اولیه علیه کراه در حال حاضر در دفتر دادستان عمومی درسدن در جریان است. در این مرحله، هیچ گونه چشم پوشی از مصونیت لازم نیست.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه در گنت دیدار خواهند کرد تا درباره اجرای پیمان اروپایی پناهندگی و مهاجرت گفتگو کنند. فرض بر این است که این مذاکرات می تواند در مورد رسوایی جاسوسی در بروکسل نیز باشد.

البته چین اتهامات جاسوسی آلمان ومقامات اروپایی علیه این کشور را به شدت رد کرده است.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده‌اند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانچین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید