Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل -سید حامد عاملی گفت: وظیفه اصلی کارگروه ستاد تسهیل استانی رفع موانع تولید و سرمایه گذاری است و اینکه هر هفته تعدادی پرونده دارای مشکل بررسی می شود باید به نتیجه قابل قبول ختم شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه وظیفه نظارت بر اجرای مصوبات کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید برعهده‌ی سازمان صمت است گفت: سازمان صمت هر هفته تعدادی از پرونده ی دارای مشکل را به ستاد تسهیل معرفی می کند تا با بررسی بیشتر به نتیجه قابل قبول برسیم و مصوبه این ستاد حکم قانون را دارد و بانکهای عامل و دستگاه های اجرایی باید به این مصوبات عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته استاندار اردبیل برخی واحدها در مسیر فعالیت خود با موانعی مواجه هستند که مسایل در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور طرفین بررسی و راهکار مناسب برای باز کردن گره های احتمالی ارایه می شود.

او بابیان اینکه در این کارگروه بیشتر به مشکلات واحدهای تولیدی و صنوف تولیدی رسیدگی می‌ شود، گفت: خوشبختانه در ستاد تسهیل بیشتر گره ها باز می شود و با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ بعنوان "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها"، در واقع عمل به شعار سال، در الویت قرار دارد.

سید حامد می گوید: خوشبختانه با حضور بانک های عامل و دستگاه های اجرایی روند توسعه و پیشرفت رو به موفقیت است و در هر جلسه به مشکلات حدود ۲۰ واحد تولیدی استان رسیدگی می‌شود و تا کنون صدها مورد بررسی، و بیشتر موارد رفع موانع شده است.

او در رابطه با استفاده از محصولات تولید شده در داخل استان گفت: به منظور حمایت از واحدهای فعال در داخل استان باید در ساخت جهش تولید مسکن، ساخت اقدام ملی مسکن و بنای ادارات دولتی از محصولات با کیفیت تولید شده در استان استفاده شود و برای حفظ تولید و اشتغال زایی بیشتر، این هماهنگی ضرورت دارد و استفاده از تولیدات استان در شرایط مساوی مقرون به صرفه خواهد بود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رفع موانع تولید و سرمایه گذاری مشکلات واحدهای تولیدی بانک های عامل ستاد تسهیل رفع موانع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد

ایسنا/اصفهان نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: تحلیل‌های غیر کارشناسی بعضی از دستگاه‌های اداری و صدور بخشنامه نابجا و بدون برنامه امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد.

حسام‌الدین فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا به چالش‌ها و مشکلات سرمایه‌گذاری در کشور به ویژه در بخش معادن اشاره و اظهار کرد: امنیت سرمایه‌گذاری و ایجاد مشارکت بخش خصوصی مهم‌ترین مؤلفه برای توسعه اقتصادی است و اگر این مقوله از بین برود آنگاه سرمایه‌ها در فعالیت‌های غیرمولد فعال می‌شود.

وی افزود: بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری نیازمند حمایت و امنیت شغلی بوده و اگر این زمینه‌ها برای آنان فراهم نشود دست از فعالیت کشیده و اقتصاد دچار مشکل می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه تحلیل‌های نادرست بعضی از دستگاه‌های اقتصادی امنیت سرمایه‌گذار را تهدید می‌کند، تصریح کرد: اعداد و ارقام در برنامه‌ریزی تنها رکن تصمیم‌سازی نیستند، چرا که در عمل سرمایه‌گذاران با چالش‌ها و هزینه‌های پنهانی روبرو هستند که کمتر دستگاه اداری از آن‌ها خبر دارد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از صاحبان صنایع در تصمیم‌سازی‌ها باعث ارائه مدل‌های موفق خواهد بود و منجر به صدور بخشنامه و سپس لغو آن نمی‌شود.

به گفته فرهادی، سال گذشته صدور بخشنامه برای فعالان و سرمایه‌گذاران معادن  در خصوص عوارض و مجوزها صادر و بعد از مدتی لغو شد که صدور آن ناشی از بی‌توجهی به بعضی مؤلفه‌های کاری و تحلیل‌های نادرست بود.

وی خاطرنشان کرد: صدور بخشنامه برای مالیات و عوارض واردات و صادرات مواد اولیه و یا تولیدات معادن باید متناسب با شرایط بازار انجام شود، چراکه بی‌توجهی به این موضوعات بر تولید و درآمدزایی تأثیر می‌گذارد.

به اعتقاد این فعال اقتصادی، تحلیل‌های غیرمنطقی و غیر کارشناسی امنیت سرمایه‌گذاران را از بین برده و چرخه‌های تولید را دچار مشکل می‌کند و یک تصمیم اشتباه در یک عرصه بر کل فرآیند تولید اثر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: فعالان معادن و معدن کاران در صورت حمایت امکان تأمین مواد اولیه را برای مشاغل دیگر فراهم می‌کنند و نباید نسبت به این قشر بی‌توجهی شود.

فرهادی با بیان اینکه در شرایط فعلی اقتصادی کشور با حمایت از سرمایه‌گذاران قادر به جهش تولید خواهیم بود، خاطرنشان کرد: با وجود معادن ارزشی در کشور بهره‌گیری از آن به تولید در بخش‌های دیگر هم کمک کرده و در بعضی از منابع مثل سنگ ساختمانی امکان صادرات و ارزآوری وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان از مسئولان در رده‌های مختلف خواست تا در تصمیم سازی‌ها از کارشناسان و افراد فعال در هر بخش اقتصادی استفاده شود تا آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها متناسب با شرایط تولید و ایجاد امنیت اقتصادی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد