Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بازسازی مناطق سیل زده جنوب استان کرمان آغاز شده با این وجود سیل زدگان برای تامین علوفه و آب برای دام‌ها و محصولات کشاورزی خود با مشکل مواجه بوده و تمام دستگاه‌ها و ماشین‌آلات سنگین به‌دلیل نبود سوخت خاموش هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، جلسه قرارگاه سازندگی مناطق سیل زده استان کرمان صبح امروز با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان، سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی معاون امور عمرانی استاندار کرمان، سردار محمدعلی نظری جانشین سپاه ثارالله استان کرمان و فرمانداران مناطق سیل زده استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار و آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی پرورش فرماندار رودبار جنوب نیز در این جلسه با بیان اینکه امدادرسانی به 66 روستای سیل زده رودبار انجام شده و اقلام غذایی بین سیل زدگان توزیع شده است اظهار داشت: تمام جاده‌های اصلی و فرعی این شهرستان که بر اثر سیل مسدود شده بود، بازگشایی شده است.

وی با اشاره به اینکه حدود دو هزار میلیارد تومان خسارت اولیه‌ای است که بر اثر سیل به شهرستان رودبار جنوب وارد شده است گفت: در حال خارج شدن از حالت اضطرار هستیم.

فرماندار رودبارجنوب با بیان اینکه سرویس بهداشتی مردم کاملاً تخریب شده و هنوز اقدامی برای ساخت سرویس بهداشتی توسط بنیاد مستضعفان که متعهد شده بود، انجام نشده است افزود: گروه‌های جهادی در منطقه حضور دارند و فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از دام مردم تلف شده و بخشی هم که مانده مردم در تامین علوفه و نهاده دامی مشکل دارند و همین دام هم در حال تلف شدن است بیان کرد: تعدادی از روستاها در مسیر رودخانه ساخته شده است و پیشنهاد داریم اردوگاهی ساخته شود که در این موارد بتوانیم مردم را اسکان بدهیم.

پرورش با بیان اینکه چاه‌های کشاورزی مردم تخریب شده و محصولی هم که سالم مانده، آبی وجود ندارد که آبیاری شوند گفت: مردم منطقه، مردم فقیری هستند و باید به سرعت برای آنها کاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه ایجاد سیل بندها بسیار اهمیت دارد گفت: 25 کیلومتر سیل بند توسط سپاه در حال انجام است و ارتش هم پای کار بوده و در حال ایجاد سیل بند است.

فرماندار رودبار جنوب بیان کرد: از ارتش و سپاه درخواست داریم ماشین‌آلات سنگین و مهندسی خود را تا زمانی که سیل بندها به‌طور کامل اجرا نشده از منطقه خارج نکنند.

مهدی شهسواری فرماندار قلعه گنج نیز در این جلسه با بیان اینکه در شهرستان قلعه گنج دو پل روستایی تخریب شده و در حال ترمیم آنها هستیم اظهار داشت: 33 دهنه پل در سیل اخیر کاملاً تخریب شده است.

وی با اشاره به اینکه از حضور سپاه ثارالله استان کرمان در منطقه و ایجاد سیل بندها تشکر می‌کنم گفت: با تامین سوخت دستگاه‌ها و ماشین‌آلات سنگین در منطقه مشکل داریم و تقریبا 90 درصد جایگاه‌های سوخت‌رسانی در منطقه سوخت گازوئیل ندارند.

فرماندار قلعه گنج با بیان اینکه از روز گذشته تمام دستگاه‌ها به‌دلیل نبود سوخت خاموش هستند و عملاً کاری انجام نمی‌شود افزود: در این سیل هزار هکتار از مزارع گندم از دست رفته است.

وی با اشاره به اینکه لایروبی هلیل‌رود باید انجام شود تصریح کرد: اگر به همین روال باشد با کوچکترین بارندگی دوباره شاهد خسارات سیل خواهیم بود.

کاروان سلامت جمعیت هلال احمر استان کرمان در مناطق سیل زده منوجان راه‌اندازی شد سیل و طوفان 4495 میلیارد تومان خسارت به استان کرمان وارد کرد/ دستورات رئیس جمهور اجرایی شد امام جمعه کرمان از مناطق سیل زده جنوب استان کرمان بازدید کرد+تصویر

محمد محمودی فرماندار منوجان نیز در این جلسه با بیان اینکه ساخت و ساز در روستای تجدانو توسط بنیاد مسکن آغاز شده است اظهار ‌داشت: رودخانه تجدانو نیاز به لایروبی دارد و انجام آن در توان شهرستان نیست.

وی با اشاره به اینکه نیاز به اعتبارات استانی داریم گفت: دو سد خاکی شهرستان تخریب شده و لازم است بلافاصله بازسازی شود چرا که تهدیدی برای شهر است.

جواد ایزدی فرماندار عنبرآباد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در شهرستان عنبرآباد با وجودی که بیش از دو هزار و 600 کیلومتر راه داریم، ماشین‌آلات سنگین نداریم اظهار داشت: دو لودری هم که وجود دارد برای جابه‌جایی آنها از منطقه‌ای به منطقه دیگر با مشکل روبه‌رو هستیم.

وی با بیان اینکه سیل تاسیسات روستایی را تخریب کرده و حدود سه هزار و 200 متر لوله آب از بین رفته است گفت: فرونشست بر اثر سیل در منطقه وجود داشت و نیاز است بلافاصله کار بازسازی خانه‌ها انجام شود.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل سیل زده استان کرمان سیل سیل زده استان کرمان مناطق سیل زده استان نیز در این جلسه ماشین آلات سنگین استان کرمان تخریب شده سیل بندها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۸۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۱۵۲ و شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۵۴ ناسالم برای عموم (قرمز)، پاسداران با شاخص ۱۱۲، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۴ و منطقه ۱۵ با شاخص ۱۱۵ ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۳، امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۵۹، پارک رازی با شاخص ۸۶، پردیس با شاخص ۷۴، پونک با شاخص ۵۴، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۲، چشمه با شاخص ۸۰، دانشگاه تهران با شاخص ۸۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۶، دماوند با شاخص ۶۹، رباط‌کریم با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۷۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شریف منطقه دو با شاخص ۹۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۸۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۷۴، علم و صنعت با شاخص ۷۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۶، قرچک با شاخص ۸۶، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۶۱، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۷ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۵، پاکدشت با شاخص ۴۹، سرخه‌حصار با شاخص ۳۳، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۴۶، قدس با شاخص ۳۵، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۴۹، ورامین با شاخص ۴۳، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748224

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است