Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون استاندار کرمان با بیان اینکه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد خسارت سیل اخیر در استان است گفت: ۶۲ درصد این خسارات در بخش زیربنایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی صبح امروز در جلسه قرارگاه سازندگی مناطق سیل زده استان کرمان که با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان، سردار محمدعلی نظری جانشین سپاه ثارالله استان کرمان و فرمانداران مناطق سیل زده استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار شد با بیان اینکه 4 هزار و 500 میلیارد تومان برآورد خسارت سیل اخیر در استان کرمان است اظهار داشت: هزار و 700 میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شد که معادل 38 درصد مجموع خسارات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 800 میلیارد تومان، معادل 62 درصد خسارت سیل به بخش زیربنایی استان بوده است گفت: 520 میلیارد تومان اعتبار دولتی برای جبران خسارت به حساب استان واریز شده است که باید براساس اولویت بلافاصله توزیع شود.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه هزینه سوخت برای ماشین‌آلات سنگین درگیر سیل تامین شده و شرکت نفت استان متعهد شده که سوخت مورد نیاز را تامین کند افزود: دستگاه‌ها باید وظیفه خودشان را انجام داده و اجازه ندهند کار معطل بماند.

وی با اشاره به اینکه برخی از مناطق جمعیتی در مسیر سیلاب هستند و در بازسازی‌ها باید جابه‌جایی انجام شود بیان کرد: برای جابه‌جایی باید مشاور گرفته شود و در جایی ساخت و سازها جدید انجام شود که ضمانتی باشد دوباره درگیر سیل نشوند.

محمدعلی روح‌اللهی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه 500 سری لوازم خانگی و هزار راس دام هفته آینده در مناطق سیل زده استان توزیع می‌شود اظهار داشت: برای ارسال لوازم خانگی به منطقه نیاز به وانت و ماشین آلات هست که در این زمینه درخواست کمک داریم.

وی با عنوان اینکه 5 گروه تعمیرکار از گروه‌های جهادی ستاد در منطقه حضور داشتند تا برخی از وسایل مردم که بر اثر سیل تخریب شده بود، تعمیر شود گفت: در حال حاضر هم سه گروه تعمیرکار در منطقه حضور دارد.

450 تن اقلام غذایی بین سیل‌زدگان استان کرمان توزیع شد کاروان سلامت جمعیت هلال احمر استان کرمان در مناطق سیل زده منوجان راه‌اندازی شد سیل و طوفان 4495 میلیارد تومان خسارت به استان کرمان وارد کرد/ دستورات رئیس جمهور اجرایی شد

علی اکبر سلطانی‌نژاد مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه خسارت منازل در روستاهای منطقه پراکنده است افزود: بازسازی در این مناطق آغاز شده و هر جا هم که هنوز عملیات شروع نشده به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل زده سیل استان کرمان سیل زده سیل استان کرمان میلیارد تومان مناطق سیل زده استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.   به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.   او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.   در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.   باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.   سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران
  • خسارات بخش حمل و نقل غزه از ۳ میلیارد دلار گذشت
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی