Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه معصومی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ۲ بخش کتابخانه ای برای افراد با نیازهای ویژه در کتابخانه عمومی مرکزی ارومیه و طوبای شهرستان خوی تا پایان سال جاری راه اندازی خواهد شد.

وی با تشریح خدمات بخش های ویژه گروه های خاص بیان کرد: خدمات به ناشنوایان و نابینایان در کتابخانه های عمومی با هدف رفع نیازهای اطلاعاتی، گسترش فرهنگ مطالعه، ارتقای سطح علم و دانش جامعه، اطلاع رسانی، آموزش و غنی سازی اوقات فراغت این گروه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی اظهار داشت: این خدمات با توجه به اصل حق دسترسی به اطلاعات برای عموم افراد جامعه فارغ از ویژگی های سن، نژاد، جنسیت، مذهب، ملیت، زبان، موقعیت اجتماعی در کنار سایر گروه های خاص جامعه است تا بر اساس آن، زمینه دستیابی به موقعیت های یکسان آموزشی، شغلی و اجتماعی برای ناشنوایان و نابینایان در جامعه فرآهم آید.

معصومی اضافه کرد:  این افراد به دلیل محدودیت های جسمی نیاز به امکانات خاصی دارند و  این کم توانی فرد به معنای عدم نیاز به اطلاعات نیست.

وی گفت: بخش های ناشنوایان کتابخانه مرکزی ارومیه و نابینایان طوبای شهرستان خوی با هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد ریال و با در نظر گرفتن نیازهای اطلاعاتی این گروه خاص با امکانات متفاوت و خاصی نظیر سیستم‌های رایانه‌ای، منابع ویژه، تجهیزات سخت افزاری، میز و صندلی مطالعه، قفسه و کتاب های مناسب سازی شده در این بخش ها، خدمات کتابخانه ای به ناشنوایان و نابینایان ارایه می شود.

وی ادامه داد: نشست های کتاب‌خوان، قصه گویی، جمع خوانی، برگزاری کلاس های آموزشی از جمله برنامه های فرهنگی و ترویجی این بخش ها خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان افزود: امید است که ارایه خدمات به گروه های خاص بویژه ناشنوایان و نابینایان را در کتابخانه های عمومی هر شهرستان ایجاد کنیم.

به گزارش ایرنا،۹۵ باب کتابخانه دراستان وجود دارد که ۷۲ مو د نهادی و ۲۳ مورد مشارکتی ومستقل است.

همچنین مجموع کتاب های موجود در کتابخانه های استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار کتاب است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارومیه نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتاب ناشنوایان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه نهاد كتابخانه های عمومی کشور آذربایجان غربی ارومیه نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتاب ناشنوایان ناشنوایان و نابینایان کتابخانه های عمومی گروه های خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل

کمال‌الدین میرجعفریان در نشست با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اظهار کرد: توسعه فضای کتابخانه‌ای در اردبیل و نزدیک شدن به سرانه متوسط کشوری یکی از مطالبات دانش‌آموزان و دانشجویان در سال‌های اخیر بوده است.

او ادامه داد: در پاسخ به این نیاز و رفع نیازمندی‌ها پس از جلسات متعدد کارشناسی پراکندگی کتابخانه‌های عمومی در سطح شهر اردبیل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و برای رفع مشکلات فرهنگی تلاش می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل هم در این جلسه از مذاکره با خیر کتابخانه‌ساز برای احداث کتابخانه عمومی خبر داد و افزود: خیرین کتابخانه‌ساز آماده احداث پروژه احداث کتابخانه عمومی پس از تحویل زمین هستند.

پروانه رضاقلیزاده خاطر نشان کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود طی یک تا ۲ سال آینده بتوانیم کتابخانه‌هایی شایسته در مناطق مختلف شهر اردبیل افتتاح کنیم تا شهروندان ساکن در این مناطق از فضای مطالعاتی و خدمات کتابخانه‌ای آن بهره‌مند شوند.

او ادامه داد: دسترسی آسان به کتابخانه یکی از استاندارد‌های فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری (ایفلا) می‌باشد و این امر مستلزم افزایش تعداد کتابخانه‌ها در مناطق مختلف شهری و روستایی است.

در این جلسه مقرر شد تا در خصوص تامین زمین مورد نظر برای احداث کتابخانه عمومی در محلات دروازه مشگین و میدان جهاد که وسعت و تراکم جمعیت قابل توجهی داشته و از کتابخانه‌های عمومی شهر فاصله چشمگیری دارد، اقدامات لازم توسط دستگاه‌های ذیربط صورت بگیرد.

همچنین اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل مکلف شد زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در خیابان دامپزشکی برای احداث کتابخانه در اختیار کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل قرار دهد.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است. در حال حاضر تعداد کتابخانه‌های استان اردبیل ۸۲ باب (با یک میلیون جلد کتاب) است که ۶۵ باب از آنها زیر نظر مستقیم اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی اداره می‌شود و ۱۷ باب دیگر با مشارکت سایر ارگان‌ها و نهاد‌های خصوصی و دولتی فعالیت می‌کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار در روستاها
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی