Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@22:00:30 GMT

استاندار یزد: مردم را در مثلث اتلاف وقت معطل نکنید

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۶۸۹۰

استاندار یزد: مردم را در مثلث اتلاف وقت معطل نکنید

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان نظام مهندسی یزد، مهران فاطمی در نشست مشترک با هیات مدیره این مجموعه، سه نهاد یادشده را به مثلث اتلاف وقت تشبیه کرد.

وی  با بیان اینکه ​​​​​​ مردم فصل مشترک سازمان نظام مهندسی ساختمان، اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری های استان  هستند، تصریح کرد: ضروری است جلسه  فی ما بین این سه مجموعه به صورت هفتگی و منظم برگزار و دیوارهای خود ساخته موجود، کنار گذاشته شود تا شاهد افزایش سطح رضایتمندی مردم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمی افزود: تمامی اصناف، اعضای سازمان یادشده و تشکل های حوزه های مختلف ۲ بعد منافع عمومی و صنفی هستند.

به گفته وی این ۲ موضوع متضاد هم نیست و برآیند آنها باید منجر به افزایش سرمایه های اجتماعی و ایجاد اعتماد در مردم شود.

وی اظهارکرد: افزایش سرمایه های اجتماعی یک مجموعه سبب افزایش ظرفیت  آن نهاد می شود، لذا انتظار است با ایجاد سرمایه اجتماعی در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و هم افزایی دستگاه های مربوطه، تمامی ظرفیت های این نهاد فعال و شکوفا شود.

استاتدار یزد تصریح کرد: در پرتو شکوفاسازی ظرفیت‌های این سازمان، علاوه بر ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهی رشته‌های مهندسی مرتبط، شاهد ارتقای سطح استانداردسازی ساخت و سازها، شهرسازی ،بهبود وضعیت سیما، منظر، کالبد ،روح شهرها و روستاها خواهیم بود.

فاطمی در ادامه بر اتخاذ تمهیدات لازم کارهایی برای جلب رضایت و اعتماد مردم و ایجاد توازن بین منافع صنفی و منافع عمومی تاکید کرد.

استاندار یزد با اشاره به ضرورت آسیب شناسی مباحث مربوط به فعالیت های بنگاهداران در اجاره املاک، ساخت ،سازها و واگذاری ها، عنوان کرد: نظارت ها بر این بخش تقویت می شود.

شورای عالی استانداردسازی ساختمان با حضور استاندار تشکیل شود 

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد کاهش تخلف ساختمانی را یکی از اصلی ترین ماموریت‌های این نهاد دانست و گفت: پیشنهاد نظام مهندسی برای حل این چالش، تشکیل «شورای عالی استانداردسازی ساختمان» با حضور شخص استاندار به منظور تعیین تکلیف و هماهنگی دستگاه های مختلف است.

مجتبی فرهمند در این نشست با ارایه گزارشی از تعداد مهندسان ، شرکت های حقوقی، سازندگان و مجریان ذیصلاح حقیقی و دفاتر فنی اظهار کرد: حدود هفت هزار نفر از مهندسان استان عضو سازمان هستند که نشان دهنده ظرفیت بسیار بالای این مجموعه در استان است.

وی هدف از طراحی سامانه « سینا» را اصلاح فرایند داخلی سازمان نظام مهندسی ساختمان عنوان کرد و گفت: این سامانه با هزینه حداقلی از سوی  مهندسان عضو و همکار سازمان طراحی شد.

به گفته وی تمامی فرآیندهای سازمان طبق یک فرآیند الکترونیکی تجمیع شد که حذف ۹۰ درصد اسناد کاغذی، به حداقل رسیدن مراجعه فیزیکی به سازمان و حذف رانت های احتمالی از جمله مزایای آن است.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد تاکید کرد: پیاده سازی سامانه امضای الکترونیکی برای کاهش دخالت نیروی انسانی یکی دیگر از اقدام های این نهاد است.

فرهمند خاطرنشان کرد: با ثبت و امتیاز بندی تمامی مهندسان و قرار گرفتن در ردیف های ارجاع نظارت، با رضایت اعضا، گزارش هایی با کیفیت با شاخص های قابل کنترل نیز ارایه که این موضوع باعث موثرتر شدن نظارت‌ها می‌شود.

این مسئول به راه اندازی مرکز رشد و بهره‌وری ساختمان با همکاری پارک علم و فناوری استان یزد اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس این طرح شرکت های دانش بنیان صنعت ساخت و ساز را شناسایی کردیم که تاکنون ضمن صدور پنج مورد مجوز با حمایت های تسهیلاتی از این شرکت‌ها برای توسعه فناوری ساختمان گام برداشتیم.

فرهمند با بیان اینکه برای افزایش آگاهی شهروندان از مباحث مقررات ملی طرح «پنجشنبه‌های با مالکین» در نظام مهندسی اجرا شد، گفت: تهیه وب سرویس مشترک بین سازمان نظام مهندسی و شهرداری یزد و ارجاع مدارک به صورت الکترونیکی برای کاهش مراجعه حضوری شهروندان برای اخذ پروانه از دیگر اقدام های سازمان است.

وی با بیان اینکه کاهش موارد تخلف ساخت و ساز یکی از اصلی ترین ماموریت های سازمان و از دغدغه های مسئولان ارشد استان است گفت: پیشنهاد نظام مهندسی تشکیل شورای عالی یادشده به ریاست استاندار است تا با هماهنگی دستگاه های نظارتی، قضایی و بازرسی بخش زیادی از مشکلی که در این حوزه برای استان اتفاق می‌افتد کاهش یابد.

 فرهمند با تاکید بر لزوم رعایت مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان با موضوع نگهداری و بهره برداری از ساختمان در استان یادآور شد: بخش زیادی از عمر کوتاه ساختمان ها به دلیل نبود نگهداری و بخشی از آن هم به ایمنی ساختمان مربوط و لازم است با اجرای مبحث ۲۲ بالاخص در حوزه گاز، بعد از تایید توسط مهندس ناظر هم نظارت‌ها ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: پیشنهاد نظام مهندسی کنترل و بازدید مجدد از انشعاب های غیرمجاز هنگام نقل و انتقال به مالک بعدی است که لازم هست تا این موضوع از طریق دفتر ثبت اسناد رسمی پیگیری شود.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد با اشاره به بخشنامه تعارض منافع و چگونگی اجرای آن در ۱۲ دستگاه دولتی توضیح داد: در اجرای این بخشنامه برای اولین بار در چند دوره اخیر پروانه اعضای هیات مدیره سازمان توقیف شد و امکان هیچگونه فعالیتی ندارند که این اقدام خود باعث سلامت سیستم خواهد شد، امیدواریم در ۱۱ دستگاه دیگر هم اجرایی شود.

وی با اشاره به موضوع خدمات مکمل سازمان هم گفت: از آنجا که در قانون خدماتی که برای نظام مهندسی دیده شد فراتر از کارهایی است که در حال حاضر انجام می شود به همین جهت نزدیک به ۴۰ خدمت را مد نظر قرار دادیم که می تواند در قالب نظام مهندسی ارایه شود.

 فرهمند با بیان اینکه به واسطه قانون تمامی ساختمان ها باید از شناسنامه فنی و ملکی برخوردار باشند، اذعان کرد: با صدور شناسنامه فنی و ملکی ساختمان ها به صورت الکترونیکی، از سال آینده ضمن الزام استفاده از مصالح استاندارد استانی و نیروی کار حرفه ای، ساختمان ها بر اساس درجه بندی شناسنامه، قیمت‌ گذاری می شود.

استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در  روستاها زندگی می کنند.

گفته می شود که ۷۰ درصد این جمعیت در شهرستان یزد که مرکز استان محسوب می شود، زندگی می کنند.

برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی یزد مهران فاطمی گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور شهرداری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی یزد مهران فاطمی وزارت راه و شهرسازی یزد مهران فاطمی گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور شهرداری یزد سازمان نظام مهندسی ساختمان ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • نجات جان ۱۵ نفر در آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در قم
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک