Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، اقدامات بندر شهید رجایی و سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در حوزه خروج کالاهای متروکه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در مساله اموال تملیکی به دولت با هماهنگی سایر قوا به دنبال آن است تا قوانین به شکلی تنظیم تا اموال به سمت متروکه شدن پیش نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا یزدی روز چهارشنبه 13 بهمن ماه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف بندر شهید رجایی اظهار کرد: بازدیدهای صورت گرفته از گمرک بندر شهید رجایی و اموال تملیکی حاکی از این مساله بود که با تلاش جهادگونه کارکنان سازمان بنادر و دیگر ارگان ها، تعیین تکلیف کالاهای متروکه از روند مناسبی برخوردار است. 

وی ادامه داد: سعی دولت سیزدهم بر این است که با هماهنگی سایر قوا تا حد امکان از رسوب کالاها جلوگیری شده و انتقال و ترانزیت کالا به داخل و خارج با سهولت صورت بگیرد.

رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در مساله اموال تملیکی نیز به دنبال این هستیم که با هماهنگی و همکاری سایر قوا، قوانین به شکلی تنظیم شود که اموال به سمت متروکه شدن نرود.

یزدی با اشاره به برخی مشکلات فعالان حوزه اقتصادی در بخش انتقال ارز بیان داشت: امروز سازوکارهای خوبی در راستای برطرف شدن انتقال ارز در پیش گرفته شده که امیدواریم با هماهنگی و همکاری سه قوه، ارگان های دولتی و اجرایی و ارائه سازوکارهای عملیاتی در این حوزه هرچه شتابنده تر مشکلات را از پیش روی بازرگانان برداریم. 

وی افزود: رویکرد دولت بر این است تا بخشنامه ها و قوانین به شکلی تنظیم شود تا ضمن برطرف شدن ناهماهنگی بین ارگان ها، تجار در انتقال کالاهای خود با فرآیند اداری کمتری روبرو شوند. 

در این بازدید "علی‌رضا محمدی کرجی ران، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و ابوالفضل اکبرپور مدیرکل گمرک شهید رجایی و ناظر گمرکات استان هرمزگان، گزارشی از اقدامات صورت گرفته پیرامون خروج کالاهای متروکه و میزان کالاهای رسوبی در بندر شهید رجایی را ارائه کردند.

 رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در بازدید از بندر شهید رجایی از بخش های مختلفی از جمله پایانه های کانتینری یک و دو این بندر بازدید کرد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: بنادر و گمرکات هرمزگان بندر شهید رجایی بندرعباس رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بندر شهید رجایی اموال تملیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد