Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس گفت: حدود ۳۵۰ هزار دانش‌آموز ۹ تا ۱۲ ساله‌ در حوزه تحت پوشش قرار دارند که تاکنون نزدیک به ۲۵۰۰ نفر از این گروه سنی واکسینه شده‌اند. - اخبار استانها -

محمد احمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: واکسیناسیون گروه سنی 9 تا 12 سال در تمامی مراکز واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود و تعداد آنها در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود 350 هزار نفر هستند و تاکنون نزدیک به 2500 نفر از این گروه سنی واکسینه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه به افراد 9 تا 12 سال واکسن‌های پاستوکووک و سینوفارم تزریق می‌شود، تصریح کرد: ما روزی 60 تا 70 هزار دُز ظرفیت تزریق داریم، اگر به همین میزان مراجعه‌کننده داشته باشیم کار تزریق دُز اول گروه سنی 9 تا 12 سال بین 4 تا 5 روز انجام می‌شود، اما به جهت اینکه وارد موج ششم بحران کرونا شده‌ایم و شاهد کاهش میزان مراجعات مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا به جهت عدم ایجاد تجمع هستیم و اینکه هنوز اطلاع‌رسانی کافی در خصوص واکسیناسیون این گروه سنی صورت نپذیرفته در خوشبینانه‌ترین حالت بین 2 تا 3 هفته پیش‌بینی شده است.

80درصد ایرانی‌ها 2 دوز واکسن کرونا زده‌اند/ لزوم افزایش همکاری‌ ایران و ژاپن در حوزه واکسنآمار کرونا در ایران|شناسایی 38160 بیمار جدید/ فوت 59 نفر در شبانه‌روز گذشتهاستاندار خراسان رضوی از 2 بیمارستان مشهد بازدید کرد/اختصاص 2680 تخت بستری به بیماران کرونا

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس در خصوص فعالیت مدارس در ایام موج ششم بحران کرونا، گفت: پیرو مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا در خراسان رضوی کلیه فعالیت‌های آموزشی در تمامی مقاطع تحصیلی در شهرهای قرمز و نارنجی به مدت دو هفته غیرحضوری خواهد بود، اما فعالیت تمامی مدارس شهرهای زرد و آبی با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی همچنان حضوری است.

وی تأکید کرد: از مردم می‌خواهیم که اخبار صحیح را از منابع رسمی و معتبر دنبال کنند و تحت تأثیر اخبار نادرست منتشر شده در فضای مجازی قرار نگیرند، قطعاً حفظ سلامت دانش‌آموزان برای ما مهم است و هرگاه که احساس خطر شده، مناسب‌ترین تصمیم گرفته شده است، همانند تصمیم اخیری که در خصوص فعالیت غیرحضوری مدارس شهرهای قرمز و نارنجی به مدت 2 هفته گرفته شد.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور