Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-02@14:42:59 GMT

احتمال ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بیمار اُمیکرونی در روز

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۹۲۱۰

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، با اشاره به قدرت سرایت اُمیکرون، گفت: این احتمال وجود دارد که در روزهای آینده آمار روزانه اُمیکرون به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر برسد، به شرطی که آزمایش شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پیام طبرسی با بیان اینکه قدرت سرایت اُمیکرون قائل مقایسه با سویه های قبلی نیست، افزود: سرعت انتقال اُمیکرون باعث می‌شود که تعداد مبتلایان بیشتر از پیک‌های قبلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: این احتمال هست که در صورت انجام تست کافی، تعداد مبتلایان به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در روز برسد.

طبرسی افزود: با افزایش موارد ابتلا، قطعاً تعدادی از بیماران نیاز پیدا می‌کنند در بیمارستان بستری شود که این موضوع می‌تواند به چالشی برای نظام سلامت کشور تبدیل شود.

وی با عنوان این مطلب که دوره پیک امیکرون بین یک ماه تا ۴۵ روز خواهد بود، گفت: بایستی با اتخاذ تدابیری، جلوی شدت پیک را بگیریم.

طبرسی تاکید کرد: هر گونه علائم سرماخوردگی را امیکرون می‌دانیم.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: در اواسط دی ماه تعداد مراجعات به اورژانس بیمارستان ۳۰ نفر بود که الان تا ۲۵۰ نفر هم رسیده و از این تعداد، یک سری نیاز به بستری پیدا می‌کنند.

طبرسی گفت: ما نگران کسانی نیستیم که ۳ دوز واکسن زده اند و بیماری زمینه‌ای ندارند، بلکه نگران واکسن نزده‌ها هستیم.

وی با اعلام اینکه مرگ و میر کرونا در سنین بالا خیلی بیشتر است، ادامه داد: طول دوره امیکرون ۵ روز است و ۵ روز بعد حتماً باید با ماسک تردد کنند.

طبرسی در ارتباط با درمان امیکرون، گفت: مصرف قرص استامینوفن، شربت دیفن هیدرامین و قرنطینه در منزل، برای درمان امیکرون کافی است.

وی افزود: کودکان زیر ۵ سال بیشتر درگیر امیکرون می‌شوند و به دلیل اینکه نمی‌توانند خوب دارو بگیرند، مراجعات به بیمارستان‌ها افزایش می‌یابد به طوری که بخش‌های اطفال پر شده و این موضوع برای آینده نگران کننده است.

طبرسی ادامه داد: محیط مدرسه برای بچه‌ها خطرناک است و ستاد ملی کرونا بهتر است تعطیلی‌ها را زودتر اعمال کند.

وی افزود: آمار امیکرون صعودی خواهد شد و باید با اعمال محدودیت‌ها، به کنترل بیماری کمک کنیم.

عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: مردم در حال حاضر برای اعمال جراحی غیر اورژانسی به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند. برچسب ها: عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ ، بیمار اومیکرون ، افزایش تعداد بیماران

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بیمار اومیکرون افزایش تعداد بیماران ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد