Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشن آنلاین 50 سالگی میهن در حالی برگزار شد که در این جشن از زحمات و 50 سال تلاش حاج ایوب پایداری بنیانگذار گروه صنعتی میهن تقدیر به عمل آمد.

ابوالفضل پایداری پس از برگزاری این جشن آنلاین در گفت گو با خبرنگار ما، اظهار داشت: حاج ایوب پایداری بنیانگذار گرامی گروه صنعتی میهن در  50 سال فعالیت این گروه، به همه همکاران همواره در سخنانشان تاکید داشته و دارند که " کیفیت عالی؛ رضایت مردم را به دنبال دارد و رضایت مردم منجر به خشنودی خداوند می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی گفت: در حالی 50 سالگی میهن را جشن گرفتیم که شایسته است بنابر رهنمودهای حاج آقا تاکید کنیم؛ کیفیت، اسم رمز ماندگاری گروه صنعتی میهن در سال های گذشته بوده است و برای آینده نیز خواهد بود.

مدیرعامل گروه صنعتی میهن تصریح کرد: موفقیت ها و جایگاه فعلی میهن در بازار داخلی و خارجی به واسطه کیفیت بالا و جذابیت تولیدات بوده است که تمرکز بر کیفیت با تلاش، همدلی و کار تیمی همراه شده و نتایج بزرگی را رقم زده است.

مهندس پایداری، در ادامه با تاکید بر اینکه از نگاه حاج ایوب پایداری تداوم تولید کیفی زمینه ساز توسعه یک گروه و مجموعه است، متذکر شد: تولیدکننده همیشه باید به توسعه بیاندیشد و چنانچه توسعه ای در روند تولید و محصولات نداشته باشد از بین خواهد رفت و ما در این 50 سال با راهبری آینده نگر بنیانگذار گروه، نسبت به پیاده سازی صحیح توسعه و ارتقاء تولید اقدام کرده ایم.

وی با توجه به اینکه شاخص های کیفی تولیدات میهن با محصولات مطرح جهانی قابل مقایسه است، اظهار کرد: در حال حاضر محصولات گروه صنعتی میهن به کشورهای مختلفی از جمله عراق، بحرین، کویت، امارات، عمان، لیبی، مالزی، روسیه، آذربایجان، گرجستان، افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، ازبکستان و استرالیا صادر می شود.

مدیرعامل میهن، از ایجاد اشتغال برای بیش از 27 هزار نفر در گروه صنعتی میهن تاکنون و برنامه اشتغال زایی برای دستیابی به 30 هزار نفر تا پایان سال خبر داد و این برنامه را تلاش بنیادین این گروه صنعتی در مسیر کارآفرینی دانست، و رشد و تداوم توسعه کارآفرینی این گروه را نتیجه زحمات همه اعضای این خانواده بزرگ برشمرد.

مهندس ابوالفضل پایداری به رسم قدرشناسی در پنجاهمین سالگرد تاسیس گروه صنعتی میهن بر دستان پدر خود حاج ایوب پایداری بوسه زد که این اقدام با ابراز احساسات متقابل تمام همکاران و مدیران این مجموعه تولیدی و صنعتی همراه شد.

براساس این گزارش، گروه صنعتی میهن در سال جاری نیز موفق به اخذ جوایز و افتخارات متعدد همچون واحد نمونه ملی استاندارد، کسب نشان ملی صادرکننده نمونه و نشان زرین جشنواره ملی سلامت غذا و ... شده است.

یادآور می شود که جشن 50 سالگی گروه صنعتی میهن به صورت آنلاین و با حضور همکاران و اعضای این خانواده بزرگ و با همراهی جمعی از هنرمندان و ورزشکاران محبوب کشور در دهم بهمن ماه برگزار شد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: میهن گروه صنعتی میهن حاج ایوب پایداری ابوالفضل پایداری 50 سالگی میهن حاج ایوب پایداری گروه صنعتی میهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس!
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروههای حساس
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو