Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) با ابراز نگرانی درباره تداوم افزایشی شمار مرگ و میر ناشی از بیماری همه‌گیر، تاکید کرد هنوز «زود است» که کشورها با اعلام غلبه بر کووید۱۹، تعهدات مهار شیوع ویروس را کنار بگذارند.

به گزارش برنا؛ «تدروس ادهانوم قبریسوس» در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو با ابراز نگرانی در برابر افزایش آمار مرگ و میر ناشی از همه گیری در سطح جهانی گفت: هنوز زود است برای اینکه کشورها اعلام پیروزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد: از زمان شناسایی سویه اومیکرون (حدود ۱۰ هفته پیش) نزدیک به ۹۰ میلیون موارد ابتلا گزارش شده است که این میزان بیش از موارد اعلام شده در سال ۲۰۲۰ است. در حال حاضر شاهد افزایش نگران کننده فوتی ها در اغلب مناطق جهان هستیم.

طبق اعلام ادهانوم، این ویروس خطرناک است و به تکامل خود ادامه می دهد و هم اکنون سازمان جهانی بهداشت، چهار گونه فرعی اومیکرون ازجمله Ba.۲ را شناسایی کرده است.

سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد که تا زمانی که این ویروس به تکامل خود ادامه می دهد، واکسن ها نیز ممکن است نیاز به تکامل داشته باشند؛ زیرا این گونه های ویروسی ممکن است در برابر آنتی بادی های خنثی کننده گونه های قبلی، از خود مقاومت نشان دهند.

در همین حال، این سازمان کشورها را به رعایت دستورالعمل های احتیاطی در هنگام کاهش محدودیت ها فراخواند. دعوت به اتخاذ تدابیر احتیاطی درست زمانی مطرح می شود که برخی کشورها به دنبال بازگشت به شرایط عادی قبل از پاندمی شده اند.

به عنوان مثال، دانمارک روز سه شنبه به رغم ثبت رکورد جدید از موارد ابتلا به کووید۱۹، محدودیت های کرونایی را لغو کرد؛ با این عنوان که پوشش گسترده واکسیناسیون و وخاومت کمتر سویه اومیکرون این امکان را به این کشور برای لغو محدودیت ها فراهم کرده است.

در همین راستا ادهانوم گفت: ما نگران این واقعیت هستیم که در برخی کشورها این روایت ایجاد شود که بخاطر واکسیناسیون و وخاومت کمتر اومیکرون، به دلیل مسری تر بودن آن، جلوگیری از ابتلاء به آن ممکن نباشد.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، با بیان اینکه این ویروس همچنان «خطرناک» است، خاطرنشان کرد که این موضوع خیلی دور از واقعیت نیست.

با این وجود، قبریسوس گفت: سازمان جهانی بهداشت از کشورها نمی خواهد که بار دیگر شرایط قرنطینه و محدودیت ها را برقرار کنند، بلکه دولت ها را به «حفاظت از کل جمعیت با استفاده از اقدامات ممکن و نه صرفا واکسن ها» دعوت می کند.

از سوی دیگر، «هانس کلوگه» مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در حوزه اروپا، نیز به نوبه خود تاکید کرد که در اروپا امکان خروج از مرحله حاد همه گیری در سال جاری وجود دارد.

کلوگه با این حال گفت: از همه افراد دعوت می کنم که دوز سوم واکسن را دریافت کنند. واکسن ها از مرگ ۵۰۰ هزار در منطقه اروپا جلوگیری کرده است. بنابراین، جای امیدواری و خوش بینی است که بتوانیم از مرحله حاد پاندمی خارج شویم.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین ابراز امیدواری کرد: موج کنونی ابتلا با سویه اومیکرون اگرچه قوی است اما کوتاه مدت خواهد بود.

با این وجود، این نهاد بین المللی با هشدار درباره گونه های جدیدی که ممکن است اثربخشی واکسن های فعلی را بی اثر کند، از کشورهای جهان خواستار احتیاط های لازم برای غلبه بر بیماری همه گیر شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرگ جهان ویروس پوشش واکسیناسیون دولت کشورهای جهان بهداشت جهانی کرونا سازمان جهانی بهداشت محدودیت ها واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا