Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاطفه احمدی از انگیزه‌های خود برای المپیک زمستانی گفت و عنوان کرد رقیبانش وقتی می‌شنوند او از ایران آمده است شگفت‌زده می‌شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، عاطفه احمدی مدت کوتاهی پس از این که می‌توانست راه برود، اسکی را یاد گرفت، اما مسیر المپیک زمستانی برای این جوان ۲۱ ساله کاملاً هموار نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی تنها بانوی ایرانی که به بازی‌های پکن راه یافت، به خبرگزاری فرانسه گفت که سه ساله بود که والدینش برای اولین بار او را با اسکی آشنا کردند. این ورزشکار که اهل آبعلی در شرق تهران است، می گوید: آنقدر کوچک بودم که نفهمیدم این تکه‌های چوب برای چیست، اما یاد گرفتم.

اما طولی نکشید که استعداد طبیعی احمدی به یک رویای المپیکی تبدیل شد. احمدی گفت: زمانی که حدیث خواهرم اولین مسابقات خود را شروع کرد، گریه می‌کردم چون می‌خواستم او را دنبال کنم.

یکی از سوغاتی‌هایی که خواهرش از بازی‌های المپیک زمستانی جوانان ۲۰۱۲ در اتریش به ارمغان آورد، نشان بازی‌ها بود.

احمدی گفت: از آن زمان بود که رویای المپیک را شروع کردم. به یاد دارم که در کودکی به طرز ناشیانه‌ای پنج حلقه المپیک را پشت دفترم می‌کشیدم. من خودم را متقاعد کردم که در آن شرکت خواهم کرد، بدون این که واقعاً بدانم بازی ها چگونه است.

"من فقط اراده‌ام داشتم"

او گفت که رقیبان بین‌المللی اغلب با شنیدن این که او از ایران است، شوکه می‌شدند. این اسکی‌باز گفت: از من می‌پرسند برف داریم یا نه... فکر می‌کنند ما کشوری بیابانی مثل عربستان هستیم. اما حتی در تابستان نیز می‌توانید این ورزش را در دماوند یا علم کوه انجام دهید، یخچال‌هایی که ارتفاع آنها ۵۶۰۰ متر است.»

او افزود که آن‌ها هم‌چنین از این که زنان در یک کشور اسلامی اسکی می‌کنند شگفت‌زده می‌شوند. من به آن‌ها می گویم که دین مانع ورزش زنان نمی‌شود.

ایران دارای چندین پیست اسکی است که برای هر دو جنس باز است. نزدیک‌ترین افراد به تهران، تفریحات خانوادگی محبوب خود را دارند.

احمدی در ۱۰ سالگی برای اولین مسابقه خارج از کشور به قزاقستان سفر کرد و در ۱۶ سالگی به تیم ملی پیوست.

سفر ناتمام

اولین ناامیدی بزرگ احمدی در آستانه بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگ چانگ کره جنوبی رقم خورد.

او گفت: من انگیزه فوق‌العاده‌ای داشتم. ۱۷ ساله بودم و می‌خواستم تاریخ‌ساز شوم و جوان‌ترین اسکی باز ایرانی باشم که به المپیک رفته است. اما کمیته او را انتخاب نکرد و گفت که او خیلی جوان است.

او گفت: من ویران شده بودم. دو هفته گریه کردم. می‌خواستم اسکی را ترک کنم. دو ماه بعد، خودم را جمع کردم و دوباره تمرین را شروع کردم. می‌خواستم به همه ثابت کنم با وجود سنم چه توانایی‌هایی دارم.

احمدی گفت که می‌خواهد "سفر ناتمام" پدرش را پس از کمبود بودجه که او را مجبور به ترک ورزش حرفه‌ای کرد، به پایان برساند.

در سال ۲۰۱۹ او در مسابقات قهرمانی جهان در اسلالوم چهل و ششم شد و در سال ۲۰۲۱ دقیقاً در همان مکان به پایان رسید.

یکی از تنها سه ایرانی که قرار است در پکن شرکت کند، در روستای خود به یک نماد تبدیل شده است و امیدوار است بتواند الگوی سایر زنان جوان باشد.

این ورزشکار در پایان گفت: من در یک شهر سنتی به دنیا آمدم که در آن تعداد زیادی ورزشکار زن حرفه‌ای وجود ندارد. دختری از منطقه ما که به بزرگترین میدان ورزشی جهان می‌رسد می‌تواند الگو باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: المپیک زمستانی 2022 پکن عاطفه احمدی المپیک زمستانی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد

به گزارش «نماینده»، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره جزییات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۱ این لایحه، تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاداتی را مطرح کردند که به تصویب نرسید. ادامه بررسی این ماده و جزییات لایحه به جلسات بعدی مجلس موکول شد.

ماده ۱ گزارش کمیسیون اجتماعی در لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سورفتار به شرح زیر است:

«ماده ۱- تمامی زنانی که در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران حضور یا سکونت داشته باشند، در برابر هرگونه آسیب ناشی از سوء رفتار فرد دیگری که به بدن، روان، حیثیت، حقوق و آزادی‌های قانونی آنان وارد گردد، از تدابیر پیشگیرانه، حمایتی و کیفری این قانون برخوردار می‌شوند.

تبصره ۱- تمامی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی موضوع این قانون باید مطابق اصل ۱۰ قانون اساسی با محوریت خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی و مطابق اصل ۲۱ قانون اساسی، با رعایت موازین اسلامی و با ابتناء بر سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده و به منظور ایجاد زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او و حمایت از نقش مادری او صورت گیرد.

تبصره ۲- منظور از سوءرفتار، هرگونه فعل و ترک فعل مجرمانه‌ در این قانون یا قوانین لازم‌الاجرا در جمهوری اسلامی است که موجب آسیب‌های مذکور در این ماده شود.»

دیگر خبرها

  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!