Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: البته در دانشگاه‌های ما هم تبدیل دانش به فناوری و تجاری‌سازی فناوری وجود دارد؛ ولی این روند بسیار ضعیف است. - اخبار استانها -

‌روح‌الله عباسپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درقزوینبا بیان اینکه مقامه معظم رهبری در حوزه تجاری‌سازی دانش و فناوری ایده‌های بلندی را مطرح کردند، اضافه کرد: در ادوار مختلف برنامه‌های مختلفی برای افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت برنامه‌ریزی شده که متأسفانه توفیقات کمی در این برنامه‌ریزی‌ها داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: دلیل اینکه بسیاری از برنامه‌ریزی‌های ما برای توسعه به بن‌بست خورده و به اعداد مورد نظر در رشد نرسیدیم، این است که محور رشد و توسعه را نظام آموزشی کشور قرار ندادیم که باید این رویه را هر چه زودتر اصلاح کنیم. چرا که وقتی برنامه‌های کشورهای توسعه‌یافته را مطالعه می‌کنیم، می‌بینیم که رشد و توسعه آنها به خاطر فعالیت درست نظام آموزشی و تولید علم و فناوری است.

عباسپور ادامه داد: البته در دانشگاه‌های ما هم تبدیل دانش به فناوری و تجاری‌سازی فناوری وجود دارد؛ ولی این روند بسیار ضعیف است. با این حال در حوزه تجاری‌سازی علم و فناوری نمونه‌های موفقی مثل دانشگاه دفاع ملی را داریم که به معنی واقعی در حوزه تولید علم و تبدیل آن به فناوری و بعد تجاری‌سازی عالی عمل کرده است.

وی یادآور شد: 8 سال پیش وقتی سردار احمد وحیدی وزیر دفاع بودند، گفتند که ما به 60 کشور دنیا تولیدات نظامی داریم که این به معنی عجین کردن دانشگاه و صنعت کشور است که امروز تجلی را در صنعت دفاعی می‌بینیم و خروجی دانشگاه‌های ما در حوزه هوافضا و موشکی مصداق بارز ارتباط واقعی بین دانشگاه و صنعت است.

دانشگاه در تقابل با هجمه فرهنگی موفق نبودند

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در ادامه از انفعال نظام دانشگاهی کشور در طول چند سال اخیر برای مقابله با تهدیدها و شبیخون فرهنگی انتقاد کرد و گفت: در بحث نهادینه‌سازی ارزش‌ها، فرهنگ‌سازی در جامعه و تقابل با هجمه فرهنگی که تجلی آن در حوزه فضای مجازی است، متأسفانه از مراکز علمی و دانشگاهی متأسفانه توفیق‌‌هایی را ندیدیم.

قانون حمایت از تجاری‌سازی شرکت‌های دانش بنیان دچار ترک فعل مسئولان شده استجهادگران عرصه علم و فناوری در ثبت و تجاری‌سازی اختراعات حمایت می‌شوندفعالیت 30 شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه شریف/ "بازاریابی، تجاری‌سازی و شبکه‌سازی" مهم‌ترین خدمات مرکز رشد شریف

عباسپور تصریح کرد: بنابراین خواسته ما این است که دانشگاه‌های ما در 2 بعد تبدیل تجاری‌سازی علم و فناوری و نهادینه کردن ارزش‌های ایرانی و اسلامی برای مقابله با تهاجم فرهنگی فعال‌ شوند و در دانشگاه‌های ما کرسی‌های آزاداندیشی به شکل واقعی و در پاسخ به نیازها و شبهات روز شکل گرفته و در جهت اهداف بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کنند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون صنایع مجلس کمیسیون صنایع مجلس دانشگاه های ما علم و فناوری تجاری سازی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی