Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@05:15:26 GMT

کمبود تراشه‌ها تا پایان 2022 ادامه خواهد داشت

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۹۱۷۰۳

کمبود تراشه‌ها تا پایان 2022 ادامه خواهد داشت

ایتنا – اخبار بسیار بدی برای دوست‌داران فناوری منتشر شده است که نشان دهنده آن است که بحران کمبود پردازنده در جهان به این زودی‌ها حل شدنی نیست. اخبار بسیار بدی برای دوست‌داران فناوری منتشر شده است که نشان دهنده آن است که بحران کمبود پردازنده در جهان به این زودی‌ها حل شدنی نیست.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  Engadget،  بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت اقتصاد آمریکا، به نظر نمی‌رسد که بتوان انتظار پایان سریع کمبود جهانی تراشه را داشت و مشکل تجهیزات نیمه هادی در جهان به قوت خود باقی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بر اساس گزارش ارائه شده در رسانه‌های معتبری مانند بلومبرگ و واشنگتن پست، دولت آمریکا به صورت رسمی یک یاداشت درباره شرایط بازار تجهیزات نیمه‌ هاد منتشر کرده است که تخمین صورت گرفته در این یادداشت، برای بسیاری ناامید کننده خواهد بود.
 
این یادداشت اعلام کرده است که مشکل کمبود تراشه تا حداقل نیمه دوم سال 2022 ادامه خواهد داشت و  جهان هنوز حتی به خروج از این بحران نزدیک هم نشده است.
     
جینا ریموندو به عنوان فرد ارائه کننده این گزارش رسما اعلام کرده است که این موضوع به اینزودی قابل حل شدن نخواهد بود و نشانه‌ها نیز موید این موضوع هستند. برای درک بهتر باید بدانید که متوسط اتمام موجودی شرکت‌ها برای تولید تجهیزات برپایه تراشه‌ها از 40 روز در سال 2019 به 5 روز در 2021 کاهش یافته است.
 
بزرگ‌ترین و بیشترین آسیب در این زمینه به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات باند پهن، خودروسازان و شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی وارد شده است که این امر به خوبی نشانگر اهمیت این مشکل است.
 
پیش از این ادعا شده بود که این مشکلات قرار است تا سریع حل شوند ولی تقریبا زمان انتظار برای دریافت تجهیزات زیرساختی برای تراشه‌ها در سال 2021 به میزان 17 درصد بیشتر از دو سال قبل از آن بوده است.
 
نیازها و انتظارات بازار بسیار بالا هستند و برهمین استس نیز زنجیره تامین با مشکلات بزرگی روبرو شده است و حتی یک سوبسید با بودجه‌ای برابر با 52 میلیارد دلار توسط دولت جو بایدن برای قانون نوآوری و رقابت در نظر گرفته شده است که می‌تواند به خوبی در رفع آسیب‌های ناشی از این بحران موثر باشد.
 
پیش بینی می‌شود که تبعات این بحران تا سالیان سال صنایع را تحت تاثیر قرار بدهد و با تفاسیر یاد شده هنوز مشخص نیست که چه زمانی شاهد حل شدن این مشکل خواهیم بود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تراشه پردازنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی