Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتبال ایران موفق شد در دو دیدار اخیر عراق و امارات را شکست دهد تا صعود به جام جهانی را قطعی کند.

در همین راستا ستار همدانی روز پنجشنبه در گفت‌وگو  با خبرنگار ایرنا در مورد برتری تیم ملی در این دیدار، نقاط ضعف و قوت تیم ملی، شانس موفقیت در جام جهانی و موارد دیگر صحبت‌هایی انجام داد که در زیر می‌خوانید:

تیم ملی ۲ پیروزی دیگر که منتهی به حضور تیم ملی در جام جهانی شد، کسب کرد، ارزیابی شما چیست؟

به همه تبریک می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این بردهای خوب مردم شاد شدند. به نظر من زود هنگام تکلیف مشخص شد و دیگر استرسی بابت صعود به جام جهانی نکشیدیم. بدون باخت هم این صعود رقم خورد که اتفاق بزرگی بود.

نقش کادر فنی در این موفقیت‌ها چقدر بود؟

اسکوچیچ با مدیریت درست توانست حاشیه‌ها و شرایط تیم ملی را مدیریت کند و با وحدت و همدلی که در تیم ایجاد کرد، یکی از کم حاشیه‌ترین تیم‌ها را ساخت. کنترل حاشیه‌ها توسط کادر فنی خیلی خوب بود. برای مثال در بحث مهدی طارمی با یک برخورد درست هم طارمی به خوبی به تیم ملی بازگشت و هم نظم و انضباط در اردو بیش از پیش حاکم شد. برخورد او کاملا حرفه‌ای بود.

بازی با عراق و امارات را چطور دیدید؟

عراق همیشه یک رقیب سنتی و سر سخت برای تیم ملی است اما آنها تیم همیشگی نبودند و حواشی به آنها آسیب زده بود. آنها انگیزه زیادی برای تقابل با ایران داشتند اما تیم ملی با اقتدار این دیدار را برد و در دیدار با امارات هم همین اتفاق رخ داد. آنها نیز با انگیزه ظاهر شدند  اما حتی ۱۰ نفره آنها را بردیم.

نقطه قوت تیم ملی در چه پستی است؟‌

فکر می کنم تیم ملی با توجه به شرایط فعلی چندان بد نیست. در حال حاضر ۹۰ درصد تیم را لژیونرها تشکیل می‌دهند و این کار مربی را راحت‌تر می‌کند. چرا که آنها با ساختار فوتبال روز دنیا به روز هستند. از طرفی ساختار دفاعی خیلی خوب بود. در خط حمله هم شرایط خوبی داشتیم و همه این عوامل دست به دست هم داد تا به جام جهانی برسیم.

برخی نقش بازیکنان را در موفقیت تیم ملی بیشتر از کادر فنی می‌دانند. واقعا اینگونه است؟

من با این موضوع مخالف هستم. در گذشته هم بازیکنان خوبی داشتیم اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. بازیکن یکی از ابزارهای موفقیت است اما حفظ چنین بازیکنانی هنر یک مربی است. الان یکی از کم حاشیه‌ترین تیم‌های ملی را داشتیم که نقش اسکوچیچ در آن غیر قابل انکار است.

آیا در جام جهانی می‌توان موفق ظاهر شد؟

صعود به مرحله بعد در جام جهانی، باید در اولویت تیم ملی باشد؛ انجام دیدارهای های تدارکاتی و برگزاری اردو به این موضوع کمک زیادی می‌کند. در صورتی که این اتفاق رخ دهد می توانیم در جام جهانی هم موفق ظاهر شویم. باید از این بازی‌ها نهایت استفاده را کنیم. اعتماد به نفس و روحیه‌ای که در تیم دارد، می‌تواند برای موفقیت در جام جهانی مفید باشد. باید با تیم‌های بزرگ بازی کنیم تا اعتماد به نفس تیم ملی حفظ شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی ایران عراق ستار همدانی ایران تیم ملی جام جهانی 2022 قطر ستار همدانی عراق جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، اداره ملی فضایی چین اعلام کرد، کاوشگر چانگ‌ای‌۶ که قرار است سمت دور و پنهان ماه را کاوش کند، بین ساعت ۱۷ الی۱۶ بعد از ظهر به وقت چین و برابر با یک بامداد به وقت تهران پرتاب شود.

ماموریت چانگ‌ای‌۶ وظیفه جمع آوری و بازگرداندن نمونه‌ها از سمت دور ماه را بر عهده دارد که نخستین تلاش بشدیت در نوع خود است.

سازمان فضایی چین گفته است: موشک حامل لانگ‌مارچ با سوخت هیدروژن مایع و پیشرانه برودتی اکسیژن مایع تغذیه می‌شود و به دلیل عملکرد قوی که دارد برای این ماموریت انتخاب شده است.

به گفته لو یونتونگ، یکی از اعضای شرکت علوم و صنعت هوافضای چین، این ماموریت شامل ۱۱ مرحله است که ب خی از این مراحل به این صورت است که ابتدا، کاوشگر سوار بر موشک حامل لانگ‌مارچ می‌شود تا به مدار پرتاب شود، سپس سفر خود را به سمت ماه آغاز می‌کند. پس از رسیدن به مجاورت ماه، برای فرستادن کاوشگر به سمت دور ماه وقفه‌ای تعریف شده است و پس از رسیدن به سمت دور ماه و تکمیل نمونه برداری، کاوشگر رباتیک از سمت پنهان ماه بلند می‌شود.

به گفته مقامات چینی، چانگ‌ای‌۶ قرار است نمونه‌های بیشتری از سنگ‌های ماه جمع‌آوری کند تا داده‌های تکمیل‌تری از تاریخ و تشکیل ماه به دست آورد. این ماموریت نقش مهمی در توسعه دانش محققان از ماه و اصول آن، از جمله تشکیل زمین و دیگر سیارات دارد.

پس از انجام موفقیت‌آمیز ماموریت‌های چانگ‌ای یک تا چانگ‌ای ۵، چین نقش بزرگی در اکتشاف و بررسی ماه و سیارات منظومه شمسی برعهده گرفته است. ارسال چانگ‌ای‌۶ به مدار زمین این کشور را به یکی از قدرتمندترین کشور‌ها در حوزه فضایی تبدیل می‌کند.

این ماموریت نشان از توانایی و تلاش چین برای بالا بردن دانش و تکنولوژی خود در فضاپیما و کاوشگر‌ها را دارد؛ با انجام موفقیت‌آمیز این ماموریت، دانشمندان و مهندسان چینی می‌توانند به دستاورد‌های بزرگتری در اکتشاف فضا دست یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • رمز موفقیت استقلال با عدد هفت! (عکس)
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • حمایت همدانی ها از مردم غزه و دانشجویان آمریکا و اروپا
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • راهپیمایی همدانی‌ها در حمایت از مردم مظلوم فلسطین
  • گواردیولا: موفقیت فودن برای خودش است، نه من!
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • راهپیمایی نمازگزاران همدانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود