Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی محمد کرد با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران تفاوت بین شیعه و سنی از بین رفت، گفت: هویت بخشیدن به مردم بزرگترین ارمغان انقلاب بود چرا که با پیروزی انقلاب تمام اقوام و مذاهب اعلام موجودیت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی محمد کرد یکی از سران طوایف سیستان‌وبلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: چهل و سه سال پیش چنین روزی به عنوان معلم در شهرستان خاش حضور داشتم، از آنجایی که این شهرستان مرکز سران و طوایف بود فعالیت های انقلابی را از آنجا پشتیبانی کرده و در خط انقلاب با تشکیل کمیته امنیت حضور داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این خطه از کشور که شرایط حساس تر بود با همکاری سایر طوایف از مرزهای شرقی امنیت کرده و اقدامات فرهنگی و امنیتی بیشماری انجام دادیم، از طرفی در تجمعات و راهپیمایی مشارکت کرده و با نیروهای نظامی همراهی خوبی داشتیم. 

این سرطایفه در ادامه به تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند ایران اسلامی پرداخت و گفت: هویت بخشیدن به مردم بزرگترین ارمغان و خدمت انقلاب بود.

با پیروزی انقلاب تفاوت بین شیعه و سنی از بین رفت

وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام اقوام و مذاهب اعلام موجودیت کردند در حالیکه این مهم در زمان حکومت ستمشاهی معنا و مفهومی نداشت.

این سرطایفه افزود: ارتقا و گسترش خدمات دینی، ورود به مراکز علمی و دانشگاه ها، ازدواج ها، آموزش بدون هیچ محدودیت و نگاه تفرقه انگیزی از سوی اقشار و مذاهب، رونق مساجد و حوزه های علمیه و چاپ کتاب از دیگر دستاوردهایی به شما می رود که در سایه سار پیروزی انقلاب اسلامی ایران محقق شد.

وی تاکید کرد: افراد مغرضی هستند که بگویند اهل سنت در این کشور شهروند درجه دوم محسوب می شوند اما این گفته کاملا اشتباه است چرا که در این مملکت شیعه و سنی هیچ محدودیت و تفاوتی با یکدیگر نداشته، و هر گروهی که از این دریچه بخواهد سواستفاده کند ضرر کرده است.

کرد در تکمیل مطلب فوق اذعان کرد: اهل تسنن همچون شیعه امروز در نهادهای مختلف بسیج، فرمانداری، دانشگاه ها، بیمارستان ها و سایر حوزه های دیگر بدون هیچ محدودیت قومی و مذهبی ورود کرده و این افتخاری برای ما به شمار می رود.

وحدت و همدلی اقوام و مذاهب، خاری در چشم دشمنان است

وی ادامه داد: امروز از شهر "زاهدان" به عنوان مرکز وحدت امت اسلامی یاد می شود و این وحدت و همدلی اقوام و مذاهب، خاری در چشم دشمنان نظام و انقلاب است.

این سرطایفه با بیان اینکه"استقلال آزادی جمهوری اسلامی" سه شعار مهم و اساسی مردم به شمار می رود، گفت: "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر شوروی" و "مرگ بر اسرائیل" از جمله شعارهایی است که هیچگاه حذف نخواهد شد و در عمل هم نشان دادیم به گونه ای که استقلال را با مبارزات بسیار سخت به دست آوردیم، آزادی و آزادگی و جمهوری اسلامی که در 12 فروردین 58 به فرمان امام خمینی برگزار و همه به آن "آری" گفتند و شاهد مرگ شوروری و استکبار بودیم.

کرد خاطر نشان کرد: اکنون که 43 سال از بهار پیروزی زمان می گذرد و انقلاب اسلامی ایران دوران بهره وری خود را در شرایط بسیار سختی طی کرده تا به رشد و بالندگی و اقتدار برسد، همگان باید شکرگذار این نعمت باشیم؛ در غیر این صورت اگر قدردان این انقلاب و زحمات آن نباشیم بی معرفتی خود را به اثبات رسانده ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی اقوام و مذاهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود