Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه وزارت علوم موظف است بر خرید تجهیزات آزمایشگاهی از سوی دانشگاه‌ها نظارت داشته باشد، گفت: ما باید در این زمینه به دولت گزارش ارائه دهیم؛ از این رو این نظارت از دانشگاه‌های تهران آغاز شده و به سایر دانشگاه‌ها تسری خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، ششمین کارگاه معرفی خدمات و سامانه شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا) با حضور دکتر عبدالساده نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری، رؤسای امور آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و کاربران تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صورت آنلاین از سوی دانشگاه شیراز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر نیسی در این کارگاه به بحث نظارت از خرید تجهیزات آزمایشگاهی اشاره کرد و گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است در این راستا به دولت و دولت نیز باید به صندوق توسعه گزارش دهد و هم اکنون با همکاری سازمان بازرسی و بازرسان دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تجهیزات خریداری شده از سوی دانشگاه‌ها برای آزمایشگاه‌ها چک و اسناد مثبته جمع‌آوری و صورتجلسه می‌شود.

وی با بیان اینکه این نظارت از دانشگاه‌های تهران آغاز شده و به سایر دانشگاه‌ها تسری می‌یابد، اظهار کرد: سامانه شاعا به منظور شناسایی، شبکه‌سازی و به‌اشتراک‌گذاری تجهیزات و توانمندی‌های آزمایشگاه‌های علمی کل کشور طراحی شده است و با استفاده از این سامانه تمامی پژوهشگران قادر خواهند بود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به تجهیزات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

نیسی، سامانه شاعا را بستری مناسب به منظور تحقق اهدافی چون تهیه شناسنامه و ایجاد بانک اطلاعاتی آزمایشگاه‌ها و فضاهای کالبدی آنها (اعم از نیروی انسانی متخصص، امکانات، تجهیزات و ...)، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها، منابع و توانمندی‌های آزمایشگاهی و بهره‌برداری بهینه اقتصادی از آنها عنوان کرد.

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، فراهم آوردن امکان ارزیابی آزمایشگاه‌های شبکه و رتبه‌بندی آنها (رتبه‌بندی درون‌شبکه‌ای) به منظور توسعه متوازن، تلاش برای استاندارد کردن فعالیت‌های آزمایشگاهی در سطح ملی و بین‌المللی و همکاری با دستگاه‌های استانداردسازی ملی و بین المللی، تجهیز و تکمیل آزمایشگاه‌های موجود و زنجیره‌های ناقص آزمایشگاهی، شناسایی و رتبه‌بندی شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهی و ساماندهی تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهی در قالب آزمایشگاه‌های مرکزی را از دیگر اهداف ایجاد شبکه شاعا نام برد.

وی خاطر نشان کرد: برقراری نظام تعمیر و نگهداری تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهی مراکز آموزش عالی و همچنین تشویق اعضای شبکه جهت تدوین نظام ارائه خدمات به مراکز تحقیقاتی و محققان و متخصصان از دیگر اهداف ایجاد این شبکه است.

در ادامه این نشست، مهندس احمدپور، نماینده کنسرسیوم شرکت‌های نرم افزاری پارک علم و فناوری کردستان درخصوص چگونگی ثبت نام شرکت‌ها در سامانه شاعا توضیحاتی ارائه داد و گفت: در این راستا باید اطلاعات، پرسنل، مدارک و مستندات، داشبورد و نمایندگی و اطلاعات فروش شرکت‌ها ثبت شوند تا در مرحله آتی مورد بررسی قرار گیرد.

وی به اقدامات لازم برای عملیاتی کردن گرنت خدمات اشاره کرد و افزود: هر دانشگاه باتوجه به اسناد بالادستی و سیاست‌های دانشگاه باید ماموریتش را تعریف کند و با توجه به هر ماموریت دانشگاه‌ها بایستی پروژه‌هایی را در سامانه ثبت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجهیزات آزمایشگاهی وزارت علوم تجهیزات آزمایشگاهی آزمایشگاه ها دانشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی طهرانچی صبح سه شنبه در حاشیه آیین افتتاح شبکه آزمایشگاهی مجتمع آموزشی سما با بیان اینکه بنا داریم به صورت حرفه ای آزمایشگاه داری کنیم، بیان کرد: در هر استان یک مجموعه آزمایشگاهی تحقیقاتی و خدماتی پژوهشی در حال راه اندازی است.

وی با بیان اینکه امروز شاهدیم که این اتفاق در استان البرز رقم خورد و مجموعه آزمایشگاهی افتتاح شد که امید است منافع آن به مردم و منطقه برسد، عنوان کرد: آزمایشگاه های استانداردی که بتوانند خدمات استاندارد ارائه دهند، سرمایه دانشگاه را به صورت فعال و در خدمت صنعت و مردم در می آورند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با توجه به قرارگیری فرودگاه بین المللی پیام در البرز این استان می تواند یکسری آزمایشگاه های صادرات را نیز پشتیبانی کند. آزمایشگاه های این حوزه باید استانداردهای اروپایی و مورد نیاز برای صادرات را نیز اخذ کنند که مقدمه آن تشکیل این مرکز آزمایشگاهی بود.

طهرانچی مجموعه آزمایشگاهی که امروز افتتاح شد در حوزه های غذا، بیوتکنولوژی، امور متناسب با کشاورزی و وزارت بهداشت و نیز علوم پزشکی فعالیت می کند، مطرح کرد: با توجه به اینکه نوآوری لزوماً نو بودن نیست بلکه اتصال دادن مجموعه ها به یکدیگر برای ارائه خدمات است، شیرازه و شاکله این مجموعه برای من جذاب بود.

کد خبر 6092923

دیگر خبرها

  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی