Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحیم لطفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نهال‌ها در سه نهالستان اقماری قرق، قپان و تاویس تولید شده و ۲ میلیون از این تعداد برای جنگل‌کاری و فضای سبز است.

وی بیان کرد: در حوزه عملکرد پروژه زراعت چوب، در مجموع هزار و ۷۱۷ هکتار اراضی استان زیر کشت نهال‌ رفت که از این مقدار ۱۸۵ هکتار در اراضی ملی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: برای ۱۷۳ هکتار از اراضی مستثنیات استان درخواست زراعت چوب ارائه شده است.

لطفی ادامه داد: از سال ۸۷ تا ۹۸، در مجموع ۲ هزار و ۵۴۳ هکتار زراعت چوب در گلستان انجام شد.

وی افزود: سال گذشته در ۲۳۲.۸ هکتار گونه صنوبر و در ۲۹۰.۷ هکتار گونه اکالیپتوس کشت شد که ۱۶۵ هکتار در سطح، ۳۵۸.۵ هکتار در زمین‌های زراعی و مابقی مربوط به عرصه‌های ملی بود.

لطفی گفت: همچنین پارسال با تولید ۵۰۰ هزار نهال صنوبر و اکالیپتوس در سه نهالستان گلستان برای اجرای این طرح، ۳۸۳ هزار و ۷۵ اصله نهال به صورت رایگان توزیع شد که ۱۶۴ هزار و ۷۱۰ اصله صنوبر و ۲۱۸ هزار و ۳۶۵ اصله اکالیپتوس بود.

گلستان دارای هزار و ۳۲۷ هزار هکتار مساحت منابع طبیعی است که حوزه آبخیزداری آن ۲ هزار و ۲۰۰ هزار هکتار، حوزه مراتع ۸۶۲ هزار هکتار و عرصه جنگلی آن ۴۵۲ هزار هکتار است.

برچسب‌ها اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان کاشت نهال گرگان تجارت چوب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشت نهال گرگان کاشت نهال گرگان تجارت چوب هزار هکتار زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی گناباد با اشاره به این که امسال میزان سطح زیر کشت گل محمدی در گناباد با ۲ هکتار افزایش نسبت به سال قبل به ۵۰ هکتار رسید افزود: از مجموع ۵۰ هکتار زیر کشت این محصول ۴۸ هکتار، بارور و ۲ هکتار به صورت نهال است.

اسماعیل قربانی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت گل محمدی تولید این محصول در گناباد نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به این که برداشت گل محمدی در شهرستان گناباد از ۲۵ فروردین ماه امسال آغاز شد و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه دارد گفت: افزون بر ۱۴۰ تن گل محمدی تر از این زمینها برداشت می شود.

قربانی افزود: ارقام گل محمدی موجود در این شهرستان رقم‌های مخصوص گلاب گیری است و متوسط تولید برگ گل محمدی در هر هکتار سه تن است.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد گل محمدی برداشتی گناباد در صنعت گلاب‌گیری و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: یکی از ویژگی‌های مهم شهرستان گناباد و از جمله بخش کاخک که در منطقه بی‌نظیر است تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا است که این مساله افزون بر تاثیر در ارتقای کیفیت عصاره(اسانس) و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در این شهرستان خواهد شد.

رییس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی زیاد و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغ‌های گل محمدی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

علی موذنی با اشاره به این که هم اکنون ۶۰ بهره بردار در شهرستان به کشت و کار گل محمدی مشغولند افزود : اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از سیاست‌های موردنظر در مواجهه با شرایط کم آبی شهرستان در دستور کار قرار گرفته است و در همین راستا، کشت گیاهان کم‌ آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری از جمله ضرورت‌های فعلی کشاورزی شهرستان به شمار می رود.

وی ادامه داد: گل محمدی یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق شهرستان گناباد را دارد و جایگزین خوبی برای گیاهانی است که کشت شان در شهرستان دیگر مقرون به صرفه نیست.

او اضافه کرد: گل محمدی برداشتی از باغ‌های شهرستان گناباد توسط ۱۲ کارگاه سنتی فرآوری می شود و در طول دوره برداشت به طور متوسط هزار نفر روز کار در این شهرستان مشغول به کار هستند.

حدود ۱۲۰ تن گل محمدی سال گذشته از ۴۶ هکتار باغ‌های گناباد برداشت شد و با توجه به افزایش سطح زیر کشت این میزان امسال با ۲۰ تن افزایش به ۱۴۰ تن خواهد رسید.

۱۴ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی گناباد با کشت و زرع بر روی ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

این شهرستان متشکل از ۲ بخش "مرکزی و کاخک" و چهار شهر "گناباد، بیدخت، روشناوند و کاخک" و ۱۰۶ روستاست.

دیگر خبرها

  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان