Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم تقدیر و تجلیل از «مدال‌آوران المپیادهای علمی»، «برگزیدگان بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی بخش دانش‌آموزی»، ‌«رتبه‌های برتر بیست و ششمین کنگره سراسری قرآن کریم سمپاد» و «رونمایی از عمومی‌سازی محتوای آموزشی مدارس سمپاد برای  دانش‌آموزان تمامی مدارس»، اظهار کرد: امروز از بیش از 300 نفر از برگزیدگان کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد، جوان خوارزمی و المپیادهای علمی تجلیل به عمل آمد؛ این دانش‌آموزان فردای خیلی نزدیک با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد مراکز پژوهشی به سرمایه‌های این کشور ارزش مضاعفی خواهند داد و لذا باید در جامعه زمینه حضور و بروز این افراد را به خوبی فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید اساسنامه باشگاه دانش‌پژوهان جوان تدوین شود و به عنوان یک موتور محرک و یک مکان بسیار مناسب برای این عزیزان، فعالیت را منسجم‌تر تداوم ببخشد و همچنین بتوانیم واحدهای اقماری باشگاه را در استان‌ها تقویت کنیم که آن عدالت آموزشی و تربیتی که مدنظر هست برای دانش‌آموزان شهرستانی هم فراهم شود.

* طرح شهاب باید به یک سکوی جامع تبدیل شود

وزیر آموزش و پرورش در خصوص طرح شهاب، گفت: طرح شهاب، استعدادیابی افراد برتر و سرآمد است که فعالیت‌های خوبی در طول سالیان گذشته برای آن شده است و نیازمند این است که تبدیل به یک سکوی جامع شود و پلتفرمی را برای آن طراحی کنیم تا به صورت هوشمند بتوانیم دانش‌آموزان را به آن مراکز تخصصی بیرونی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، علمی، آموزشی و مهارتی هدایت کنیم.

وی ادامه داد: طرح شهاب از دوره ابتدایی است و حتی باید به پیش از دبستان برود.

* درباره مهاجرت نخبگان نباید خیلی تاریکنمایی کنیم

نوری درباره نگرانی از مهاجرت نخبگان، اظهار کرد: به نظرم یک مقداری دقت کنیم که خیلی از دانش‌آموزان الان اینجا هستند و در مراکز پژوهشی و پارک علم و فناوری بودم فعالیت می‌کنند. خیلی‌ها هم خارج از کشور می‌روند اما بعد از مدتی بر می‌گردند.

وی با بیان اینکه هویت ملی در بین بچه‌ها هست و خیلی تاریکنمایی نباید کنیم، افزود:  اینکه مسؤولیت مسؤولان ما نسبت به نگهداری نخبگان خیلی جدی است باید توجه شود و در اولویت کارشان قرار دهند؛ معاونت علمی ریاست‌جمهوری اخیرا مصوبه‌ای را در دولت آورده است تا مشوق‌هایی را برای این عزیزان داشته باشیم و از این دست کارها خوب است؛ مردم هم باید این فرهنگ را ایجاد کنند تا آنها بدانند آنچه که برای مردم کشورشان را انجام دهند بهتر است.

وزیر آموزش و پرورش درباره حمایت از مدال‌آوران گفت: ما تلاش می‌کنیم تا استعدادها شکوفا شود و ارتباط نزدیک مراکز استعدادهای درخشان و بنیاد نخبگان باعث شده است که تسهیلاتی برای آنها فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: يوسف نوري وزير آموزش و پرورش طرح شهاب دانش آموزان سمپاد دانش آموزان طرح شهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان پیش دبستانی + فیلم
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد