Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، فریدون محمدی، مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان البرز، بعدازظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، ضمن تشریح برنامه‌های این سازمان برای ایام تعطیلات نوروزی، گفت: وزارت میراث فرهنگی و صنایع دستی پیشبرد اهداف و اقدامات خود به صورت مستقیم را در گرو همکاری و همراهی اصحاب رسانه می‌داند که این امر به صورت جدی در دستورکار وزیر مربوط قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با بیان اینکه گردشگری می‌تواند مشکلات اقتصادی را حل کند، اضافه کرد: این امر نیازمند همراهی و همدلی دستگاه‌های استانی است، در این میان جذب سرمایه‌گذار و کمک ادارات خدمات رسان همچون شهرداری نقش بسیار تأثیرگذاری ایفا می‌کند.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه در این میان می‌توان به احیای محله مصباح پرداخت چرا که از هزار پروژه پل‌سازی مهم‌تر است، ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های حائز اهمیت و ضروری گردشگری در البرز ساماندهی شاه‌عباسی و راه‌اندازی بازار سنتی تا امامزاده حسن (ع) است.

وی با بیان اینکه از اسفند تا پایان فروردین جشنواره دائمی در محل پارک ایران کوچک برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزاری هفته فرهنگی و گردشگری بوشهر در کرج در محل پارک ایران کوچک برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز بیان کرد: نمایشگاه بین‌المللی صنعت گردشگری از ۹ تا ۱۲ برگزار شد و تعداد زیادی بازدیدکننده داشت که در این زمینه بی‌سابقه بود.

محمدی یادآور شد: غرفه البرز نسبت به سال‌های گذشته استان و امسال دیگر استان‌ها تفاوت چشمگیری داشت.

این مقام مسؤول افزود: ارائه و معرفی بسته‌ها وفرصت‌های سرمایه‌گذاری در قالب تیزر و استندها و بنر انجام شد که در این میان چند سرمایه گذار با موقعیت خوب مشتاق حضور در این عرصه را پیدا کردند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این وجه تمایزها راه‌اندازی گردشگری کودک و خانواده بود که بخشی به کودکان خانواده‌های حاضر در نمایشگاه تخصیص پیدا می‌کرد.

به گفته محمدی مهمترین موضوع برنامه ریزی شده در غرفه البرز بحث رونمایی از کتاب گردشگری به خط بریل برای نابینایان و کم بینایان کشور بود که توسط استاندار البرز انجام شد.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان البرز اظهار کرد: غرفه بومگردی استان البرز نمادی از برغان یکی از روستاهای استان است که نمونه ای از عمارت خاتون به نمایش گذاشته شد.

این مقام مسؤول با بیان اینکه پخش و تصویر جاذبه‌های استان از طریق ویدیو در دستورکار قرار داشت، تصریح کرد: بخش گردشگری کشاورزی از دیگر اقدامات استان البرز بوده است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی خبرگزاری فارس البرز کرج گردشگری نمایشگاه بین المللی مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود

ایسنا/البرز مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز از پیگیری واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی و همچنین ایجاد پایگاه میراث ملی این کارونسرا در سال ۱۴۰۳خبر داد.

به گزارش ایسنا، رحیم خاکی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسرا های ایرانی به ثبت جهانی رسید.

 
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد و باید هر چه سریعتر برای این موضوع اقدام شود.
 
او با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیری هر ساله برای مرمت بخش هایی از این بنا در نظر گرفته می شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست، بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یکبار به صورت کامل مرمت بنا صورت گیرد.
 
به گفته او کاروانسرای ینگی امام  از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه و یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی است که در راستای حمایت از تولید ملی نیز قرار می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید