Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی تعداد مراجعین سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا و اورژانس بیمارستان‌ها از عموم مردم خواست در صورت ابتلا به علائم در اولین گام ضمن تماس با سامانه ۱۹۱ به نزدیکترین مرکز منتخب و یا درمانگاه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا؛ دکتر محمد پهلوان با بیان اینکه طی یک روز گذشته ۲۹۵۸ نفر به مراکز منتخب کرونا و ۱۴۹۸ بیمار مبتلا ویا مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کردند، اظهار کرد: تمام سطوح بهداشتی و درمانی برای خدمات‌رسانی به بیماران در آمادگی کامل است و حضور به موقع بیماران در مراکز سطح یک و ۲ نقش ویژه‌ای در شناسایی و درمان موثر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه طی ۱۰ روز اخیر تعداد بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونای بستری در بیمارستان‌های خراسان رضوی نیز افزایش حدود ۹۰ درصدی داشته، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۹۶ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۵۰۲ نفر از این بیماران متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: طی یک روز گذشته ۲۸۵ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۲۱۷ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پهلوان تعداد بیماران مبتلای بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان را ۱۶۳ نفر عنوان کرد که از این تعداد ۱۲۳ نفر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت مراقبت ویژه هستند.

وی با بیان اینکه نخستین سطح خدمات‌رسانی حوزه بهداشت است که در این راستا ضمن تقویت سامانه ۱۹۱ برای راهنمایی عموم مردم، علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا از ظرفیت درمانگاه‌های بخش خصوصی نیز استفاده شده، اظهار کرد: شهروندان می‌توانند برای کسب اطلاعات در خصوص علائم بیماری با سامانه ۱۹۱ تماس حاصل کنند و با راهنمایی این مرکز در صورت نیاز به  مراکز بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف مراجعه کنند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: سامانه ۱۹۱، سطح سرپایی شامل مراکز خدمات جامع سلامت و ۱۴۰ درمانگاه بخش خصوصی، بیمارستان‌ها و مراکز تکمیل درمان و مراکز پرستاری از جمله سطوح برنامه‌ریزی شده برای خدمات‌رسانی به بیماران در موج ششم کرونا محسوب می‌شود.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتلا یا مشکوک به کرونا سامانه ۱۹۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک